Rotti Posted January 16, 2004 Posted January 16, 2004 Nie ma sprawy. A może być taki podłużny, co sie przy kasach w marketach kupuje ? :lol: Quote
tunio Posted January 16, 2004 Posted January 16, 2004 a mzoe takiego odpustowego w ksztalcie pieska ? 8) Quote
tufi Posted January 16, 2004 Posted January 16, 2004 Nie! Ja chcem takiego balonika jak byl wew "Shreku" :D Quote
mag Posted January 16, 2004 Posted January 16, 2004 Nie ma sprawy. A może być taki podłużny, co sie przy kasach w marketach kupuje ? :lol: :D takie sa najlepsze Quote
Tagir Posted January 16, 2004 Posted January 16, 2004 Jeżeli kogoś zainteresuja fotki suczki moich znajomych z Kielc ( te z okresu szczenięctwa) spróbuję je od nich uzyskać. Moim zdaniem suczka może w tej chwili nie jest jeszcze klasy Hożej Hanki ale jest młodsza i juz teraz bije konkurencje . Chodzi o Gemballe Dziedzictwo Tudora.Fotka z maja dostępna juz teraz w wynikach Bulliady Zaniemyśl '03 (klasa młodzież) Chyba najlepiej ogladać wczesne zdjęcia dzisiejszych Championów ?!?! Tufi piszesz cos o wystawianiu czyżby rodowód tuz tuz....udało Ci sie znaleść Hodowce?Napisz na priva jeśli możesz szczegóły...!pls! Quote
tunio Posted January 16, 2004 Posted January 16, 2004 Jahu predzej dlatego ze Tufi kupuje rodowodowego bullika przeciez 8) Quote
tufi Posted January 16, 2004 Posted January 16, 2004 Nooo :D I to z taaaaakim wspanialym rodowodem :D Quote
Tagir Posted January 16, 2004 Posted January 16, 2004 Dobrze.Już piszę w tej sprawie maila do nich.....:) Quote
tufi Posted January 16, 2004 Posted January 16, 2004 Do kogo piszesz? :) Gemballa jest piekna - zaraz poszukam wiecej zdjec. jahu - wstaw tu tez kilka, jak juz je zdobedziesz :D Quote
Tagir Posted January 16, 2004 Posted January 16, 2004 Znam osobiście właścicieli więc poprosiłem mailem o zdjecia z wieku "niemowlecego" Czekam teraz na odpowiedź..... Quote
Tagir Posted January 16, 2004 Posted January 16, 2004 BOSZE !!! Jak sie wstawia zdjecia na forum???? mam kilka starszych juz teraz..... Quote
Gotrek Posted January 16, 2004 Posted January 16, 2004 Musisz umieścić zdjęcia na jakimś serwerze i pomiędzy te nawiasy wstawić adres do zdjęcia. Jeśli nie masz takie możliwości to chętnie pomogę, wyślij mi zdjęcia mailem :). Quote
MSMIMI Posted January 16, 2004 Posted January 16, 2004 Bardzo mnie interesuja materialy, z ktorych czerpiesz swoja wiedze - nie po to, zeby je osmieszyc - nie jest to w moim guscie. Czlowiek uczy sie cale zycie, literarury naprawde fachowej dot. bullterierow jest na polskim rynku niewiele i szczerze chcialabym sie dowiedziec, czy jest cos, co pominelam. A i mysle, ze dla worda przydadza sie jakies tytuly, ktore moglby poczytac. Doczekam sie tej odpowiedzi? A moze ja mam zaczac, zeby cie osmielic? widze że nadal starasz się zweryfikować moją wiedzę :) nie jestem onieśmielona, celowo milczę, bo nie widzę sensu toczyć z Toba idiotycznego pojedynku "na wiedzę" do którego mnie prowokujesz próbując "wjechać" mi na ambicję" 8) : Doczekam sie tej odpowiedzi? A moze ja mam zaczac, zeby cie osmielic? :D wybacz ale to doprawdy śmieszne! czego oczekujesz? Ze teraz będziemy się przekrzykiwać jak kretynki- która więcej wie ?gdyby Ci zalezało aby kolega się czegoś dowiedział nie przygotowywałabyś contry na mnie tylko napisała coś konkretnego jemu może wiesz mniej, może więcej - czy o to tu chodzi? chodzi zupełnie o coś innego - chłopak ptyał jak wygląda dobry bull, po paru postach Ty zamieściłaś linka do zdjeć swojej suni w kontekście "za długich uszu" i na tej podstawie rozwiewasz jego obawy i wątpliwości po prostu zwróciłam Ci uwagę i nie trzeba wcale wszystkiego przeczytać ani być sędzią aby oceniać pisałam że nie trzeba być malarzem żeby ocenić obraz - wystarczy znac wzorzec no i miec poczucie estetyki - nie podam Ci żadnych pozycji z których się tego nauczysz bo takowych ich nie znam, myśle nawet że nie istnieją, ( cecha wrodzona?) nie powiem Ci również jak być obiektywnym, oddzielic ocenę od emocji, (inaczej ocenia sie sercem a inaczej z rozumem, oceniając sercem- uważam że sunia jest kochana i miła i chwaliłam ją wielokrotnie) możesz jedynie wzorzec wykuć na pamięć porównywac psy na wystawach :niewiem: zreszta myslałąm ze skończymy na tym że " ja swoje i Ty swoje" ale widzę, że się łudziłam blee już mi sie nie chce tego tłumaczyć :-? Quote
tufi Posted January 16, 2004 Posted January 16, 2004 Ja sie za kretynke nie uwazam i nie mam zamiaru przekrzykiwac kogokolwiek. Moze Twoje zdanie jest inne... Mam dolaczyc wynik badania na wykrywaczu klamstw, ze chodzi mi wylacznie o spis lektur dla kazdego bullomaniaka? Ty sie teraz osmieszasz, bo watek o Beri zostal juz dawno pogrzebany, a ty ciagle go wywlekasz... O czym ja mam z toba rozmawiac, skoro tak sie bronisz przed podaniem jakichkolwiek tytulow? Nie uwazam sie za osobe, ktora moglaby weryfikowac wiedze o bullterierach - ciagle sie ucze i chce sie doskonalic w tym kierunku, stad moje pytanie o lektury. Poza tym - przeczytaj raz jeszcze to, co napisalam - prosbe o te lektury - i postaraj sie ja zrozumiec. Nie mam juz sil i ochoty, by z Toba kiedykolwiek rozmawiac. Quote
Rotti Posted January 16, 2004 Posted January 16, 2004 No co za baby ! :) Znowu zaczęły :lol: Dobra, to czy ja mogę poprosic o spis lektur o bullach ? Od jednej i od drugiej :roll: Bardzo proszę :D Quote
tunio Posted January 16, 2004 Posted January 16, 2004 a ja sie przylanczam do prosby Rotti 8) Poza tym dziewczeta moglbybyscie sobie na zgode lapy podac a nie mowic ze niechcecie ze soba wiecej rozmawiac itp itd ?Mysle ze tak naprawde macie ze soba duzo wspolnego....Chocby np.milosc do bullikow 8) Quote
Rotti Posted January 16, 2004 Posted January 16, 2004 Mysle ze tak naprawde macie ze soba duzo wspolnego....Chocby np.milosc do bullikow Cary, aniele :) Coż za trafna uwaga :lol: Quote
tufi Posted January 16, 2004 Posted January 16, 2004 Oki, dziewuchy :) Zakladam zaraz nowy watek o liscie lektur dla bullomaniaka :) Quote
tunio Posted January 16, 2004 Posted January 16, 2004 to czekamy 8) Encyklopedia Hansa Rubera sie tam znajdzie ? :hmmmm: Quote
Rotti Posted January 16, 2004 Posted January 16, 2004 Cary A Ty nas przypadkiem nie obrażasz ? :o :lol: :lol: :lol: Quote
tunio Posted January 16, 2004 Posted January 16, 2004 CaryA Ty nas przypadkiem nie obrażasz ? :o :lol: :lol: :lol: eeeeeeeee ? :hmmmm: :lol: :lol: :lol: Quote
Rotti Posted January 17, 2004 Posted January 17, 2004 No tak, to chyba musze jednak załozyc ten topic, o którym pisała Monik@ :lol: Quote
MSMIMI Posted January 17, 2004 Posted January 17, 2004 tufi napisała: Ja sie za kretynke nie uwazam i nie mam zamiaru przekrzykiwac kogokolwiek. Moze Twoje zdanie jest inne... nie tufi - moje zdanie nie jest inne- ja równiez nie uważam Cie za kretynkę, ani siebie ale gdybyśmy miały toczyć jakieś pojedynki- jakbyśmy obie wyglądały? :wink: poza tym pół dogomani już napewno świetnie się bawi zajadając czipsy i czytając relacje z rozgrywek :fadein: kiedy my się stresujemy i czaskamy w klawiatury (powinnyśmy pobierać opłatę w wysokości 2 zł od każdego przeglądnięcia tego tematu :D ) nie wiem czy jeszcze sobie życzysz jakichkolwiek postów ode mnie, takie mam wątpliwości po Twoich przykrych dla mnie słowach, że nie chcesz ze mną rozmawiać :( ale zaryzykuję wyciągam rękę na zgodę- może faktycznie jestem zbyt nieufna i podejrzliwa (mój facet twierdzi że tak, bo nie chciałam z nim jechac w góry po 2 dniach znajomości :fadein: ) więc to on mnie przekonał że może jednak warto napisać tą liste lektur, może faktycznie chcesz się tylko szczerze dowiedziec czegoś nowego bez podtekstów, a i inni może skorzystają więc zapraszam wszystkich zainteresowanych do postu założonego przez tufi na temat "lektury dla bullomaniaka" proszę Cie bardzo nie róbmy już jazd, bo ani ja ani - przypuszczam TY również- świetnie się wcale nie bawimy to zaczyna mi przypominać słynną kłótnie o charty Polacy..... :roll: pozdrawiam serdecznie Quote
Recommended Posts