Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kropka, poszukuje domowego Domku Tymczasowego-PILNIE, za karme i koszty wet

No i chyba Tatiana jakies imie inne trzeba jej wymyslic, bo tych kropek to jest na morgi, zanim jeszcze nie zrobilam allegro:)

Posted

Dasza juz na miejscu, super domek tymczasowy, pewnie Tatiana opisze jak wroci. Ale sie ciesze , ze tak super sie Los zlozyl, dla niej, tyle czekala i prawie od razu do domku na poduchy, w rece pelne milosci.
To byl ryzyk zabrac ze schronu w tak krotkim czasie cztery psy, trzy wyzly i jedna mixo posokowke;)
I o dziwo to samce pierwsze znalazly swoich ludzi.
A suczki szczesliwie Domy Tymczasowe.
YuHU!!

Posted

Saba i Dasza mają najwspanialsze domy tymczasowe. Ja nie wiem gdzie te domy się uchowały? suczki mają tam szansę być szanowane, kochane i rozpieszczane. Aż nie chce mi sie wierzyć i ze wzruszenia oczy mi sie pocą... że one takie biedule tam były, a dziś królowe!

Posted

U Saby będę w nadchodzącym tygodniu, ale Dt pisze:
"
Cześć Tatiana u nas wszystko dobrze: Sabcia jest przecudna: biega, skacze i lekko poszczekuje na spacerach - to już nie ten sam piesek - lubi towarzystwo innych piesków - czasem nawet sama ich zaczepia, uszki już dużo lepiej : krople bardzo pomogły sutki : chyba bez większych zmian: ale skoro biega - to znak, że już tak mocno jej nie krępują czyli wychodzi z tej traumy na całego: dzielna sunia tyle u nas"

a co u Daszy? pozwolę sobie wkleić też część maila z DT:
"Dasza to anioł! Żadnych kłopotów, zaakceptowała posłanie, z Juniorem obchodzi się bardzo delikatnie. Obszczekuje,na razie nieśmiało, intruzów na ulicy. Dziś dopiero ją wykąpałyśmy, też bez żadnych problemów, no może tylko problemem było wtaszczenie jej do wanny;) Diety przestrzegamy,je dwa razy dziennie plus niewielkie przekąski..pochodzące z kradzieży;) Potrafi zwędzić kanapkę z prędkością światła;) Wszystkich już złapała za serce, mojego Brata i mojego Piotrka. Z moim Tatą siedzą w ogródku godzinami i grabią liście!"

:) :) :)