Meggy Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Wydaje mi sie, że waga jest ok, ale nie pamiętam już, jak to z moim było :oops: Teraz waży 8 kg i ma 34cm.Uważaj, by nie przerósł, wiec ostrożnie z witaminkami itp ;) Jeśli chodzi o klatę, to Arika ma 53 cm.... Quote
hasgaliel Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Dzięki Meggy!!! Wiedziałem, że na Ciebie zawsze mogę liczyć :) Jerry'emu daję tylko suchą karmę Canin Royal Mini Junior i żadnych witaminek, tylko 1x2tygodnie kawałek białego sera. Jerry nie jest obżartuchem i bywa, że nie zje dziennej porcji karmy a mimo to rośnie jak na drożdżach, dlatego też sie boję, żeby nie przerósł :( Quote
Meggy Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='hasgaliel']Dzięki Meggy!!! Wiedziałem, że na Ciebie zawsze mogę liczyć :) [/quote] :oops: :oops: :oops: ;) Jak tylko mogę, to podpowiadam ;) To może zrezygnuj z serka? W karmie jest już to co szczeniak potrzebuje :) Pilnuj i pokazuj na wystawach :) Podjąłeś już decyzję?:loveu: Quote
hasgaliel Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 mam nadzieję że odstawienie sera pomoże bo szkoda by było, żeby przerósł :(...za to rozwiązałby się mój dylemat co do wystaw:evil_lol: Quote
Meggy Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Będzie dobrze, zobaczysz i wystawiaj go, a wcześniej socjalizuj, by mały do ruchu, gwaru sie przyzwyczajał.JA ze swoim często tramwajami jeżdżę, autobusami, by nie bał się hałasu...;) Quote
hasgaliel Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 a skąd ja w Oświęcimiu tramwaj wezmę??;):evil_lol: ...chyba, że "tramwaj zwany pożądaniem" Quote
Meggy Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Hahhaa, no tak...:lol: Zapraszam do Krakowa, pojeździmy razem...:lol: Quote
Stefan_Batory Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Witam wszystkich w watku o miniaturkach! Sama od tej niedzieli będe posiadaczką miniaturki 3 miesięcznej z tego co mi na razie wiadomo czarnej lub pieprz i sól . Piesek miał niestety to nieszczęscie że był prezentem "imieninowym" dla 6 latka( mój siostrzeniec) ( pozostawie wiek bez komentarza ) . Jako że ochrzczony został Stefanem ( 6latek upierał się przy Spike'u ) postanowiłam dorobic Batory do imienia . Wiem na razie tylko ze piesek jest z hodowli z okolic Warszawy . Na razie mam nadzieję skutecznie go "uprowadzic " z obecnego miejsca zamieszkania , żeby krzyku nie było . Piesek wyjątkowo czasowo sie zgrał bo sama szykowałam sie do zakupu sznaucerka albo Yorka , jako małego towarzysza dla mojego 12-letniego owczarka , który wyjątkowo lubi ojcowac , a moze powinnam napisac matkowac? :D W każdym razie mam nadzieje z e przyjmiecie nas do katku z otwartymi ramionami :loveu: Quote
AnkaG Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Witamy. Ja mam sznaucerki miniaturki sztuk cztery. :evil_lol: W tym dwie z litości - jedną odkupioną bo źle trafiła (była bita) i drugą adoptowaną w sylwestra ze schronu. Quote
BlackSheWolf Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 hey :D teraz ja mam pytanko :) moglibyście mi napisac jaki jest stosunek sznaucerow do innych psiakow, ktore beda mieszkac z nimi :P ?????????tzn. mam w domu 9letniego mieszanca pinczerka...strasznie dominujacy... Quote
hasgaliel Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 niestety nic na ten temat nie mogę Ci pomóc, to mój pierwszy psiak...ale inni z pewnością pomogą:razz: Quote
Elitesse Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='butterfly15']hey :D teraz ja mam pytanko :) moglibyście mi napisac jaki jest stosunek sznaucerow do innych psiakow, ktore beda mieszkac z nimi :P ?????????tzn. mam w domu 9letniego mieszanca pinczerka...strasznie dominujacy...[/quote] do "wlasnych" psow jak najbardziej pozytywny :) choc sznauce to ogromne zazdrosniki gorzej z obcymi psami Quote
Sharona Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 U mnie jest tylko jedna sunia, więc o innych domowych psiakach nie mogę się wypowiadać ;-) , ale do "obcych" psów nie jest agresywna :-) Zazdrośnik jest, i to jaki (nie agresywny, tylko domagający się ogromnej ilości pieszczot) ;-) . P.S. Witam wszystkich, bardzo mi miło móc się wypowiadać na tym forum :-) Quote
Recommended Posts