Jump to content
Dogomania

Frytka zostaje na zawsze w cudownym domku u Bianki !!!! Frytka za TM.

Recommended Posts

Posted

[quote name='BIANKA1']I jeszce zapomniałam powiedzieć , że Frytka była bardzo grzeczna :lol:
Po drodze dała się wygłaskać chłopaczkowi , który pomylił ją z innym psem:cool3:i była bardzo zadowolona :evil_lol:
Dała się głaskać Pani Doktor i nie panikowała przy czyszczeniu uszu , ale przy odbycie dała do wiwatu :roll:
Jak wychodziła to się cieszyła , machała ogonkiem i podskakiwała :eviltong:
Jak wracałyśmy to poszłam do sklepu i Fryciasta władowala sie za mną :crazyeye:, ale pani jej nie wyprosiła :loveu:
Przyszla i padła , leży jak nieżywa .[/quote]

Cudnie mi sie czyta te wiadomości o Frytce. Z dzikuska i kąsającej panny powoli zamienia się w księzniczkę:loveu: Super Bianka Ci to wychodzi

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BIANKA1']Wróciłyśmy od lekarza . ........ ledwie :shake: Upał jest nieznośny :placz:
Uszy --bardzo dobrze
Skóra --------dobrze , troszkę łupieżu i kilka liszai
Zatoki przyodbytowe ------znowu oczyszczane i znowu be
Waga -------taka jak tydzień temu :multi:

Jutro rano mam dać tabletkę na robale .
2 x dziennie rutinoskorbin +wszystko to , co do tej pory
Zespół operacyjny umówiony na przyszłą sobotę
Jeśli będzie tak gorąco , to sterylki nie bedzie :shake:
Za tydzień kolejna wizyta

Zaraz kolejna kąpiel :cool1:
Padam z gorąca :angryy:[/quote]

No to w sumie same dobre wiadomości. Bardzo się cieszymy, że zdrowieje, a i widać, że w ciąży nie jest!
Oj ciociu Bianko - masz się Ty z ta Frytką:shake: Roboty przy niej jak przy całym stadzie...

Posted

[quote name='BIANKA1']I jeszce zapomniałam powiedzieć , że Frytka była bardzo grzeczna :lol:
Po drodze dała się wygłaskać chłopaczkowi , który pomylił ją z innym psem:cool3:i była bardzo zadowolona :evil_lol:
Dała się głaskać Pani Doktor i nie panikowała przy czyszczeniu uszu , ale przy odbycie dała do wiwatu :roll:
Jak wychodziła to się cieszyła , machała ogonkiem i podskakiwała :eviltong:
Jak wracałyśmy to poszłam do sklepu i Fryciasta władowala sie za mną :crazyeye:, ale pani jej nie wyprosiła :loveu:
Przyszla i padła , leży jak nieżywa .[/quote]

Tacy jesteśmy dumni z naszej suni - kochana Frycia :loveu:
Toż to księżniczka o gołębim sercu i nienagannych manierach...

Posted

[quote name='BIANKA1']ŚLICZNA :lol:
Udało się , tylko muszą być trochę mniejsze . Ja wstawiam 640 x480 .
Czekamy na dalszy ciąg :p

Po co kasować ?
Tu już jest wszystko .
Już kiedyś wspomniałam , że to wątek towarzyski .[/quote]

Nie chcemy zaśmiecać wątku Fryci - ona tu jest bohaterem...

Posted

[quote name='quasimodo']Nie chcemy zaśmiecać wątku Fryci - ona tu jest bohaterem...[/quote]
Eeee tam ........ Jak jest coś dramatycznego , to wiadomo że jest lepiej jak wątek jest czysty . Ale Frytencji nic się nie dzieje złego , domu przez dogo raczej nie znajdzie , a ogłoszeń nie zaśmiecamy :evil_lol:
Im więcej się dzieje , tym więcej osób czyta .

Frytencja nie jest w ciązy , bo dzisiaj ją doktor ogladala , brzuszek i cycuszki i całą resztę . Frytka już przywykła do tych ogledzin i nawet nie protestuje :evil_lol:

Posted

No to z góry przepraszając jeszcze jedno zdjęcie - taka jest ta nasza Pancia:
"chciałabym powyglądać, ale się trochę boję wyjść na balkon".

[U][URL="http://imageshack.us/"][/URL][/U]

Posted

Wcale jej się nie dziwię , ja też boje się wychodzic na balkon , zwłaszcza jak jest na wysokim pietrze :evil_lol:
Ona taka dość spora dziewczynka :lol:
A drugi piesek ?

Posted

[quote name='BIANKA1']Wcale jej się nie dziwię , ja też boje się wychodzic na balkon , zwłaszcza jak jest na wysokim pietrze :evil_lol:
Ona taka dość spora dziewczynka :lol:
A drugi piesek ?[/quote]

Drugi piesek - Hamlet - umarł w zeszłym roku mając ledwie 8 lat.
On był szefem stada i jego odejście spowodowało dodatkowy kryzys psychiczny Panci.
No ale teraz jest juz lepiej...
Pancia serdecznie pozdrawia Frytkę;)

Posted

[quote name='quasimodo']Drugi piesek - Hamlet - umarł w zeszłym roku mając ledwie 8 lat.
On był szefem stada i jego odejście spowodowało dodatkowy kryzys psychiczny Panci.
No ale teraz jest juz lepiej...
Pancia serdecznie pozdrawia Frytkę;)[/quote]

Przykro mi , że Hamlet za TM .
Dobrze , że macie Pańcie .
Dziękuję w imieniu Frytki za pozdrowienia :lol:
Całuski dla Pańci :calus:

Posted

[quote name='quasimodo']Dziewczyna jest kaukazo-bassetem. Waga ponad 30:diabloti: . Wzrost, jakby to powiedzić, stała po urodę, kiedy wzrost rozdawali...[/quote]

Ciekawa rasa :evil_lol:
Mój Puniek też stał w kolejce , ale dla niego wszystkiego brakło ,łącznie z rozumem :diabloti:

Posted

Ale, ale!! - ciekawa jestem czy Wasze pieski wiedzą, co Wy tu wypisujecie o nich! W Wigilię napewno Wam wszystko wygarną!!! :evil_lol:
Piękne te Wasze psinki!!! Super, że się znalazły u Was :multi:

Posted

[quote name='AMIGA']Ale, ale!! - ciekawa jestem czy Wasze pieski wiedzą, co Wy tu wypisujecie o nich! W Wigilię napewno Wam wszystko wygarną!!! :evil_lol:
Piękne te Wasze psinki!!! Super, że się znalazły u Was :multi:[/quote]

Ile my lat czekaliśmy w Wigilię, żeby te gangreny coś z siebie wydusiły :diabloti:

Posted

[quote name='BIANKA1']A drugi piesek ?[/quote]

Ostatnie wspólne zdjęcie rodzeństwa...
Przepraszamy za zaśmiecanie wątku - jutro wszystko usuniemy.
[URL="http://imageshack.us/"][/URL]

Posted

O ile mi wiadomo, psów nie było w stajence, więc gadać nie będą :evil_lol:

Plotkować więc można sobie na ich temat do woli :diabloti:

Posted

[quote name='quasimodo']Ostatnie wspólne zdjęcie rodzeństwa...
Przepraszamy za zaśmiecanie wątku - jutro wszystko usuniemy.
[URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/4505/hpim0334da3.jpg[/IMG][/URL][/quote]
A te hantleto dla którego z nich??

Posted

Pańcia przed snem zdjęła zegarek i odłozyła na szafke,a potem poczytała książkę i tez odłozyła :evil_lol:,ale te psiaki sa mądre:lol:

Posted

[quote name='Poker']Pańcia przed snem zdjęła zegarek i odłozyła na szafke,a potem poczytała książkę i tez odłozyła :evil_lol:,ale te psiaki sa mądre:lol:[/quote]

No ba. Pańcia to wykształciuch.
Co fakt, to fakt - mądre są i ludzie mogliby się od nich wiele nauczyć...
Świat byłby lepszy...

Posted

Wstaje , wstaje :cool3:
Roki calą noc nie dał mi spać :shake: Grzmiało , ale nie spadła nawet kropla deszczu . A wiadomo .......jak grzmi , to Roki szalaje :mad: Otwiera drzwi , piszczy , skacze po mnie :cool1:
Teraz znowu zaczyna padać i muszę wynaleść coś nieprzemakalnego , bo 4 psów i parasolki nie utrzymam :lol:

A jaka pogoda nad resztą Kraju ? :oops:

Posted

U nas była burza wczoraj koło 18 godz.
Wiesz - Japońcy chyba wymyślili taki parasol na specjalnym stelażyku, który się zakłada na głowę :evil_lol:

Posted

[quote name='AMIGA']U nas była burza wczoraj koło 18 godz.
Wiesz - Japońcy chyba wymyślili taki parasol na specjalnym stelażyku, który się zakłada na głowę :evil_lol:[/quote]

Nie poszłam . U nas chyba oberwanie chmury . Świata nie widać , nawet japońce nic nie pomogą :roll:
Ale kundle są na podwórku :cool3: , Wywaliłam , zamknełam drzwi na klucz i niech się wietrzą :lol:
Pod drzwiami jest dośc suchego miejsca na te pokraki , a tak to są nieznośnie sfrustrowane brakiem spaceru . Jak dojdą do siebie , to je wpuszczę :eviltong:

Posted

[quote name='quasimodo']No to z góry przepraszając jeszcze jedno zdjęcie - taka jest ta nasza Pancia:
"chciałabym powyglądać, ale się trochę boję wyjść na balkon".

[U][URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img378.imageshack.us/img378/5453/hpim1063bz7.jpg[/IMG][/URL][/U][/quote]
Ona jest naprawdę śliczna .

A tego nie wykasujecie , bo i jak :loveu: