basiunia131 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Gacek, ale z Ciebie fajny chłopak :-) Miło jest widzieć Gacusia w coraz lepszej formie. Quote
Nadziejka Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 :cool2::calus::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:Gacuniu serdunkoooooooooo , jakie cudne psiateczko z ciebie , trzymam mocno za zdrowenko i za domus1 Quote
Iljova Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Jak fajnie zobaczyć zdjęcia naszego kochanego serduszka . Gacusiu jesteś taki śliczny :-) Quote
piescofajnyjest Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 ale piekny ten nasz Gacor!!!! i cialka nabral..... Quote
Iljova Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Już ranek niedzielny choć ciemność za oknem nas wita, Ciekawe co dzień ten przyniesie, jaki pomysł w główce Gacusia zaświta ? Ja Wam życzę aby był wspaniały Aby radość i uśmiech były przez dzień cały :-) Quote
Lobaria Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Przecudna ta buzia [IMG]http://images43.fotosik.pl/1365/3286b0631ecaac7fmed.jpg[/IMG] Quote
inga.mm Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 jest przepiękny! Naprawdę przepiękny! Quote
Lobaria Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='Iljova']I co u Gacusia ?[/QUOTE] Zapewne zaczął rehabilitację. Quote
Klaudus__ Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 [I]Tak - Gacek zaczął rehabiltację. Niestety,aby przynosiła efekty konieczny jest Nivalin. Jest On jednak wycofany ze sprzedaży. Może ktoś ma jakieś ampułki i były w stanie podarować je Gackowi?? [/I] Quote
baster i lusi Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 [quote name='Klaudus__'][I]Tak - Gacek zaczął rehabiltację. Niestety,aby przynosiła efekty konieczny jest Nivalin. Jest On jednak wycofany ze sprzedaży. Może ktoś ma jakieś ampułki i były w stanie podarować je Gackowi?? [/I][/QUOTE] Będę pytać u mnie w aptekach. [quote name='baster i lusi']cioteczki czy nie wiecie gdzie można zdobyć ten lek.Bo potrzebny jest temu psiakowi [url]http://www.dogomania.pl/threads/215438-Kilkumiesi%C4%99czny-katowany-szkielecik-Gacu%C5%9B!PILNIE-potrzebny-DT-zobacz-ludzkie-dzie%C5%82o/page25[/url][/QUOTE] [quote name='ewab']BAster i Lusi trzeba szukać po aptekach. W niektórych jeszcze mają końcówki.[/QUOTE] Quote
azalia Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Dzwonię po aptekach,z zapytaniem o Nivalin,nie ma go lecz wszędzie mówią,że nie mają adnotacji o wycofaniu leku i to chwilowy brak. Mają popytać w hurtowniach,a jaka dawka jest potrzebna? Quote
azalia Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Na razie znalazłam jedną aptekę,która ma 2 opakowania 2,5 mg po 10 ampułek i 1 opqkowanie 5mg,10 ampułek. Jeśli to by wystarczyło,to muszę teraz zdobyć szybko receptę i adres do wysyłki. Quote
basiunia131 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 [B]DOSIA_GRECIA [/B]będzie teraz podawać przez dwa tygodnie nivalin znalezionej suni po wypadku. Może z nią się skontaktujcie w sprawie leku. Tu link do tematu suni [URL="http://www.dogomania.pl/threads/223889-Ratujcie-grozi-jej-schron-i-amputacja-%C5%82apki-Malutk%C4%85-wyrzucono-z-samochodu/page8"]http://www.dogomania.pl/threads/223889-Ratujcie-grozi-jej-schron-i-amputacja-%C5%82apki-Malutk%C4%85-wyrzucono-z-samochodu/page8[/URL] Quote
azalia Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Wykupiłam dzisiaj leki dla Gacusia-zastrzyki Nivalin,płatne są niestety 100%,miałam ludzką receptę,ale nie ma na nie zniżki. Zapłaciłam dokładnie 195zł i 30gr.Po uzgodnieniu telefonicznym z Klaudus pożyczyłam pieniądze od koleżanki,bo niestety swoich nie miałam.Wpłaciłam kilka dni temu dla Doya i Denisa z dogo i zakupiłam karmę okolicznym biednym psom.Ja jestem bez pracy,bo muszę się opiekować ojcem chorym na Alzheimera Zapłaciłam za przesyłkę z kopertą dużą bąbelkową 22złote,ale to już biorę na siebie. Pani w aptece obiecała na wtorek jeszcze 2 pudełka zastrzyków,bardzo się przejęła losem Gacusia Lek ten jest już wycofany,ale pieskowi niezbędny,bo bez niego nie rozpocznie się rehabilitacja. BARDZO<BARDZO PROSIMY o wpłaty na zastrzyki dla tego młodego pieska,przed którym całe życie.A jakie ono będzie zależy w dużej mierze od rehabilitacji i tych zastrzyków właśnie. Gacusiowi jest potrzebna pełna kuracja zastrzykami tj.minimum od 40 do 60 dni. Czyli to minimum kuracji 40 dniowej to koszt 500zł,a dla jego przyszłej kondycji wspaniale by było podawać zastrzyki przez 60 dno,ale na to już trzeba aż 750 zł. Jeszcze raz prosimy o pomoc finansową dla bardzo skrzywdzonego Gacusia. Quote
Selenga Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 A co z kasą z allegro cegiełkowego??? Ja wiem, że aukcja była w październiku, ale wtedy poszło prawie 300 cegiełek po 5 zł (dokładnie 298 ) wszystko zostało wydane? Quote
azalia Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Selengo,tego nie wiem,poczekamy na Klaudię,to wszystko nam wyjaśni. Quote
Selenga Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 (edited) [quote name='azalia']Selengo,tego nie wiem,poczekamy na Klaudię,to wszystko nam wyjaśni.[/QUOTE] Dobrze by było, bo w rozliczeniu w I poście nawet nie jest uwzględniona moja wpłata za allegro... to było 25.10.2011 r. ... Edited March 11, 2012 by Selenga Quote
Klaudus__ Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 [I]No fakt - nie jest uwzględniona,bo mi to z głowy wyleciało. Kasa z allegro poszła na utrzymanie Gacka w lecznicy - popatrzcie ile miesięcy już tam przebywa i w jakim stanie tam trafił... Sama transfuzja krwi to koszt 700 zł - a miał dwie... Nie wspomnę już o lekach i dobie lecznicowej. Teraz chłopak jeszcze jest rehabilitowany - to naprawdę ogromne koszta. Ani głośno się nie odzywam... Bo Przystań Ocalenie już cały majątek w ratowanie Gaculka włożyła - za co jestem im bardzo wdzięczna - bo inaczej nie miały szans... Sama bym przecież nie dała rady... [/I] Quote
Selenga Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Klaudus, a on w końcu miał tę operację czy nie? Quote
inga.mm Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 czy mogę prosić o pomoc w bazarkowaniu? staram się oddłużyć moje zwierzaki. wystarczy kliknąć w zdjęcia w sygnaturze. Jeśli autorka wątku nie życzy sobie umieszczania takich próśb, usunę wpis Quote
Klaudus__ Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 [quote name='Selenga']Klaudus, a on w końcu miał tę operację czy nie?[/QUOTE] [I] Tak - postaram się dzisiaj wszystko na spokojnie tu wypisać. Już zabiegi u znajomej rehabilitantki zaczął... [/I] Quote
Recommended Posts