Pyrdka Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Tak mi szkoda suni. Siedząc w kojcu jak ma sęe nauczyć sprawnie poruszać na 3 łapinach? Musimy ją wyciągnąć z przytuliska i gdzieś umieścić.Macie pomysły cioteczki? Może hotelik? Quote
Akrum Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 zabieramy się cioteczki solidnie za Diankę - musimy jej znaleźć jakieś ciepłe miejsce przed zimą - ona zasługuje na wszystko co najlepsze :) DT mile widziane :) A my z Pyrdką kombinujemy, kombinujemy i mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie - tylko jak zwykle - będzie potrzeba troszkę pieniążków na tą akcję... na jedzonko, na transport, szczepienia itd... Quote
NataZG Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Jak znajdziecie hotelik, dajcie znac, dorzuce sie. Wiecej w mailu wieczorem, Pyrdko:-) Quote
Akrum Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 dziękuję Ci kochana Natalio :):):) aaaa nie mogę się napatrzeć na Twój awatar i taka jestem szczęśliwa, że mała Julcia u Ciebie zamieszka :) Quote
NataZG Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 A ja jestem tak zazdrosna, ze Pyrdka ja dzisiaj moze wymiziac a ja nie!;-) Widzimy sie w NT jak przyjade po mala, co?:-) Quote
Akrum Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 pewnie że tak :) nie przepuszczę takiej okazji :) Quote
NataZG Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Puszczam maila zaraz do Was obu, dziewczyny:-) Quote
Akrum Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Pyrdka - trzeba by się wybrać do przytuliska zrobić nowe zdjęcia Diance, zobaczyć jak sobie radzi... a tymczasem - uciekam już od kompa, bo wysiedzieć już nie mogę - eh, jak to głupio - tyle by można jeszcze zrobić dzisiaj, ale trzeba się zmywać. Wieczorkiem pewnie znów na chwilkę tu wpadnę :) Quote
sylwiaso Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Cioteczki co by Diancia zrobiala bez Was!!cioteczki w gore!!!! Quote
Pyrdka Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Nie miałam neta w domu. Dopiero dzisiaj zawitałam u Dianki. Nowe zdjęcia koniecznie musimy porobić. Własnie miałam telefon od Pani, że jej sąsiad sią wyprowadzłi i zostawił psiaka na pastwę losu. Niestety nie mogłam rozmawiać. Umówiłam się z panią na telefon po 15. Będe znała więcej szczegółów. Cholera ręce z cyckami opadają. Co się dzieje z tymi ludźmi. Brak słów. Quote
Olena84 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 No wlasnie, jednemu sie pomoze, to znowu nastepny:(. Dianka ma jakeis deklaracje, chyba na razie zero stalych?:( Quote
NataZG Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Na jakiej zasadzie dzialaja deklaracje?:-) Quote
Olena84 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Deklaracja stała: - raz w miesiacu wpłącasz na dane konto np 10zł Deklaracja jednorazowa: - wysyłasz jednorazowo np 10zł, mozesz za miesiac również wysłać, ale nie musisz. Natomiast stała jest przemyślana, by potem np nie zostawić osoby odpowiedzialnej za psa z mega długiem, bo czasem po pewnym czasie ludzie albo zapominaja albo nie moga, pół biedy jak to jest te 10zł, ale 50zł robi juz różnice. Takie moje wywody;). Quote
NataZG Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='Olena84']Deklaracja stała: - raz w miesiacu wpłącasz na dane konto np 10zł Deklaracja jednorazowa: - wysyłasz jednorazowo np 10zł, mozesz za miesiac również wysłać, ale nie musisz. Natomiast stała jest przemyślana, by potem np nie zostawić osoby odpowiedzialnej za psa z mega długiem, bo czasem po pewnym czasie ludzie albo zapominaja albo nie moga, pół biedy jak to jest te 10zł, ale 50zł robi juz różnice. Takie moje wywody;).[/QUOTE] Aaah dzieki, wszystko jasne:-) nie wycofalabym sie, mam juz jednego futrzaka w hotelu na moim utrzymaniu, nie skojarzylam, ze to dziala podobnie. 100 zl moge na hotel dla Dianki wyslac co miesiac:-). Quote
Pyrdka Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Nata wielkie dzięki:loveu: Całuski od Julianki:lol: Quote
NataZG Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Ciotka, jak ja bym juz chciala ja tu miec, to Ty nawet nie wiesz:-) Wyrzuc ten banerek z podpisu!;-) Quote
Akrum Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Nata - ślicznie Ci dziękuję za pomoc dla Dianki :) mam nadzieję, że w weekend się wszystko okaże - czy będziemy mieć dla niej miejsce, czy nie :) Quote
NataZG Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Mam nadzieje, ze wszystko pojdzie dobrze!:-) Quote
Penny Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Zrobiłam bazarek. Zbieram na dwa psiaki: na hotel Diany i dla Samby ([URL="http://www.dogomania.pl/threads/214887-Brak-deklaracji-a-hotelik-czeka-prosimy-o-pomoc!!!-Samba-tak-bardzo-na-nas-liczy!!/page9"]http://www.dogomania.pl/threads/214887-Brak-deklaracji-a-hotelik-czeka-prosimy-o-pomoc!!!-Samba-tak-bardzo-na-nas-liczy!!/page9[/URL]) Wszystkie pieniążki przekażę Akrum - bo to Ona jest od kasy :) Serdecznie zapraszam: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/217633-Ksi%C4%85%C5%BCki-na-jesienne-wieczory-(nowe-i-u%C5%BCywane)-do-30.11-do-godz.-24-00"]http://www.dogomania.pl/threads/217633-Ksi%C4%85%C5%BCki-na-jesienne-wieczory-(nowe-i-u%C5%BCywane)-do-30.11-do-godz.-24-00[/URL] (sprzedaję książki nowe i używane). Quote
Pyrdka Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Pani z hoteliku nie odbierała telefonu. Postaram sie z nią w tygodniu skontaktować i porozmawiać o Diance. hotelik jest w trakcie budowy. Prawdopodobnie ruszy pod koniec listopada lub na poczatku grudnia. Pani prowadziła hotelik na podkarpaciu ( jest w trakcie przeprowadzki). Quote
Akrum Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 a ja coś czuje, że niedługo i Dianka opuści przytuliskowy kojec :) dobry ptaszek coś mi o tym szepnął :) i ja wierzę, że się uda :) a jak już będziemy miały Diankę pod swoją opieką, to poszukamy jej najcudowniejszego domku na świecie :) Quote
Pyrdka Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Oj tak. Dianusia do domku pójdzie. Mam taką nadzieję. Idzie zima więc, czas zając się naszą trójłapką. Quote
Recommended Posts