Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basia Z. napisał(a):
Wydaje mi się, że tu na Dogo czytałam kiedyś o frisbee, chyba jest jakiś wątek temu poświęcony. W wolnej chwili poszukam.

Jest cała masa watków poświęconych frisbee:forum-sport-praca-frisbee, ale czy Gaja naprawdę by się nadawała ? bo wydaje mi się za ciężka :)

Posted

Basia Z. napisał(a):
Jest cała masa watków poświęconych frisbee:forum-sport-praca-frisbee, ale czy Gaja naprawdę by się nadawała ? bo wydaje mi się za ciężka :)

Ja sama byłam z nią tylko na krótkim spacerku, ale następnym razem jak będzie czas wybiorę się na dłuższy, i sprawdzę :)

• 3 weeks later...
Posted

Gaja była w sobotę na spacerku z Panią i dwójką małych dzieci :)
Następnym razem ja z nią pójdę, może uda mi się nagrać jak Gaja ładnie aportuje piłeczkę :)

Posted

Tak monanew piszę o Gajce :) :

[quote name='monanew']
Co do freesbe to najczęściej bawimy się z Gają patykami i butelkami :) biegnie za nimi i nosi w pysku, myślę, że szybko nauczyła by się tak poprawnie i ładnie aportować i do freesbe by się jak najbardziej nadawała. Jest potrzebny jej ktoś, kto skierowałby jej żywiołowość na odpowiedni tor :)[/QUOTE]

• 2 weeks later...
Posted

Szkoda że nikt do Gajki nie zagląda :(

Gaja dzisiaj wypuszczona z boksu znalazła szelki leżące na ziemi, wzięła w pysk i podbiegła do pracownicy. Chyba chciała wyjść na spacer :( Niestety już nie mieliśmy czasu...

• 2 weeks later...
Posted

kinia098 napisał(a):
Hmm... czy Gaji ogłoszenia są aktualne ? Może przydałyby się jakieś z nowym tekstem ? Allegro ma ? Może do gazety ją ? :oops:

W Allegro nie mozna juz oglaszac psow do adopcji... :shake: Zamkna aukcje i napisza, ze psy do adopcji trzeba oglaszac na stronie internetowej Tablica.pl (ktora tez nalezy do Allegro). :roll: