Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak mi szkoda suni. Siedząc w kojcu jak ma sęe nauczyć sprawnie poruszać na 3 łapinach? Musimy ją wyciągnąć z przytuliska i gdzieś umieścić.Macie pomysły cioteczki? Może hotelik?

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zabieramy się cioteczki solidnie za Diankę - musimy jej znaleźć jakieś ciepłe miejsce przed zimą - ona zasługuje na wszystko co najlepsze :)

DT mile widziane :)

A my z Pyrdką kombinujemy, kombinujemy i mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie - tylko jak zwykle - będzie potrzeba troszkę pieniążków na tą akcję... na jedzonko, na transport, szczepienia itd...

Posted

Pyrdka - trzeba by się wybrać do przytuliska zrobić nowe zdjęcia Diance, zobaczyć jak sobie radzi...

a tymczasem - uciekam już od kompa, bo wysiedzieć już nie mogę - eh, jak to głupio - tyle by można jeszcze zrobić dzisiaj, ale trzeba się zmywać.
Wieczorkiem pewnie znów na chwilkę tu wpadnę :)

Posted

Nie miałam neta w domu. Dopiero dzisiaj zawitałam u Dianki. Nowe zdjęcia koniecznie musimy porobić.
Własnie miałam telefon od Pani, że jej sąsiad sią wyprowadzłi i zostawił psiaka na pastwę losu. Niestety nie mogłam rozmawiać. Umówiłam się z panią na telefon po 15. Będe znała więcej szczegółów. Cholera ręce z cyckami opadają. Co się dzieje z tymi ludźmi. Brak słów.

Posted

Deklaracja stała:
- raz w miesiacu wpłącasz na dane konto np 10zł
Deklaracja jednorazowa:
- wysyłasz jednorazowo np 10zł, mozesz za miesiac również wysłać, ale nie musisz.
Natomiast stała jest przemyślana, by potem np nie zostawić osoby odpowiedzialnej za psa z mega długiem, bo czasem po pewnym czasie ludzie albo zapominaja albo nie moga, pół biedy jak to jest te 10zł, ale 50zł robi juz różnice.

Takie moje wywody;).

Posted

[quote name='Olena84']Deklaracja stała:
- raz w miesiacu wpłącasz na dane konto np 10zł
Deklaracja jednorazowa:
- wysyłasz jednorazowo np 10zł, mozesz za miesiac również wysłać, ale nie musisz.
Natomiast stała jest przemyślana, by potem np nie zostawić osoby odpowiedzialnej za psa z mega długiem, bo czasem po pewnym czasie ludzie albo zapominaja albo nie moga, pół biedy jak to jest te 10zł, ale 50zł robi juz różnice.

Takie moje wywody;).[/QUOTE]

Aaah dzieki, wszystko jasne:-) nie wycofalabym sie, mam juz jednego futrzaka w hotelu na moim utrzymaniu, nie skojarzylam, ze to dziala podobnie. 100 zl moge na hotel dla Dianki wyslac co miesiac:-).

Posted

Zrobiłam bazarek. Zbieram na dwa psiaki: na hotel Diany i dla Samby ([URL="http://www.dogomania.pl/threads/214887-Brak-deklaracji-a-hotelik-czeka-prosimy-o-pomoc!!!-Samba-tak-bardzo-na-nas-liczy!!/page9"]http://www.dogomania.pl/threads/214887-Brak-deklaracji-a-hotelik-czeka-prosimy-o-pomoc!!!-Samba-tak-bardzo-na-nas-liczy!!/page9[/URL])

Wszystkie pieniążki przekażę Akrum - bo to Ona jest od kasy :)

Serdecznie zapraszam: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/217633-Ksi%C4%85%C5%BCki-na-jesienne-wieczory-(nowe-i-u%C5%BCywane)-do-30.11-do-godz.-24-00"]http://www.dogomania.pl/threads/217633-Ksi%C4%85%C5%BCki-na-jesienne-wieczory-(nowe-i-u%C5%BCywane)-do-30.11-do-godz.-24-00[/URL] (sprzedaję książki nowe i używane).

Posted

Pani z hoteliku nie odbierała telefonu. Postaram sie z nią w tygodniu skontaktować i porozmawiać o Diance. hotelik jest w trakcie budowy. Prawdopodobnie ruszy pod koniec listopada lub na poczatku grudnia. Pani prowadziła hotelik na podkarpaciu ( jest w trakcie przeprowadzki).

Posted

a ja coś czuje, że niedługo i Dianka opuści przytuliskowy kojec :)
dobry ptaszek coś mi o tym szepnął :) i ja wierzę, że się uda :)
a jak już będziemy miały Diankę pod swoją opieką, to poszukamy jej najcudowniejszego domku na świecie :)