Akrum Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Sylwiuś :loveu::loveu::loveu: dobra kobieto :) jak my Ci się za wszystko odwdzięczymy?? Tej suni założę wątek jak tylko w sobotę zrobimy jej zdjęcia. Dzisiaj mi się śniła w nocy, jak tuptała przez miasto i nikt jej nie pomógł, ludzie śmiali się i szydzili... a ona dzielnie maszerowała, raz po raz się zataczała, przewracała :( Leczenie pewnie będzie kosztowne, ale czy mogłyśmy przejść obojętnie obok starego, chorego, wygłodzonego i słabego psa?? Quote
sylwiaso Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Kochane cioteczki co teraz znaczy te parę groszy?!i tak ciągle ich nie ma dałabym więcej,ale zaczęliśmy w stodole budowę hoteliku i płakać mi się chce jakie to są koszty,a zima za pasem!Jestem godna podziwy dla Waszych Wielkich Serc!!! Quote
natalia.aleksandrov Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 czy druga sunia dostanie 'moje imię'? :D a jak Diana? Quote
sylwiaso Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Psineczko Kochana w górę z samego niedzielnego rana! Quote
Drzagodha Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Jako właścicielka trójłapki oczywiście tego wątku nie ominę. Niestety kolejnej do siebie nie wezmę, bo na czwartego psa nie mam miejsca, a znając życie już by u mnie została (moja trójłapka trafiła właśnie do mnie na DT i została na stałe). U mnie jednak wszyscy byli świadomi, że takiego psa będzie ciężko wyadoptować (sunia wielu rzeczy się bała, mężczyzn szczególnie, dalej unika obcych). Quote
Akrum Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Dziękujemy za przybycie na wątek :) Diana jest na prawdę super psinką i zasługuje na drugą szansę. Quote
Drzagodha Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='Akrum']Dziękujemy za przybycie na wątek :) [/QUOTE] Sobie podziękuj, że masz link w podpisie, bo tam go wynalazłam ;) Jak sunia w kontaktach z ludźmi? Ufna? Quote
Akrum Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Tak, bardzo ufna do ludzi - aż dziwne mimo tego, co jej człowiek zgotował za los. Quote
Drzagodha Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Jakby ktoś się wahał nad adopcją ze względu na brak łapki, to ja chętnie rozwieje wątpliwości ;) Skoro jest ufna to będzie na pewno łatwiej. Ona taka wielkości owczarka? Quote
Akrum Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 na wysokość tak mniej więcej onkowata, ale poza tym, jest taka drobna, szczupła, smukła :) Quote
Akrum Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 noce już takie zimne, a Diana siedzi nadal w przytulisku... Quote
sylwiaso Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Dianusiu nie wiem nawet co mam napisać......!!!Akrum tak mi bardzo przykro.......jak mam pomóc? Quote
Akrum Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Mi tym bardziej przykro, bo sama nie mam jak pomóc... Na DT czeka Diana, szczeniaki z przytuliska oraz taka mikrosunia z Opalenicy, która mi non stop po głowie chodzi i Pyrdce też i myślimy, gdzie ją wyciągnąć. Quote
sylwiaso Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Zaraz wejdę na watek suni z Opalenicy! Quote
Pyrdka Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Biedne psiaki. Zima już za rogiem. Diana biedniutka trzyłapka, maluszki i śliczna mikrosunia z Opalenicy - ta malutka dopiero chodzi mi po głowie. Na 2- 3 tygodnie mogę jej zapewnić tymczas. A co dalej? Quote
Akrum Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='sylwiaso']Zaraz wejdę na watek suni z Opalenicy![/QUOTE] Sylwiuś, Pyrdka dopiero będzie wątek zakładała. To taka mała pchełka jest: [IMG]http://images8.fotosik.pl/2203/8aec8fedae3348cfmed.jpg[/IMG] Quote
sylwiaso Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Pyrdusiu nie mogę wejść na wątek mikrosuni z Opalenicy! Quote
sylwiaso Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Pyrdusiu Serce mi pękło gdzie jest w tej chwili ta pchełka?! Quote
Pyrdka Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 W przytulisku w Opalenicy. W piątek jak byłyśmy w przytulisku, to mała szczekała, piszczała, aby tylko zwrócic na siebie uwagę.Nie dało rady zrobic jej ładnych zdjęć. Jak weszłyśmy do kojca to był dziki szał radości. Tylko całuski i całuski. Quote
sylwiaso Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Pyrdusiu ja bym jutro zadzwoniła do Was może ja coś wykombinuję podaj mi na Pw do siebie tel.o której najlepiej dzwonić?! Quote
Akrum Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Dianka - hopsaj ze swoim wątkiem do góry, może jeszcze cię ktoś zobaczy i podaruje nowy domek?? Dzisiaj Dianki ogłoszenie powinno się ukazać w naszej lokalnej gazecie - ale jakoś nie liczę na odzew... Quote
Recommended Posts