Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mała biała suczka przebywa od 3 tygodni w schronisku. Ma w oczach dużo smutku ale i nadzieję. Tymi oczkami przykuła moją uwagę. Gdy weszłam do kojca była poczatkowo trochę niepewna co ją z mojej strony spotka, ale gdy poczuła smakołyki oparła sie przednimi łapkami o moje kolana, żeby nic ją nie ominęło. Podczas przedwczorajszych odwiedzin podchodziła do siatki, ale gdy nie zwracało się na nia uwagi wracała do kąta boksu, aby choc trochę ogrzać się w promieniach już słabo grzejącego jesiennego słońca. Ma króciutką rzadką sierść, musi jej być chłodno. Trzeba jej pilnie znaleźć domek.

Posted

jutro bede w schronie to wszystko dopytam

moze ktos zrobi kilka ogloszen? najlepiej na tych stronkach:
[FONT=Calibri]www.tablica.pl[/FONT]
[FONT=Calibri]www.gumtree.pl[/FONT]
[FONT=Calibri]www.morusek.pl[/FONT]
[FONT=Calibri]www.cafeanimal.pl[/FONT][FONT=Calibri] (ogłoszenia zamieszczane na tym portalu są losowo wybierane i mogą trafić do papierowego wydania gazety „Metro” – postaraj się aby początek ogłoszenia zawierał jak najwięcej istotnych danych o psie – w Metrze nie zamieszczają całego tekstu tylko 1, 2 linijki zdjęcie)[/FONT]
[FONT=Calibri]www.adopcjapsa.pl[/FONT]
[FONT=Calibri]www.adopcje.org[/FONT]
[FONT=Calibri]www.alegratka.pl[/FONT]
[FONT=Calibri]www.allegro.pl[/FONT][FONT=Calibri] (największą skuteczność ma tylko wyróżnione ogłoszenie)[/FONT]

Posted

[quote name='ruda.']Śliczna i smutna. Skąd takie delikatne malizny biorą się w schronach...[/QUOTE]

Bo niektórzy ludzie nie mają serca...

Ja zrobię allegro i tablicę ale przydałoby się więcej informacji o niej. Czegoś się dowiedziałaś o niej Aga?

Posted

Miałam info od Agi (Budrysek), że mała zwie się w schronisku Białka, ma ok 2 lata i została już wysterylizowana.

Zrobilam jej wyróżnione allegro i dałam ją na gumtree. proszę o pomoc w ogłaszaniu na innych portalach ogłoszeniowych.

Posted

Białka trafiła razem z Balbinka - juz ma domek
jest wesolutka, grzeczna i piekna :)
wazy moze max 8 kg wiec powinna szybko znalezc domek, jest juz po kwarantannie
zaszczepiona, zachipowana i wysterylizowana

Posted

Budrysku - bardzo cię proszę zaglądnij do małej gdy będziesz w schronisku. Zobacz też na malutką krótkowłosą białą sunię z szarymi łatkami na głowie - gdy byłam ostatnio miała jeszcze kwarantannę, siedziała sama w boksie, bardzo wystraszona, w samym rogu.

Posted

Agnieszka Co. napisał(a):
Budrysku - bardzo cię proszę zaglądnij do małej gdy będziesz w schronisku. Zobacz też na malutką krótkowłosą białą sunię z szarymi łatkami na głowie - gdy byłam ostatnio miała jeszcze kwarantannę, siedziała sama w boksie, bardzo wystraszona, w samym rogu.

jasne,ze sprawdze wszystko :)