Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neris napisał(a):
Kurczę, ludzie by przyjechali, obejrzeli Tobiego...

A może jechać w ciemno???????

Neris ale ja tam nie wyślę pani z dziećmi w nie umówione, poza tym pani chce pogadać z mosii najpierw. O tym jakie warunki muszą mieć, poza tym trzeba omówić kastrację.

Posted

Nie no coś się chyba musiało stać, może Mosii ma kłopoty jakieś, przecież jesteś jakby nie było jej klientem...

Żeby tylko ten domek nie przepadł, Tobiś już tak długo czeka!

Posted

ja mogę podjechać do mosii ,ale dopiero w piątek sęk w tym że mam zepsuty komp i nie mam z wami kontaktu Aga masz do mnie tel jak was ratuje piątek to daj znać to podjadę do mosii;)

Posted

Qrcze widze, że Mosii sie nadal nie odezwała?! :-( Co raz bardziej mnie to martwi :roll: Ja co prawda też mieszkam stosunkowo blisko ale ja to bym dała rade dopiero w sobotę bo w tygodniu pracuje :placz: MOSII GDZIE TY SIE PODZIEWASZ?! :-( :shake:

Posted

Qrcze wiecie co? Ja nie chce nic mówić ale w profilu Mosii sprawdziłam i widnieje tam data, że ostatnio była aktywna WCZORAJ coś między 12 a 13 (nie pamiętam dokładnie) :roll: Już nie wiem co o tym myśleć?! :-(

Mosii jeśli nie chcesz oddać Tobiego to na prawdę wystarczy powiedzieć!! Przecież tu wszyscy zrozumieją, że ciężko czasem odda psiaka i to jeszcze takiego jak Tobiś :loveu: Odezwij sie tylko!! Tu wszyscy sie martwią!! :shake:

Posted

kurcze ludzie kochani dajcie spokój!!!

przepraszam wszystkich ale ja mieszkam w lesie, od tygodnia nie mam prądu, (dzis naprawione) na głowie mam 12 psów, dwa konie i kozę i naprawde nie miałam jak dostać sie na dogo,

Posted

zapraszam wszystkich chetnych do siebie:) widze ze na sobote kilka osób sie do mnie wybiera;)
ja wszystko rozumiem, ze sie niepokoicie oczywiscie pokryje ten tydzień kiedy nie było ze mną kontaktu.
Aga nie moge do Ciebie na razie zadzwonic bo dopiero ładuje komorkę, gg tez mi nie działa

Posted

Ok kobitko zadzwonię do Ciebie za jakąś godzinkę!

Jej jak się cieszę, że jesteś. Tobiś będzie mógł mieć rodzinkę już lada moment. Teraz trzeba tylko ich sprawdzić czy będą spełniali Tobisiowe warunki!

Ja mam z allegro 160 zł dla Tobisia, więc pieniązki są. Ostatnio było opłacone do 9 maja, czyli dług wynosi 140 zł do dzisiaj.

Posted

nie pisałam ale miałam kilka tel. jeden pan z Chorzowa był bardzo zainteresowany, ale okazało sie ze szuka niewykastrowanego amstafa...

Posted

Jejku jestem chyba bardziej podekcytowana nowym domkiem Tobiego niż oni sami :loveu:

Tobi bedzie miał dwóch młodych panów 13-sto i 17-sto latka, i panią siedzącą w domku, nie będzie sam. Być może jutro mosii z nim pojedzie na pierwszą wizytę i być może już tam zostanie, zobaczymy.

Trzymajcie kciuki!!!!!!!!!!!!!