patrycja ostrowska Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Na ogłoszenie trafiłam przypadkiem na tablica.pl. Jakieś naiwne dziewczę z Wrocławia rozmnożyło swoją sukę amstaffkę w liczbie 11 szczeniąt i teraz nie wie co z tym zrobić, chce je uśpić, bo oczywiście nie idzie jej rozdawnictwo. Szczeniaki są róznokolorowe, ładne. Może jakaś dogomaniaczka z Wrocławia pomoże tej idiotce. Jej nr komórki 600 175 451 lub na wrocławskiej stronie tablica.pl Quote
karolina175 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Hej moglabys podac link do tej stronki? Nie moge cos znalesc:( Jestem z Wrocławia moze cos wykombinuje:) Quote
NikaEla Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 może http://tablica.pl/oferta/pile-oddam-IDnwy7.html albo http://tablica.pl/oferta/szczenieta-rasy-amstaff-IDnQUb.html innych nie znalazłam Quote
karolina175 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Dziewczynki a moze ktoras moglaby wziasc malucha za miesiac na DT? Quote
karolina175 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Rozmawialam z ta Pania od psiakow, ona znalazla ta suczke juz w ciazy i dlatego nie wie kto jest ojcem szczeniakow, przygarnela ja z ulicy oraz poszla na wizyte weterynaryjna wtedy okazalo sie ze suczka jest w ciazy, 9 psiakow jest juz zarezerwowanych dzisiaj ma przyjechac jakas pani i zarezerwowac 2 ostatnie.Jesli by sie ktos rozmyslil kobieta da znac:) Quote
majqa Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='karolina175']Rozmawialam z ta Pania od psiakow, ona znalazla ta suczke juz w ciazy i dlatego nie wie kto jest ojcem szczeniakow, przygarnela ja z ulicy oraz poszla na wizyte weterynaryjna wtedy okazalo sie ze suczka jest w ciazy, 9 psiakow jest juz zarezerwowanych dzisiaj ma przyjechac jakas pani i zarezerwowac 2 ostatnie.Jesli by sie ktos rozmyslil kobieta da znac:)[/QUOTE] Zakładając, że pani mówi prawdę, a nie mam póki co powodu uznać, że nie... Może warto najpierw się upewnić nim kogoś na pewniaka określi się mianem idioty? Nie warto uprzątnąć z tego określenia tytułu, a 1 postu ze złośliwości wpisu o naiwnym, rozmnażającym psy dziewczęciu? Założycielko wątku nie zagalopowałaś się? Quote
karolina175 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Uwazam gdyz ta kobieta nie jest idiotka, trzeba sprawdzic najpierw dlaczego chciala to zrobic... Powiedziala mi ze sprawdzila wszystkie domy do ktorych odda pieski i podpisze z nimi umowe adopcyjna o ktorej wzor mnie poprosila:) Miejmy nadzieje ze pieski trafia do naprawde dobrych domow:) Quote
Recommended Posts