Jump to content
Dogomania

Szkielet psa po 2 latach wypuszczony z piwnicy....chce żyć...tylko jak?

Recommended Posts

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wygląda miliard razy lepiej niż na poprzednich zdjęciach!!! To jest cud, i dowód na to dziewczyny jak wasza praca jest potrzebna i jakie daje skutki!!!!!!! Chwała Wam za to!!!!

Posted

Jejku ja dalej nie przekazałam tych saszetek.
Mogę wysłać pocztą na adres hoteliku - nie wiem tylko czy Rufus jeszcze je takie odżywki.
Jeśli tak to postaram się jak najszybciej.

Posted

fizia napisał(a):
Jejku ja dalej nie przekazałam tych saszetek.
Mogę wysłać pocztą na adres hoteliku - nie wiem tylko czy Rufus jeszcze je takie odżywki.
Jeśli tak to postaram się jak najszybciej.

Fiziu one na pewno mu pomagaja,ale Rufusek jest juz w na tyle dobrej formie,ze mozesz je spokojnie zachowac dla jakiejs bidy. Oby sie nie trafila predko,ale jesli.....
Na FB widzialam znowu jakiegos zaglodzonego ONka w tragicznym stanie:(

Posted

dziewczyny, nie dam rady całego wątku czytać, choć kobicuje psiakowi. jestem ciekawa, jaki on ma charakter po tych przejściach: stosuenk do ludzi, zwierzaków, temperament itd. ? :)

Posted

AgaG napisał(a):
dziewczyny, nie dam rady całego wątku czytać, choć kobicuje psiakowi. jestem ciekawa, jaki on ma charakter po tych przejściach: stosuenk do ludzi, zwierzaków, temperament itd. ? :)

Do ludzi Agus jest mily, aczkolwiek nie wie ze czlowiek moze sluzyc do glaskania...sam sie nie przymila na razie. Na spacerach jest zywo zainteresowany, zeby koniecznie wszystko obsikac;) a psy ignoruje, ale to wszystko do weryfikacji na biezaco:)