Jump to content
Dogomania

6 tygodniowa sliczna???zdrowa PIPI blaga o litosc ! Ma czas do 6.10! DT LUB DS

Recommended Posts

Guest aniapiotrek
Posted

Mam dobre wieści, PIPI znalazła dom. Od pierwszego wejrzenia zakochała się w niej rodzina z dwójką dzieci, przedstawiłam im warunki adopcji, nie mieli żadnego ale...poprosiłam o przemyślenie tej decyzji i ponownie dziś przyjechali. Uważam że mała trafiła w dobre ręce, tym bardziej że bez problemu zgodzili się na to abym ją odwiedziła. Mam nadzieję że będzie szcęśliwa.......

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aniapiotrek']Mam dobre wieści, PIPI znalazła dom. Od pierwszego wejrzenia zakochała się w niej rodzina z dwójką dzieci, przedstawiłam im warunki adopcji, nie mieli żadnego ale...poprosiłam o przemyślenie tej decyzji i ponownie dziś przyjechali. Uważam że mała trafiła w dobre ręce, tym bardziej że bez problemu zgodzili się na to abym ją odwiedziła. Mam nadzieję że będzie szcęśliwa.......[/QUOTE]
To super ale nadzoruj Aniu jeśli możesz...Wzór umowy mogę przesłać Ci na maila jeśli oczywiście chcesz.Mam nadzieję,że już się dobrze czujesz i odpoczęłaś po upojnych nocach z rozrabiającymi psiakami:))
Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję za pomoc.
A z dobrych wieści ,to nie wiem czy wiesz ,że Oskarek też jest bezpieczny i grzeje sobie doopinkę w dt:))