BosiaB_86 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Qrcze i co? Udało sie "odnaleźć" Mosii??!! :roll: Mosii kochana gdzie ty sie podziewasz?! Tutaj potencjalny domek dla Tobiego czeka!! :razz: Quote
AgaiTheta Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Numer do mosii to mam od dawna, sęk w tym, że ona nie odbiera :( Quote
Neris Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Nie wiem, czyżby coś się stało? Przecież Mosii ma firmę, hotel to jakby firma, musi odbierać telefony od klientów. Quote
AgaiTheta Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Nie wiem, ale telefon jest włączony, dzisiaj było logowanie mosii na dogo! Monika co się dzieje???? Quote
AgaiTheta Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Neris napisał(a):Kurczę, ludzie by przyjechali, obejrzeli Tobiego... A może jechać w ciemno??????? Neris ale ja tam nie wyślę pani z dziećmi w nie umówione, poza tym pani chce pogadać z mosii najpierw. O tym jakie warunki muszą mieć, poza tym trzeba omówić kastrację. Quote
Neris Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Nie no coś się chyba musiało stać, może Mosii ma kłopoty jakieś, przecież jesteś jakby nie było jej klientem... Żeby tylko ten domek nie przepadł, Tobiś już tak długo czeka! Quote
AgaiTheta Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Gdzie ludziska jesteście??????? Czy ktoś wie co się dzieje z mosii??????? Może ktoś może tam podjechać????? Quote
Neris Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Czy ktoś mieszka w miarę blisko? Mam nadzieję że z Mosii wszystko w porządku... Quote
credita Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 ja mogę podjechać do mosii ,ale dopiero w piątek sęk w tym że mam zepsuty komp i nie mam z wami kontaktu Aga masz do mnie tel jak was ratuje piątek to daj znać to podjadę do mosii;) Quote
BosiaB_86 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Qrcze widze, że Mosii sie nadal nie odezwała?! :-( Co raz bardziej mnie to martwi :roll: Ja co prawda też mieszkam stosunkowo blisko ale ja to bym dała rade dopiero w sobotę bo w tygodniu pracuje :placz: MOSII GDZIE TY SIE PODZIEWASZ?! :-( :shake: Quote
BosiaB_86 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Qrcze wiecie co? Ja nie chce nic mówić ale w profilu Mosii sprawdziłam i widnieje tam data, że ostatnio była aktywna WCZORAJ coś między 12 a 13 (nie pamiętam dokładnie) :roll: Już nie wiem co o tym myśleć?! :-( Mosii jeśli nie chcesz oddać Tobiego to na prawdę wystarczy powiedzieć!! Przecież tu wszyscy zrozumieją, że ciężko czasem odda psiaka i to jeszcze takiego jak Tobiś :loveu: Odezwij sie tylko!! Tu wszyscy sie martwią!! :shake: Quote
mosii Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 kurcze ludzie kochani dajcie spokój!!! przepraszam wszystkich ale ja mieszkam w lesie, od tygodnia nie mam prądu, (dzis naprawione) na głowie mam 12 psów, dwa konie i kozę i naprawde nie miałam jak dostać sie na dogo, Quote
AgaiTheta Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Ojej jesteś, jak super!!!!!!!!! Cieszę się, że cała i zdrowa!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
mosii Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 zapraszam wszystkich chetnych do siebie:) widze ze na sobote kilka osób sie do mnie wybiera;) ja wszystko rozumiem, ze sie niepokoicie oczywiscie pokryje ten tydzień kiedy nie było ze mną kontaktu. Aga nie moge do Ciebie na razie zadzwonic bo dopiero ładuje komorkę, gg tez mi nie działa Quote
AgaiTheta Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Ok kobitko zadzwonię do Ciebie za jakąś godzinkę! Jej jak się cieszę, że jesteś. Tobiś będzie mógł mieć rodzinkę już lada moment. Teraz trzeba tylko ich sprawdzić czy będą spełniali Tobisiowe warunki! Ja mam z allegro 160 zł dla Tobisia, więc pieniązki są. Ostatnio było opłacone do 9 maja, czyli dług wynosi 140 zł do dzisiaj. Quote
mosii Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 nie pisałam ale miałam kilka tel. jeden pan z Chorzowa był bardzo zainteresowany, ale okazało sie ze szuka niewykastrowanego amstafa... Quote
AgaiTheta Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Jejku jestem chyba bardziej podekcytowana nowym domkiem Tobiego niż oni sami :loveu: Tobi bedzie miał dwóch młodych panów 13-sto i 17-sto latka, i panią siedzącą w domku, nie będzie sam. Być może jutro mosii z nim pojedzie na pierwszą wizytę i być może już tam zostanie, zobaczymy. Trzymajcie kciuki!!!!!!!!!!!!! Quote
Jowita Poznań Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 oj fajnie by bylo by mial swoj wlasny domek :) Quote
Neris Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Mosii, ŻYJESZ!!!!!! A już się zastanawialiśmy czy pierun jakiś nie trafił w całą posiadłość... Kciuki za Tobisia mocno zaciśnięte. Quote
mosii Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 oj tak:) jezeli jutro mi sie nie uda to na zapoznanie jedziemy w sobote, ludzie przez tel bardzo fajni:) Quote
BosiaB_86 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Mosii nareszcie :loveu: 3mam kciuki za Tobiego i jego potencjalny domek :kciuki: Quote
Recommended Posts