Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na ogłoszenie trafiłam przypadkiem na tablica.pl. Jakieś naiwne dziewczę z Wrocławia rozmnożyło swoją sukę amstaffkę w liczbie 11 szczeniąt i teraz nie wie co z tym zrobić, chce je uśpić, bo oczywiście nie idzie jej rozdawnictwo. Szczeniaki są róznokolorowe, ładne. Może jakaś dogomaniaczka z Wrocławia pomoże tej idiotce. Jej nr komórki 600 175 451 lub na wrocławskiej stronie tablica.pl

Posted

Rozmawialam z ta Pania od psiakow, ona znalazla ta suczke juz w ciazy i dlatego nie wie kto jest ojcem szczeniakow, przygarnela ja z ulicy oraz poszla na wizyte weterynaryjna wtedy okazalo sie ze suczka jest w ciazy, 9 psiakow jest juz zarezerwowanych dzisiaj ma przyjechac jakas pani i zarezerwowac 2 ostatnie.Jesli by sie ktos rozmyslil kobieta da znac:)

Posted

[quote name='karolina175']Rozmawialam z ta Pania od psiakow, ona znalazla ta suczke juz w ciazy i dlatego nie wie kto jest ojcem szczeniakow, przygarnela ja z ulicy oraz poszla na wizyte weterynaryjna wtedy okazalo sie ze suczka jest w ciazy, 9 psiakow jest juz zarezerwowanych dzisiaj ma przyjechac jakas pani i zarezerwowac 2 ostatnie.Jesli by sie ktos rozmyslil kobieta da znac:)[/QUOTE]
Zakładając, że pani mówi prawdę, a nie mam póki co powodu uznać, że nie...

Może warto najpierw się upewnić nim kogoś na pewniaka określi się mianem idioty?
Nie warto uprzątnąć z tego określenia tytułu, a 1 postu ze złośliwości wpisu o naiwnym, rozmnażającym psy dziewczęciu?
Założycielko wątku nie zagalopowałaś się?

Posted

Uwazam gdyz ta kobieta nie jest idiotka, trzeba sprawdzic najpierw dlaczego chciala to zrobic...
Powiedziala mi ze sprawdzila wszystkie domy do ktorych odda pieski i podpisze z nimi umowe adopcyjna o ktorej wzor mnie poprosila:) Miejmy nadzieje ze pieski trafia do naprawde dobrych domow:)