Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki yewcia za wyjasnienia, Roxana również potwiedziła, ze jest wpłata w raportach:multi: . Ja jestem nerwus i raptus:motz: i czesto najpierw się denerwuje a dopiero sprawdzam :angryy: .

Co do posłania dla Maksa zaniesie je jutro Roxana, która poznałam dzisiaj osobiscie - super miła dziącha :p .

Posted

[quote name='atena501']Dzięki yewcia za wyjasnienia, Roxana również potwiedziła, ze jest wpłata w raportach:multi: . Ja jestem nerwus i raptus:motz: i czesto najpierw się denerwuje a dopiero sprawdzam :angryy: .

Co do posłania dla Maksa zaniesie je jutro Roxana, która poznałam dzisiaj osobiscie - super miła dziącha :p .[/quote]
Oki, ja też niedowiarek, więc nic się nie dzieje;)

Posted

[quote name='atena501']Beata co do telefonu to nie wysyłaj , poprostu przywieź[/quote]

OK, ale czy ktos go odbierze odemnie? Jak moge sie umowic? Gdzie go przywiezc? Bede najpewniej 19 stycznia ok 22 w Szczecinie dopiero. Zatrzymuje sie u znajomych na Poroninskiej.

Beata

Posted

Tak jak Anetka napisała- jutro zaniose Maxiowi nowe spanko :)
Ale się chłopak napewno ucieszy :multi: a Pani Irenka pewnie jeszcze bardziej :)

Aha- Anetka to też naprawdę fantastyczna kobitka jest :p

Posted

Wlasnie, to jest w okolicahc Uniwerku na Cukrowej, jak jedzie sie od centrum to przed uniwerkiem. Ja moge ok 22:00 ( moze nawet wczesniej zalezy o ktorej dojedziemy do Szczecina ) komus gdzies ten telefon zawiezc - tylko gdzie?
W sobote bede dostepna do 10:30 gdzies. No chyba, ze ktos podjedzie do fryzjera gdzie bede mi robili wloski na wesele :-)

Beata

Posted

Maxiu dostał dzisiaj śliczne, mięciutkie nowe posłanko :multi:
Odebrałam dzisiaj od Anetki ze sklepu nowe spanko dla Maxia- śliczne w rybki i muszelki na biało-błękitnym tle a pod spodem podszyte misiem i na zameczek, w razie jak się pobrudzi to można je wyprać :)
Anetko dla dla Ciebie od Pani Irenki i Maxia- :loveu:
Maxiu jak LORD ułożył się wygodnie na swoim nowym posłanku i tylko mruczał...

Przekazałam tez Pani Irence, list od dusje, który dostałam od Anetki. Dusje- Pani Irenka bardzo Ci dziękuje za te miłe i ciepłe słowa, które do niej piszesz i za paczki, które posyłasz :loveu:

Posiedziałam trochę z Panią Irenką (spóźniłam się nawet do pracy a co tam :eviltong: ) Umówiłam się, ze na dłuższe pogaduchy wpadnę w sobotę. Kupa śmiechu dzisiaj była, bo Pani Irenka jak usłyszała, ze mam 13- letnią córkę i jeszcze drugą trochę młodszą to zaniemówiła a ja nie mogłam się pochamować aby głośnio się nie roześmiać z całej sytuacji, bo Pani Irenka mysłała, ze ja mam jakieś 18-ście no może góra 20-ścia lat :lol: Pośmiałyśmy się- Maxiu z nami razem też :p
Teraz Pani Irenka jeździ z Maxem do weta co drugi dzień, bo Pani doktor powiedziała, ze nie ma już konieczności jeździć codziennie. Uszka są już lepsze tylko Max ciągle się jeszcze drapie i wygryza. Miałam akurat okazję poobserwowac go trochę w "akcji". Szkoda mi go było, bo jak sie drapie to tak sobie cicho piszczy bidulek :shake:

No dobrze przekazałam co przekazać miałam- Pozrawiam Was cioteczki kochane :loveu:

Posted

No to nasz pupil ma juz swoje piekne poslanko. Anetko dzieki serdeczne za ten prezencik. Roxana, ja musze sprostowac, dopiero jedna paczuszke wyslalam:oops: ale oczywiscie nie ostatnia:lol: Dziekuje serdecznie za przekazanie mojego lisciku Pani Irence i bardzo sie ciesze ze Pani Irenka juz sie nie martwi. Fajna Pani i z takim serduchem az do nieba:multi: Nieustajace pozdrowienia i usciski dla Niej i Maksia i dla Was wszystkich:lol:

Posted

Ja dzis bede juz w Szczecinie, telefon juz spakowany. Nie znalazlam kartona ani instrukcji ale mysle, ze dacie rade jakos to wytlumaczyc Pani Irence. Ladowarke oczywiscie tez mam. Do zobaczenia zatem!

papa
Beata