Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wydaje mi sie, że waga jest ok, ale nie pamiętam już, jak to z moim było :oops:

Teraz waży 8 kg i ma 34cm.Uważaj, by nie przerósł, wiec ostrożnie z witaminkami itp ;)

Jeśli chodzi o klatę, to Arika ma 53 cm....

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Meggy!!! Wiedziałem, że na Ciebie zawsze mogę liczyć :)

Jerry'emu daję tylko suchą karmę Canin Royal Mini Junior i żadnych witaminek, tylko 1x2tygodnie kawałek białego sera. Jerry nie jest obżartuchem i bywa, że nie zje dziennej porcji karmy a mimo to rośnie jak na drożdżach, dlatego też sie boję, żeby nie przerósł :(

Posted

[quote name='hasgaliel']Dzięki Meggy!!! Wiedziałem, że na Ciebie zawsze mogę liczyć :)
[/quote]

:oops: :oops: :oops: ;)
Jak tylko mogę, to podpowiadam ;)

To może zrezygnuj z serka? W karmie jest już to co szczeniak potrzebuje :)

Pilnuj i pokazuj na wystawach :)
Podjąłeś już decyzję?:loveu:

Posted

Będzie dobrze, zobaczysz i wystawiaj go, a wcześniej socjalizuj, by mały do ruchu, gwaru sie przyzwyczajał.JA ze swoim często tramwajami jeżdżę, autobusami, by nie bał się hałasu...;)

• 2 weeks later...
Posted

Witam wszystkich w watku o miniaturkach!

Sama od tej niedzieli będe posiadaczką miniaturki 3 miesięcznej z tego co mi na razie wiadomo czarnej lub pieprz i sól .

Piesek miał niestety to nieszczęscie że był prezentem "imieninowym" dla 6 latka( mój siostrzeniec) ( pozostawie wiek bez komentarza ) . Jako że ochrzczony został Stefanem ( 6latek upierał się przy Spike'u ) postanowiłam dorobic Batory do imienia . Wiem na razie tylko ze piesek jest z hodowli z okolic Warszawy . Na razie mam nadzieję skutecznie go "uprowadzic " z obecnego miejsca zamieszkania , żeby krzyku nie było .

Piesek wyjątkowo czasowo sie zgrał bo sama szykowałam sie do zakupu sznaucerka albo Yorka , jako małego towarzysza dla mojego 12-letniego owczarka , który wyjątkowo lubi ojcowac , a moze powinnam napisac matkowac? :D

W każdym razie mam nadzieje z e przyjmiecie nas do katku z otwartymi ramionami :loveu:

Posted

Witamy.
Ja mam sznaucerki miniaturki sztuk cztery. :evil_lol:

W tym dwie z litości - jedną odkupioną bo źle trafiła (była bita) i drugą adoptowaną w sylwestra ze schronu.

Posted

hey :D teraz ja mam pytanko :) moglibyście mi napisac jaki jest stosunek sznaucerow do innych psiakow, ktore beda mieszkac z nimi :P ?????????tzn. mam w domu 9letniego mieszanca pinczerka...strasznie dominujacy...

Posted

[quote name='butterfly15']hey :D teraz ja mam pytanko :) moglibyście mi napisac jaki jest stosunek sznaucerow do innych psiakow, ktore beda mieszkac z nimi :P ?????????tzn. mam w domu 9letniego mieszanca pinczerka...strasznie dominujacy...[/quote]

do "wlasnych" psow jak najbardziej pozytywny :) choc sznauce to ogromne zazdrosniki
gorzej z obcymi psami

Posted

U mnie jest tylko jedna sunia, więc o innych domowych psiakach nie mogę się wypowiadać ;-) , ale do "obcych" psów nie jest agresywna :-)
Zazdrośnik jest, i to jaki (nie agresywny, tylko domagający się ogromnej ilości pieszczot) ;-) .

P.S. Witam wszystkich, bardzo mi miło móc się wypowiadać na tym forum :-)