Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na transportowym pytalyscie? skad dokad dokladnie ma jechac? czeladz-starachowice? dla takiego malucha kazdy dzien to ogromna strata, trza sie sprężyc, ja jakies marne grosze doloze na transport,

Posted

Miałyśmy załatwiony transport na jutro, dzisiaj chodziłam i pytałam wolontariuszy czy ktoś by małego nie zawiózł, zgodziły się 2 wolontariuszki, niestety Justyna mi wczoraj późnym wieczorem napisała, że ostatni jej tymczasowicz ma parwo, potwierdzone testem, dzisiaj nasza pani doktor zaszczepiła Eneasza i zaleciła żeby zdezynfekować dom zanim trafi do niego Eneasz. Justyna niestety nie da rady do jutra tego przeprowadzić więc musimy to przełożyć. Dziewczyny mogą go zawieść dopiero za tydzień. Szukamy więc dalej, może uda się załatwić szybciej.

Posted

nie wiedzie czy na dogo sa osoby zajmujace sie beaglami?

moja ciotka wziela od kolezanki ok 6 msc mieszanca beagla bo corka chciała, teraz pies biega po wsi miedzy samochodami bez opieki, szkoda psiaka bo z poprzedniego domu ma juz traume, jest dosc wycofany, a teraz tez trafil nie najlepiej :( trzeba by mu cos kombinowac bo w koncu rozjada go samochody.

sorki za off

Posted

[quote name='justysiek']nie wiedzie czy na dogo sa osoby zajmujace sie beaglami?

moja ciotka wziela od kolezanki ok 6 msc mieszanca beagla bo corka chciała, teraz pies biega po wsi miedzy samochodami bez opieki, szkoda psiaka bo z poprzedniego domu ma juz traume, jest dosc wycofany, a teraz tez trafil nie najlepiej :( trzeba by mu cos kombinowac bo w koncu rozjada go samochody.

sorki za off[/QUOTE]jest forum beaglowe, prężnie tam działają. może zarejestruj się tam i zrób psiakowi wątek.

Posted

[quote name='justysiek']nie wiedzie czy na dogo sa osoby zajmujace sie beaglami?

sorki za off

my jak mieliśmy na tymczasie beagla Dextera zarejstrowaliśmy się na forum e - beagle.pl, tak jak pisze agaga, bardzo prężnie działają
trzeba usunac spacje z adresu, niestety nie da sie go wkleic w calosci

Posted

[quote name='justysiek']gadałam z ciotką, ale "narazie" psa nie chce oddać :(
będę tam w wekend to pogadam, bo to niedaleko mojego domu rodzinnego.[/QUOTE]

poproś kogos aby tanm podjechał pogadał i postraszył obcych sie inaczej słucha niz nawiedzonych swoich psiarzy !!!!

nawiedzonych wg włascicieli