Jump to content
Dogomania

Frytka zostaje na zawsze w cudownym domku u Bianki !!!! Frytka za TM.

Recommended Posts

Posted

Gratulacje Hala z nowego nabytku:klacz:.śliczne są,znały sie wcześniej?bo tak się przytulają do siebie.Ta brązowa jest bardzo oryginalna.Jak się nazywają?Współczuję Ci roboty z nimi po spacerze w deszczu .

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

czarna to Carmen..a brązowa Oskarka...ale wołam Oleńka.

No i hit tygodnia...Oleńka wygląda na cieżarną. :evil_lol:
Ja sobie w łeb palnę

Posted

[B]Bianka, odnowilam Fryci Allegro. Zmienilam troche tekst i zrobilam wyroznienie aukcji... Prosze, sprawdz czy moze tak byc:[/B]

[URL="http://www.allegro.pl/item208540867_sliczna_mala_frycia_tak_pragnie_byc_kochana_.html"][B]Allegro[/B][/URL]

Posted

O ile mnie pamięć nie myli, to te haszczaki sa rodzeństwem?
Bianko, jakie śliczne te malutkie kiciusie. A mówi się, że "żyją jak pies z kotem" !!! Pięknie Rokiś ich pilnuje :multi:

Posted

Są śliczne , a jak pięknie komponują się z otoczeniem :diabloti:

[URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img515.imageshack.us/img515/1416/img1989fm0.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='BIANKA1']U nas tragedia :shake: Grzmi i błyska się :roll: Wszyscy z wyjątkiem Punia starają się wejść mi do kieszeni :placz:[/quote]

Szkoda, że nie mogliśmy zobaczyć Rokusia wchodzącego do Biankowej kieszeni! :evil_lol:
Na tym zdjęciu z kocurkami widać jaki on jest wielki, a Fryciulka z cycorkami sama słodycz. :lol:

Posted

Witam, witam. Jak tam towarzystwo przeżyło burzę? Ja mam na szczęście problem z głowy, bo moje towarzystwo olewa burze, ale mój poprzedni pies tak się panicznie bał burzy. To było straszne co on wyprawiał!:crazyeye:

Posted

Witamy Wszystkich wesoło i serdecznie :loveu:
Wczoraj było chłodniej więc wstąpił we mnie nowy duch :lol:
Porozmawialam z Ciocią Poker i jest mi lepiej więc do dzieła :multi:

Czupurek chyba całkiem zdrowa bo rozrabia jak zwykle i szaleje z czarnym kociakiem ganiając się po pomieszczeniach w przyziemiu tj , tam , gdzie jest pokój z moim komp . Są wszędzie i trzeba bardzo ostrożnie stawiać nogi :shake:

Puniek bez satelity , jak się wypruje to trudno , i tak dziś prucie .

Kropeczka matkuje malcom , koorcze nie wiem jakiej płci :evil_lol:

Roki stara się ogarnąć całość i trzeba widzieć jak delikatnie się porusza pies , który normalnie jest jak torpeda :cool3: Jak tylko malec piśnie , to Roki idzie sprawdzić dlaczego . On nigdy nie tknie malca psiego czy kociego . Ani niemowlaka :p

Frytka chyba lepiej się czuje . Nawet na pewno czuje się znacznie lepiej .
Wczoraj skoczyła na Puńka jak to zwykle robią psy chcąc pokazać swoją dominację . Puniek ani drgną . Roki jak to zobaczył zerwał się i złapał z warczeniem Frytkę za kark ściągając ją z Punia i przyciskając do ziemi . Frytka nawet nie pisneła , tylko patrzyła na mnie oczami zbitego psa . Wszystko to odbyło się w kuchni na moich i syna oczach i trwało kilka sekund.
Ani ja , ani syn zupełnie nie zareagowaliśmu na to , tak jakby sytuacji wcale nie było .
Za chwile wszystko wróciło do normy .
Czyli Roki pilnuje hierarchi w stadzie . Może to nie zawsze jest tak dramatyczne i widoczne dla człowieka , ale jednak jakiś porządek jest .
Myślę , że jutro pójdziemy już na spacer , ale bez Puńka , bo by sobie obtarłł i ubłocił wydmuszki .

Hala , psice boskie , ale pracy to ci nie zazdroszcze :shake:

Anula , jak Dżekuś ?

Posted

[quote name='Sabina02'][B]Bianka, odnowilam Fryci Allegro. Zmienilam troche tekst i zrobilam wyroznienie aukcji... Prosze, sprawdz czy moze tak byc:[/B]

[URL="http://www.allegro.pl/item208540867_sliczna_mala_frycia_tak_pragnie_byc_kochana_.html"][B]Allegro[/B][/URL][/quote]

Dziękuję Sabinko . Bardzo dobrze . Trochę może przesadzłaś pisząc , że jest przesłodka :diabloti:

Posted

[quote name='BIANKA1']Frytka chyba lepiej się czuje . Nawet na pewno czuje się znacznie lepiej .
Wczoraj skoczyła na Puńka jak to zwykle robią psy chcąc pokazać swoją dominację . Puniek ani drgną . Roki jak to zobaczył zerwał się i złapał z warczeniem Frytkę za kark ściągając ją z Punia i przyciskając do ziemi . Frytka nawet nie pisneła , tylko patrzyła na mnie oczami zbitego psa . Wszystko to odbyło się w kuchni na moich i syna oczach i trwało kilka sekund.
Ani ja , ani syn zupełnie nie zareagowaliśmu na to , tak jakby sytuacji wcale nie było .
Czyli Roki pilnuje hierarchi w stadzie . [/quote]

Frytka nie gryź Puńka, bo to jast taki nasz słodziaczek malutki i to jeszcze bez ...:oops:
Rokuś zostaw Frycie, to przecież jest schorowoana kobitka. :mad:

Posted

[quote name='BIANKA1']Witamy Wszystkich wesoło i serdecznie :loveu:
Wczoraj było chłodniej więc wstąpił we mnie nowy duch :lol:
Porozmawialam z Ciocią Poker i jest mi lepiej więc do dzieła :multi:

Czupurek chyba całkiem zdrowa bo rozrabia jak zwykle i szaleje z czarnym kociakiem ganiając się po pomieszczeniach w przyziemiu tj , tam , gdzie jest pokój z moim komp . Są wszędzie i trzeba bardzo ostrożnie stawiać nogi :shake:

Puniek bez satelity , jak się wypruje to trudno , i tak dziś prucie .

Kropeczka matkuje malcom , koorcze nie wiem jakiej płci :evil_lol:

Roki stara się ogarnąć całość i trzeba widzieć jak delikatnie się porusza pies , który normalnie jest jak torpeda :cool3: Jak tylko malec piśnie , to Roki idzie sprawdzić dlaczego . On nigdy nie tknie malca psiego czy kociego . Ani niemowlaka :p

Frytka chyba lepiej się czuje . Nawet na pewno czuje się znacznie lepiej .
Czyli Roki pilnuje hierarchi w stadzie . Może to nie zawsze jest tak dramatyczne i widoczne dla człowieka , ale jednak jakiś porządek jest .
Myślę , że jutro pójdziemy już na spacer , ale bez Puńka , bo by sobie obtarłł i ubłocił wydmuszki .

Hala , psice boskie , ale pracy to ci nie zazdroszcze :shake:

Anula , jak Dżekuś ?[/quote]
No to masz "wesoło" ciocia , nie ma co:crazyeye: , można się zawału nabawić:mdleje: !
A Dżekson lepiej, zmieniłam weta ale nowy wet nie zmienił znacząco toku leczenia . Dał silniejszy antybiotyk , leki osłonowe na wątrobę , geriacośtam w proszku na poprawienie ogólnej kondycji-mam to dodawać do jedzenia po jednej miarce , zastrzyk też na wzmocnienie, preparat do czyszczenia uszu . No i jest znacznie tańszy niż poprzedni:eviltong: .
Ma też zamiar zrobić Dżekowi zdjęcie rtg kl.piersiowej , żeby zobaczyć sylwetkę serca no i czy coś nie dzieje się w bachorkach , bo mój psiur miał operowanego guza pod odbytem 2,5 roku temu/nie daj Boże jakieś przerzuty!!!!!!:shake: :crazyeye: /. No i wogóle nowy wet jest jakiś bardziej wydaje mi się kompetentny , wiarygodny , miły , kocha zwierzęta co widać gołym okiem, no i jak pisałam jest tańszy co też jest sprawą niebagatelną;) .
Mam nadzieję , że dzięki niemu i przy moim skromnym udziale Dżekson , nasza gwiazda domowa, jeszcze dłuuuuuuugo z nami pożyje:lol: !!!!

Posted

jeden szczenior i dwie mamki...istny miód...

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img126.imageshack.us/img126/9863/img2005lu7.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Hala']jeden szczenior i dwie mamki...istny miód...

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img126.imageshack.us/img126/9863/img2005lu7.jpg[/IMG][/URL][/quote]
Ale mają rozanielone miny :loveu:Moje kotki też opiekują się wspólnie maluszkami :lol:

Posted

[quote name='BIANKA1']Dziękuję Sabinko . Bardzo dobrze . Trochę może przesadzłaś pisząc , że jest przesłodka :diabloti:[/quote]

To jest taki chwyt reklamowy...;)