Roxana Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Do góry! Do góry! Musi się w koncu domek znaleźć! Quote
Roxana Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Tyle już czeka... :shake: Ile jeszcze będzie czekać? A czas ucieka... Quote
Roxana Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Jaki ten domek jest paskudny, zawzięty i uparty :shake: Gdzieś się ukrył i znać nie daje a psinka z takim utęsknieniem czeka... Quote
idalia46 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Witam Ciotki , jak wty to robicie ze wyszukujecie takie slicznosci , pozdrawiam idalia , pozdrawienia i lizanka od Lakusia Quote
idalia46 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 idalia46 napisał(a):Witam Ciotki , jak wty to robicie ze wyszukujecie takie slicznosci , pozdrawiam idalia , pozdrawienia i lizanka od Lakusia, juz sie w nim zakochalam jest sliczny Quote
idalia46 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 idalia46 napisał(a):, juz sie w nim zakochalam jest sliczny, pan kierownik musi byc dumny ze ma takich podopiecznych Quote
Asia_M Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Pewnie byłby bardziej dumny gdyby Pimpuś znalazł domek. Tak mi żal tych wszystkich piesków.... :( Quote
idalia46 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Asia_M napisał(a):Pewnie byłby bardziej dumny gdyby Pimpuś znalazł domek. Tak mi żal tych wszystkich piesków.... :(Asiu , bardzo o nim mysle , czy podolalabym 5 ,,zakochalam sie w Pimpku Quote
idalia46 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Asia_M'] Jest sliczny i i PAN kierownik tak go dostojnie trzyma , Pimpek nie powinien byc w schronisku tylko na kanapie , pozdrawiam Idalia Quote
Roxana Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Trzeba mierzyć siły na zamiary- samemu. Ja mam cztery psy własne, bywają inne na tymczasach oprócz tego parę gryzoni mieszka ze mną + dzieci moje. Ja już się przyzwyczaiłam, ze wszystko w moim domu kręci się wokół całej tej gromady. Ale to był wybór całkowicie przezemnie przemyślany, choć przyznam szczerze, ze czasem teoria o tym jak miało być z życiem w praktyce nie ma nic wspólnego- to nie narzekam- sama sobie pościeliłam to teraz tak spać muszę ;) Ciągle się bidulinka przypomina, czemu nie może znaleźć domku taka śliczna psina... :shake: Do góry kochanie- może dziś to się stanie! Quote
idalia46 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Madre slowwa, i takie zyciowe , piesek sliczny , ale chyba 4 pieski to wystarczy , myslalam caly wekend , pieska mi szkoda, ale 4 pieski wystarcza , piesek jest malutki , moze znajdzie domek ,jest taki smieszny z wygladu , pozdrawiam Quote
Roxana Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Domku, domku- poddaj się! Odnajdź się proszę- psinka tak bardzo potrzebuje Cię! Quote
terra Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Pimpek ciągle czeka, by nareszcie ktoś go pokochał na całe zycie! Quote
Recommended Posts