Roxana Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Jak długo jeszcze?... Musi się przecież w końcu los odwrócić! Quote
Roxana Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Do domu! Natychmiast! Ile jeszcze będzie psisko tutaj siedzieć, no! :mad: Quote
Roxana Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Normalnie nie mogę uwierzyć, że to tak długo trwa :shake: Domkuuuuuuu!!! Quote
Roxana Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Ile jeszcze? No ile jeszcze będzie tak czekać? Taka śliczna psinka a nic a nic szczęścia nie ma bidula :-( Do góry! Quote
Roxana Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Ani widu, ani słychu :shake: Cisza totalna... Domku!!! Quote
Roxana Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Cicho wszędzie, głucho wszędzie czy ten domek kiedyś przybędzie...? Quote
Roxana Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Przepiękna psina, po którą żaden domek się nie upomina... Ile jeszcze czekać będzie musieć, zanim czyjeś serce wzruszy? Quote
Ulka18 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Napisalam do p.kierownika prosbe o nowe zdjecia. Mam nadzieje, ze jak p.Iza wroci z urlopu to zdjecia dostaniemy. Ja na razie nie wybieram sie do schroniska. A Pimpka szkoda strasznie :shake: marnuje sie kruszynka w boksie :bigcry: Quote
Roxana Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Do góry, do góry- jak czekać to na samym przedzie :cool3: Wtedy może szybciej ze znalezieniem domeczku się powiedzie :) Quote
Ulka18 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Taka wiadomosc dostalam ze schroniska jako odpowiedz na moja prosbe o nowe zdjecia :p Od: [email protected] Do: Ulka1813 z dogomanii <[email protected]> Temat: Re: Czy ten piesek jeszcze jest? Oraz Gacek - pytania Data: 22 lipca 2007 9:06 [SIZE="4"]Piesek z 94 poszedł do adopcji jeszcze w maju. Na sąsiednim wybiegu sa dwa małe kudłate kanapowce to może im pstrykniemy. Quote
Roxana Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Ja o Pimpka pytałam w czerwcu, to dostałam odpowiedź, ze jeszcze jest... Posłałam nawet jego zdjęcie, żeby nie było wątpliwości o którego psiaka mi chodzi. To ja już nie kumam tego :roll: Quote
Roxana Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 No i teraz będzie mnie męczyć czy Pimpek tam jest czy w końcu nie... Quote
Roxana Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 "Jedynym całkowicie bezinteresownym przyjacielem, którego można mieć na tym interesownym świecie, takim, który nigdy go nie opuści, nigdy nie okaże się niewdzięcznym lub zdradzieckim, jest pies... Pocałuje rękę, która nie będzie mogła mu dać jeść, wyliże rany odniesione w starciu z brutalnością świata... Kiedy wszyscy inni przyjaciele odejdą, on pozostanie" - George G. Vest Quote
Ulka18 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 No to rzeczywiscie, dopoki sie nie przekonam na wlasne oczy, watpliwosci pozostana :crazyeye: Ja tez poslalam zdjecie Pimpka dla sprawdzenia. Dwie rozne odpowiedzi dostalysmy :crazyeye: Quote
terra Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Hmmm.... nie ma go na stronie schroniska. A przed chwilą wznowiłam mu allegro. Quote
Roxana Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Ja w czerwcu dostałam wiadomość ze schroniska, że Pimpek ciągle jest, Ula natomiast dostała wiadomość, że Pimpek poszedł do adopcji już w maju. To ja już nic nie rozumiem :shake: Obydwie załączałyśmy fotkę Pimpka aby nie było wątpliwości o jakiego psiaka chodzi. Ponowiłam więc swoje pytanie i ciągle jeszcze czekam na odpowiedź ze schroniska... Quote
terra Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Żeby z tego tylko nie zrobiło się zamieszanie jak przy Bellissimie:shake: . Zatem czekamy na wieści. Quote
Recommended Posts