Guest aniapiotrek Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Mam dobre wieści, PIPI znalazła dom. Od pierwszego wejrzenia zakochała się w niej rodzina z dwójką dzieci, przedstawiłam im warunki adopcji, nie mieli żadnego ale...poprosiłam o przemyślenie tej decyzji i ponownie dziś przyjechali. Uważam że mała trafiła w dobre ręce, tym bardziej że bez problemu zgodzili się na to abym ją odwiedziła. Mam nadzieję że będzie szcęśliwa....... Quote
ewu Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='aniapiotrek']Mam dobre wieści, PIPI znalazła dom. Od pierwszego wejrzenia zakochała się w niej rodzina z dwójką dzieci, przedstawiłam im warunki adopcji, nie mieli żadnego ale...poprosiłam o przemyślenie tej decyzji i ponownie dziś przyjechali. Uważam że mała trafiła w dobre ręce, tym bardziej że bez problemu zgodzili się na to abym ją odwiedziła. Mam nadzieję że będzie szcęśliwa.......[/QUOTE] To super ale nadzoruj Aniu jeśli możesz...Wzór umowy mogę przesłać Ci na maila jeśli oczywiście chcesz.Mam nadzieję,że już się dobrze czujesz i odpoczęłaś po upojnych nocach z rozrabiającymi psiakami:)) Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję za pomoc. A z dobrych wieści ,to nie wiem czy wiesz ,że Oskarek też jest bezpieczny i grzeje sobie doopinkę w dt:)) Quote
Recommended Posts