kinia098 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Puszczę ją na FB, a nóż ktoś się znajdzie :) Quote
Basia Z. Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Wydaje mi się, że tu na Dogo czytałam kiedyś o fresbee, chyba jest jakiś wątek temu poświęcony. W wolnej chwili poszukam. Quote
Basia Z. Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Basia Z. napisał(a):Wydaje mi się, że tu na Dogo czytałam kiedyś o frisbee, chyba jest jakiś wątek temu poświęcony. W wolnej chwili poszukam. Jest cała masa watków poświęconych frisbee:forum-sport-praca-frisbee, ale czy Gaja naprawdę by się nadawała ? bo wydaje mi się za ciężka :) Quote
nika28 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Basia Z. napisał(a):Jest cała masa watków poświęconych frisbee:forum-sport-praca-frisbee, ale czy Gaja naprawdę by się nadawała ? bo wydaje mi się za ciężka :) Ja sama byłam z nią tylko na krótkim spacerku, ale następnym razem jak będzie czas wybiorę się na dłuższy, i sprawdzę :) Quote
nika28 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 A może ktoś zrobiłby Gaji jakiś ładny banerek ? :) Quote
nika28 Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Gaja była w sobotę na spacerku z Panią i dwójką małych dzieci :) Następnym razem ja z nią pójdę, może uda mi się nagrać jak Gaja ładnie aportuje piłeczkę :) Quote
Nano Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 a co z tym jej zapałem do frisbee ? :) ona aportuje tak że przynosi czy tylko tak że biegnie po piłkę ? xD Quote
nika28 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Tak monanew piszę o Gajce :) : [quote name='monanew'] Co do freesbe to najczęściej bawimy się z Gają patykami i butelkami :) biegnie za nimi i nosi w pysku, myślę, że szybko nauczyła by się tak poprawnie i ładnie aportować i do freesbe by się jak najbardziej nadawała. Jest potrzebny jej ktoś, kto skierowałby jej żywiołowość na odpowiedni tor :)[/QUOTE] Quote
nika28 Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Ja wczoraj miałam zapytanie o Gaję :) Pani ma się zastanowić i dać jutro znać... Quote
nika28 Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 monanew napisał(a):i co z tą Panią, dała odpowiedź ??? Tak, wzięła psa z innego schroniska :( Quote
nika28 Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Ola164 zrobiła dla Gaji śliczne banerki :) Jeśli ktoś ma miejsce, to proszę o wklejanie w podpisy :) Quote
nika28 Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Szkoda że nikt do Gajki nie zagląda :( Gaja dzisiaj wypuszczona z boksu znalazła szelki leżące na ziemi, wzięła w pysk i podbiegła do pracownicy. Chyba chciała wyjść na spacer :( Niestety już nie mieliśmy czasu... Quote
monanew Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Gaja szuka wciąż wspaniałego domku .... Quote
kinia098 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Bez sensu, taka śliczna sunia :( Podnoszę! Quote
kinia098 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Hmm... czy Gaji ogłoszenia są aktualne ? Może przydałyby się jakieś z nowym tekstem ? Allegro ma ? Może do gazety ją ? :oops: Quote
Sabina02 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 kinia098 napisał(a):Hmm... czy Gaji ogłoszenia są aktualne ? Może przydałyby się jakieś z nowym tekstem ? Allegro ma ? Może do gazety ją ? :oops: W Allegro nie mozna juz oglaszac psow do adopcji... :shake: Zamkna aukcje i napisza, ze psy do adopcji trzeba oglaszac na stronie internetowej Tablica.pl (ktora tez nalezy do Allegro). :roll: Quote
Recommended Posts