Lolalola Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 caly czass mysle o maluchach......................... Quote
anita_happy Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 no - tak to jest juz na swiecie, ze sie pisze w samotnoci:) Quote
kama210 Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 jak dobrze pójdzie w weekend Olga będzie mieć wizyte PA w Olkuszu ... ... Nelly/Tola ma tez szansę na dom - u znajomych sąsiadów Martyny - jej DT ... prosiłam Martynę aby wysłała im ankietę przedadopcyjną do wypełnienia ... Quote
anita_happy Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 czarny dzik i dziś biały dzik....to mamy dwa dziki.... Quote
Lolalola Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 tzrymam za Was kciuki maluchy!!!!Swieta musza byc w swoich domkach!!! Quote
anita_happy Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 ORA pobiera pilnie nauki - lekcja pierwsza ZAUFANIE Quote
Wadercia Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 jedyne co moge zaporponowac to zasponsorowanie ogloszonek dla psiakow... potrzeba? :) Quote
Lolalola Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 wadercia napisał(a):jedyne co moge zaporponowac to zasponsorowanie ogloszonek dla psiakow... potrzeba? :) super sparawa ,jasne ,ze trzeba!!!ciotki sie uciesza:) Quote
Wadercia Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 to teraz prosze wybrac czy ma byc pakiet dla wszystkich czy np jeden na poczatek dla jednego psiaka. ;) poszukam bazarku wykupie i oplace ;) Quote
kama210 Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Tola vel nelly już w nowym domku w Warszawie ... Martyna - jej DT zawiozła dziś sunię ... :)))))) niestety Pani ze Śląska zainteresowana Olgą nie może jej obecnie adoptować - sprawy rodzinne .... wizyty dziś nie PA było:((((((((((( do Anity dzwoniła dziśi Pani z Ursynowa ... jest zaintresowana Olgą lub Naną ... ale to wszystko do sprawdzenia ... ................. wadercia napisał(a):jedyne co moge zaporponowac to zasponsorowanie ogloszonek dla psiakow... potrzeba? :) wiadercia ... dzięki wielkie .. ja ostatnio wykupiłam pakiety ogłoszeń na bazarku ... napiszę do Ciebie jak Ora - mama malcy będzie gotowa do adopcji ... ona będzie potrzebowała wielu ogłoszeń .. może tak być??? nie jest to bowiem pies o zachwycającej urodzie - czyli jak to się mówi "bardzo adopcyjny" ... i wymagający odpowiedzialnego właściciela po tych wszystkich przejściach ... Quote
Monika.D Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 kama210 napisał(a):nie jest to bowiem pies o zachwycającej urodzie - czyli jak to się mówi "bardzo adopcyjny" ... i wymagający odpowiedzialnego właściciela po tych wszystkich przejściach ... Kamila nie zgodzę się z Tobą. Ja uwielbiam psy o takiej urodzie :) I wierzę, że nie tylko ja. Quote
anita_happy Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='Lolalola']Uda sie Kama zobaczysz;) zawsze sie udać musi....:/// ale zima tuz tuz..a na ulicy jeszcze 4 sztuki, które musimy zabrać!!!matki z małymi matka - syn matka - córka obie gladkie!! i już cięzarne! Quote
Monika.D Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Dziewczyny wierzę w Was! Dacie radę :) Quote
kama210 Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Tola vel Nelly dzięki Martynie u której była w DT znalazła domek ... od soboty w nowym domku - zamieszkała w Warszawie ... ...................... potwierdzam wpłaty za bazarek z wyborem imienia - dochód 85 zł .. na bieżące potrzeby psiaków .. .......... adopcja Olgi nie wypaliła :(( Pani w ostatniej chwili odwołała wizytę PA :( /sprawy rodzinne/ .. jak dobrze pójdzie Olga w tym tygodniu zmieni DT .. DT będzie tylko za zwrot kosztów weta i karmy .. Quote
anita_happy Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 oby poszło dobrze..bo potrzebna kasa na naszą złosnice:// [video=youtube;qaEpD85f2uM]http://www.youtube.com/watch?v=qaEpD85f2uM[/video] nie chce mi sie zmienac daty ..pomyliłam sie:( Quote
kama210 Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 anita_happy napisał(a):oby poszło dobrze..bo potrzebna kasa na naszą złosnice:// [video=youtube;qaEpD85f2uM]http://www.youtube.com/watch?v=qaEpD85f2uM[/video] nie chce mi sie zmienac daty ..pomyliłam sie:( czekamy na wątek skubanicy :) Quote
Agnieszka103 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Wiem, że to nie jest zbyt wiele, ale póki co tylko tak mogę pomóc - proszę dopisać 10 zł stałej deklaracji ode mnie dla Ory. W końcu "nadałam" jej imię, a to też do czegoś zobowiązuje ;) Quote
kama210 Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Agnieszka103 napisał(a):Wiem, że to nie jest zbyt wiele, ale póki co tylko tak mogę pomóc - proszę dopisać 10 zł stałej deklaracji ode mnie dla Ory. W końcu "nadałam" jej imię, a to też do czegoś zobowiązuje ;) każda złotówka jest na wagę złota, ... dziękuję bardzo ... dopisuję do deklaracji :))))))))))) Quote
beta ata Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Ora - labradora ;-) Jako czarna labradorke ją reklamować! A swoja droga, piszecie, że jest nadal obolała i nie bardzo jest poprawa... Może ja coś w środku też boli? nie tylko te rany? Quote
kama210 Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 rozmwiałam dziś o Orze .. Ora juz wychodzi śmiało z kojca, nie jest jednak zbyt wylewna w uczucich do człowieka ... podchodzi , pozwala się pogłaskać ... .. boi się jak ktoś podchodzi do niej z czymś w ręku ... kojarzy jej się to na pewno z tym że było w nią rzucane kamieniami i czym tam popadło ... ... innych psów na razie nie lubi ... tzn. toleruje , dopóki nie podchodzą do niej za blisko ... jak podchodzą nawet w celu zachęcenia jej do zabawy - "podnosi warę " i syczy "spier... aj" :) ... rany się już w miarę pogoiły ... fizycznie jest już ok ... trzeba myśleć co dalej robić ... niedługo będzie miała kolejną cieczkę ... trzeba zbierać na sterylizację ... i zaczynać pomału szukać domu ... najlepiej do spokojnych ludzi - jakieś starsze osoby .. aha .. ona nie umie jeszcze chodzić na smyczy ... zresztą boi się jej jeszcze ... Quote
Monika.D Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Fajnie, że sunia robi już pierwsze postępy. Niedługo zrobi się ufniejsza. Quote
Recommended Posts