Agnieszka Co. Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Mała biała suczka przebywa od 3 tygodni w schronisku. Ma w oczach dużo smutku ale i nadzieję. Tymi oczkami przykuła moją uwagę. Gdy weszłam do kojca była poczatkowo trochę niepewna co ją z mojej strony spotka, ale gdy poczuła smakołyki oparła sie przednimi łapkami o moje kolana, żeby nic ją nie ominęło. Podczas przedwczorajszych odwiedzin podchodziła do siatki, ale gdy nie zwracało się na nia uwagi wracała do kąta boksu, aby choc trochę ogrzać się w promieniach już słabo grzejącego jesiennego słońca. Ma króciutką rzadką sierść, musi jej być chłodno. Trzeba jej pilnie znaleźć domek. Quote
BUDRYSEK Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 kurcze ja tez nie pamietam imienia :( kojarzy mi sie Balbinka Quote
Jota67 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Podnoszę sunieczkę. Jak pomyślę o tych wszystkich bidach zimą....:( Quote
Agnieszka Co. Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 Moja sunia leży na swoim legowisku w domu i jeszcze naciąga na siebie kocyk. Dla psiaków krótkowlosych bez podszerstka zimne pory roku to masakra. A kolor biały dodatkowo słabo sie nagrzewa w słońcu. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 A moja Tola mimo ciepłego futra i tak leży przy kominku wieczorem... Faktycznie dla takiej biduli może być ciężko w schronie... Quote
paulinken Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Balbinka bardzo ładne. Malutka jest? Trochę więcej informacji i mogę pomóc z ogłoszeniami. Quote
BUDRYSEK Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 jutro bede w schronie to wszystko dopytam moze ktos zrobi kilka ogloszen? najlepiej na tych stronkach: [FONT=Calibri]www.tablica.pl[/FONT] [FONT=Calibri]www.gumtree.pl[/FONT] [FONT=Calibri]www.morusek.pl[/FONT] [FONT=Calibri]www.cafeanimal.pl[/FONT][FONT=Calibri] (ogłoszenia zamieszczane na tym portalu są losowo wybierane i mogą trafić do papierowego wydania gazety „Metro” – postaraj się aby początek ogłoszenia zawierał jak najwięcej istotnych danych o psie – w Metrze nie zamieszczają całego tekstu tylko 1, 2 linijki zdjęcie)[/FONT] [FONT=Calibri]www.adopcjapsa.pl[/FONT] [FONT=Calibri]www.adopcje.org[/FONT] [FONT=Calibri]www.alegratka.pl[/FONT] [FONT=Calibri]www.allegro.pl[/FONT][FONT=Calibri] (największą skuteczność ma tylko wyróżnione ogłoszenie)[/FONT] Quote
ruda. Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Śliczna i smutna. Skąd takie delikatne malizny biorą się w schronach... Quote
Agnieszka Co. Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 [quote name='ruda.']Śliczna i smutna. Skąd takie delikatne malizny biorą się w schronach...[/QUOTE] Bo niektórzy ludzie nie mają serca... Ja zrobię allegro i tablicę ale przydałoby się więcej informacji o niej. Czegoś się dowiedziałaś o niej Aga? Quote
Agnieszka Co. Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Miałam info od Agi (Budrysek), że mała zwie się w schronisku Białka, ma ok 2 lata i została już wysterylizowana. Zrobilam jej wyróżnione allegro i dałam ją na gumtree. proszę o pomoc w ogłaszaniu na innych portalach ogłoszeniowych. Quote
ania z poznania Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Dziewczyny, jak podrzucicie mi więcej informacji na temat sunieczki to dostanie ode mnie 45 ogłoszeń. Quote
BUDRYSEK Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Białka trafiła razem z Balbinka - juz ma domek jest wesolutka, grzeczna i piekna :) wazy moze max 8 kg wiec powinna szybko znalezc domek, jest juz po kwarantannie zaszczepiona, zachipowana i wysterylizowana Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Podrzucam!!! Taka kruszyna, wystraszona, oczka śliczne... Quote
Agnieszka Co. Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 [quote name='ania z poznania']Dziewczyny, jak podrzucicie mi więcej informacji na temat sunieczki to dostanie ode mnie 45 ogłoszeń. Aniu skopiuj może z allegro: http://allegro.onet.pl/bialka-mala-biala-suczka-w-schronisku-i1874111836.html tylko tyle wiemy o niej Quote
Agnieszka Co. Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Budrysku - bardzo cię proszę zaglądnij do małej gdy będziesz w schronisku. Zobacz też na malutką krótkowłosą białą sunię z szarymi łatkami na głowie - gdy byłam ostatnio miała jeszcze kwarantannę, siedziała sama w boksie, bardzo wystraszona, w samym rogu. Quote
BUDRYSEK Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Agnieszka Co. napisał(a):Budrysku - bardzo cię proszę zaglądnij do małej gdy będziesz w schronisku. Zobacz też na malutką krótkowłosą białą sunię z szarymi łatkami na głowie - gdy byłam ostatnio miała jeszcze kwarantannę, siedziała sama w boksie, bardzo wystraszona, w samym rogu. jasne,ze sprawdze wszystko :) Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Podrzucam, nie wiecie czy sunia nauczona czystości? W schronie to chyba ciężko sprawdzić... Quote
Agnieszka Co. Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 W tych warunkach się nie dowiemy... Quote
Agnieszka Co. Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Dostałam smsa od Budrysek, że obie suczki zostały już zaadoptowane. Mam nadzieję, że do ciepłych domków. Cieszę się, że ich los się odmienił. Quote
Recommended Posts