Roxana Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Bardzo prosi... Taka śliczna sunia i ciągle bez domku :shake: Quote
Roxana Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Czeka i czeka... Piękna Mróweczka czeka na dom, miłość, ciepłe dobre ręce. Czego taka psinka może chcieć więcej... Quote
Isabel Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Chce tak niewiele i nawet tego nie ma... Quote
Roxana Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Ja nie mogę przeboleć tego, że nikt jej nie zauważa :shake: Ona naprawdę jest urocza :loveu: Taka do miziania i kochania :loveu: Mróweczko do góry! Quote
Roxana Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Mróweczka stale się przypomina :cool3: Quote
Isabel Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 I będzie przypominać się aż do skutku! Quote
Roxana Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Do skutku, do bólu i do czego tylko jeszcze. Oby tylko to jedno psie marzenie się spełniło i psie serce wreszcie szczęśliwe było... Quote
Roxana Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Dopóki człowiek nie obejmie współczuciem wszystkich żywych stworzeń, dopóty on sam nie będzie mógł żyć w pokoju. Dr. Albert Schweitzer Quote
Isabel Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Smutna, samotna Mróweczka tak bardzo na domek czeka... Quote
Roxana Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Śliczna Mróweczka- słodziutka sunia, Wciąż na dom czeka, wypatruje z daleka, I ciągle liczy to słodkie nieboże, że jednak cud dla niej zdarzyć się może! Mróweczka czeka! Quote
Roxana Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Śliczna Mróweczka prosi o domek! :cool3: Quote
fizia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Strasznie mnie tu dawno nie było, ale to z powodu kłopotów z internetem... Quote
quasimodo Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Mróweczka wita na pierwszej stronie i pięknie prosi o doemk! Quote
fizia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 "Oddam Ci całą moją miłość, Oddam Ci całe moje serce, Oddam Ci nawet moją dusze, Tylko mnie przytul, weź na ręce. Spojrzę Ci wtedy ufnie w oczy, Wtulę swój nosek w Twoje ramię, Przyrzeknę wierność już na zawsze ... A tej przysięgi nic nie złamie. Więc daj mi tę ostatnią szansę, Pomóż w bolesnej mej udręce, Stanę sie całym Twoim życiem, ...Tylko mnie przytul, weź na ręce..." Quote
Roxana Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Piękny tekst! Mróweczka ciągle czeka... Quote
Roxana Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Taki Smuteczek czeka :-( Wypatruje przez kraty człowieka z daleka a jego nie ma i nie ma :shake: Quote
Recommended Posts