katarzyna kuczewska Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 JAKA śliczna Bunia:loveu::loveu::loveu::loveu: no to szukamy a moze jakis link do tej suni bo ja jakos przegapiłam :oops::oops::oops: Quote
AnkaG Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Link do Buni [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36464[/URL] Dziewczyny jesteście super - taka pomoc dla Pani Irenki. :lol: Quote
katarzyna kuczewska Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Aniu dziekuje i pragnę poinformowac ze nasz wspaniały sponsor dzis da mnie pieniadze a ja przekarze je Anecie do sklepu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
atena501 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Dzięki yewcia za wyjasnienia, Roxana również potwiedziła, ze jest wpłata w raportach:multi: . Ja jestem nerwus i raptus:motz: i czesto najpierw się denerwuje a dopiero sprawdzam :angryy: . Co do posłania dla Maksa zaniesie je jutro Roxana, która poznałam dzisiaj osobiscie - super miła dziącha :p . Quote
atena501 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Beata co do telefonu to nie wysyłaj , poprostu przywieź Quote
yewcia1 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 [quote name='atena501']Dzięki yewcia za wyjasnienia, Roxana również potwiedziła, ze jest wpłata w raportach:multi: . Ja jestem nerwus i raptus:motz: i czesto najpierw się denerwuje a dopiero sprawdzam :angryy: . Co do posłania dla Maksa zaniesie je jutro Roxana, która poznałam dzisiaj osobiscie - super miła dziącha :p .[/quote] Oki, ja też niedowiarek, więc nic się nie dzieje;) Quote
BeataJ Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 [quote name='atena501']Beata co do telefonu to nie wysyłaj , poprostu przywieź[/quote] OK, ale czy ktos go odbierze odemnie? Jak moge sie umowic? Gdzie go przywiezc? Bede najpewniej 19 stycznia ok 22 w Szczecinie dopiero. Zatrzymuje sie u znajomych na Poroninskiej. Beata Quote
atena501 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Nie mam pojecia gdzie jest ul. Poronińska, ale sprawdze. Powiedz czy w sobotę 20-stego bedziesz również dostępna? To na pewno jakoś się umówimy. Quote
AnkaG Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Ja też nie wiem gdzie Poronińska. Ale z nas szczecinianki. :eviltong: Quote
carolinascotties Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Poronińska jest na Redzie- przy rondzie Uniwersyteckim. Quote
Roxana Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Tak jak Anetka napisała- jutro zaniose Maxiowi nowe spanko :) Ale się chłopak napewno ucieszy :multi: a Pani Irenka pewnie jeszcze bardziej :) Aha- Anetka to też naprawdę fantastyczna kobitka jest :p Quote
BeataJ Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Wlasnie, to jest w okolicahc Uniwerku na Cukrowej, jak jedzie sie od centrum to przed uniwerkiem. Ja moge ok 22:00 ( moze nawet wczesniej zalezy o ktorej dojedziemy do Szczecina ) komus gdzies ten telefon zawiezc - tylko gdzie? W sobote bede dostepna do 10:30 gdzies. No chyba, ze ktos podjedzie do fryzjera gdzie bede mi robili wloski na wesele :-) Beata Quote
katarzyna kuczewska Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 rozumiem ze bedziesz w Szczecinie 19-20- stycz ia ja moge odebrac telefon moja mam tam mieszka blisko wiec nie ma problemu Quote
BeataJ Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Tak, bede od 19 do 21 ale w miedzyczasie mam wesele kuzyna. Moze podaj mi tel do siebie to zadzwonie jak bedziemy juz wjezdzac do Szczecina to sie umowimy. Beata Quote
Roxana Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Maxiu dostał dzisiaj śliczne, mięciutkie nowe posłanko :multi: Odebrałam dzisiaj od Anetki ze sklepu nowe spanko dla Maxia- śliczne w rybki i muszelki na biało-błękitnym tle a pod spodem podszyte misiem i na zameczek, w razie jak się pobrudzi to można je wyprać :) Anetko dla dla Ciebie od Pani Irenki i Maxia- :loveu: Maxiu jak LORD ułożył się wygodnie na swoim nowym posłanku i tylko mruczał... Przekazałam tez Pani Irence, list od dusje, który dostałam od Anetki. Dusje- Pani Irenka bardzo Ci dziękuje za te miłe i ciepłe słowa, które do niej piszesz i za paczki, które posyłasz :loveu: Posiedziałam trochę z Panią Irenką (spóźniłam się nawet do pracy a co tam :eviltong: ) Umówiłam się, ze na dłuższe pogaduchy wpadnę w sobotę. Kupa śmiechu dzisiaj była, bo Pani Irenka jak usłyszała, ze mam 13- letnią córkę i jeszcze drugą trochę młodszą to zaniemówiła a ja nie mogłam się pochamować aby głośnio się nie roześmiać z całej sytuacji, bo Pani Irenka mysłała, ze ja mam jakieś 18-ście no może góra 20-ścia lat :lol: Pośmiałyśmy się- Maxiu z nami razem też :p Teraz Pani Irenka jeździ z Maxem do weta co drugi dzień, bo Pani doktor powiedziała, ze nie ma już konieczności jeździć codziennie. Uszka są już lepsze tylko Max ciągle się jeszcze drapie i wygryza. Miałam akurat okazję poobserwowac go trochę w "akcji". Szkoda mi go było, bo jak sie drapie to tak sobie cicho piszczy bidulek :shake: No dobrze przekazałam co przekazać miałam- Pozrawiam Was cioteczki kochane :loveu: Quote
AnkaG Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 :buzi: Roxanko dziękujemy za opiekę nad Panią Irenką i Maksem. Anetko jesteś super babką. :calus: Quote
dusje Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 No to nasz pupil ma juz swoje piekne poslanko. Anetko dzieki serdeczne za ten prezencik. Roxana, ja musze sprostowac, dopiero jedna paczuszke wyslalam:oops: ale oczywiscie nie ostatnia:lol: Dziekuje serdecznie za przekazanie mojego lisciku Pani Irence i bardzo sie ciesze ze Pani Irenka juz sie nie martwi. Fajna Pani i z takim serduchem az do nieba:multi: Nieustajace pozdrowienia i usciski dla Niej i Maksia i dla Was wszystkich:lol: Quote
Roxana Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Dusje- nie ważne czy jedną czy dwie... Ważne, że Pani Irenka wie, że to od Ciebie! :loveu: Quote
katarzyna kuczewska Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Roxano wspaniałe wiesci buziaki dla Was kochane Quote
AnkaG Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 [SIZE=3][COLOR=red]Bunia jutro jedzie do domku do Wrocławia !!![/COLOR][/SIZE] Quote
atena501 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Aniu bardzo sie ciesze:multi: , udało się, uszczęsliwiliśmy nastepną osobę i pieska :loveu: Quote
Anashar Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Co tam słychać u Pani Irenki i Maxa? :cool3: Quote
BeataJ Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Ja dzis bede juz w Szczecinie, telefon juz spakowany. Nie znalazlam kartona ani instrukcji ale mysle, ze dacie rade jakos to wytlumaczyc Pani Irence. Ladowarke oczywiscie tez mam. Do zobaczenia zatem! papa Beata Quote
Recommended Posts