Tola Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='BIANKA1']I jeszce zapomniałam powiedzieć , że Frytka była bardzo grzeczna :lol: Po drodze dała się wygłaskać chłopaczkowi , który pomylił ją z innym psem:cool3:i była bardzo zadowolona :evil_lol: Dała się głaskać Pani Doktor i nie panikowała przy czyszczeniu uszu , ale przy odbycie dała do wiwatu :roll: Jak wychodziła to się cieszyła , machała ogonkiem i podskakiwała :eviltong: Jak wracałyśmy to poszłam do sklepu i Fryciasta władowala sie za mną :crazyeye:, ale pani jej nie wyprosiła :loveu: Przyszla i padła , leży jak nieżywa .[/quote] Cudnie mi sie czyta te wiadomości o Frytce. Z dzikuska i kąsającej panny powoli zamienia się w księzniczkę:loveu: Super Bianka Ci to wychodzi Quote
quasimodo Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='BIANKA1']Wróciłyśmy od lekarza . ........ ledwie :shake: Upał jest nieznośny :placz: Uszy --bardzo dobrze Skóra --------dobrze , troszkę łupieżu i kilka liszai Zatoki przyodbytowe ------znowu oczyszczane i znowu be Waga -------taka jak tydzień temu :multi: Jutro rano mam dać tabletkę na robale . 2 x dziennie rutinoskorbin +wszystko to , co do tej pory Zespół operacyjny umówiony na przyszłą sobotę Jeśli będzie tak gorąco , to sterylki nie bedzie :shake: Za tydzień kolejna wizyta Zaraz kolejna kąpiel :cool1: Padam z gorąca :angryy:[/quote] No to w sumie same dobre wiadomości. Bardzo się cieszymy, że zdrowieje, a i widać, że w ciąży nie jest! Oj ciociu Bianko - masz się Ty z ta Frytką:shake: Roboty przy niej jak przy całym stadzie... Quote
quasimodo Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='BIANKA1']I jeszce zapomniałam powiedzieć , że Frytka była bardzo grzeczna :lol: Po drodze dała się wygłaskać chłopaczkowi , który pomylił ją z innym psem:cool3:i była bardzo zadowolona :evil_lol: Dała się głaskać Pani Doktor i nie panikowała przy czyszczeniu uszu , ale przy odbycie dała do wiwatu :roll: Jak wychodziła to się cieszyła , machała ogonkiem i podskakiwała :eviltong: Jak wracałyśmy to poszłam do sklepu i Fryciasta władowala sie za mną :crazyeye:, ale pani jej nie wyprosiła :loveu: Przyszla i padła , leży jak nieżywa .[/quote] Tacy jesteśmy dumni z naszej suni - kochana Frycia :loveu: Toż to księżniczka o gołębim sercu i nienagannych manierach... Quote
quasimodo Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='BIANKA1']ŚLICZNA :lol: Udało się , tylko muszą być trochę mniejsze . Ja wstawiam 640 x480 . Czekamy na dalszy ciąg :p Po co kasować ? Tu już jest wszystko . Już kiedyś wspomniałam , że to wątek towarzyski .[/quote] Nie chcemy zaśmiecać wątku Fryci - ona tu jest bohaterem... Quote
BIANKA1 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='quasimodo']Nie chcemy zaśmiecać wątku Fryci - ona tu jest bohaterem...[/quote] Eeee tam ........ Jak jest coś dramatycznego , to wiadomo że jest lepiej jak wątek jest czysty . Ale Frytencji nic się nie dzieje złego , domu przez dogo raczej nie znajdzie , a ogłoszeń nie zaśmiecamy :evil_lol: Im więcej się dzieje , tym więcej osób czyta . Frytencja nie jest w ciązy , bo dzisiaj ją doktor ogladala , brzuszek i cycuszki i całą resztę . Frytka już przywykła do tych ogledzin i nawet nie protestuje :evil_lol: Quote
quasimodo Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 No to z góry przepraszając jeszcze jedno zdjęcie - taka jest ta nasza Pancia: "chciałabym powyglądać, ale się trochę boję wyjść na balkon". [U][URL="http://imageshack.us/"][/URL][/U] Quote
BIANKA1 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Wcale jej się nie dziwię , ja też boje się wychodzic na balkon , zwłaszcza jak jest na wysokim pietrze :evil_lol: Ona taka dość spora dziewczynka :lol: A drugi piesek ? Quote
quasimodo Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='BIANKA1']Wcale jej się nie dziwię , ja też boje się wychodzic na balkon , zwłaszcza jak jest na wysokim pietrze :evil_lol: Ona taka dość spora dziewczynka :lol: A drugi piesek ?[/quote] Drugi piesek - Hamlet - umarł w zeszłym roku mając ledwie 8 lat. On był szefem stada i jego odejście spowodowało dodatkowy kryzys psychiczny Panci. No ale teraz jest juz lepiej... Pancia serdecznie pozdrawia Frytkę;) Quote
quasimodo Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Dziewczyna jest kaukazo-bassetem. Waga ponad 30:diabloti: . Wzrost, jakby to powiedzić, stała po urodę, kiedy wzrost rozdawali... Quote
BIANKA1 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='quasimodo']Drugi piesek - Hamlet - umarł w zeszłym roku mając ledwie 8 lat. On był szefem stada i jego odejście spowodowało dodatkowy kryzys psychiczny Panci. No ale teraz jest juz lepiej... Pancia serdecznie pozdrawia Frytkę;)[/quote] Przykro mi , że Hamlet za TM . Dobrze , że macie Pańcie . Dziękuję w imieniu Frytki za pozdrowienia :lol: Całuski dla Pańci :calus: Quote
BIANKA1 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='quasimodo']Dziewczyna jest kaukazo-bassetem. Waga ponad 30:diabloti: . Wzrost, jakby to powiedzić, stała po urodę, kiedy wzrost rozdawali...[/quote] Ciekawa rasa :evil_lol: Mój Puniek też stał w kolejce , ale dla niego wszystkiego brakło ,łącznie z rozumem :diabloti: Quote
AMIGA Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Ale, ale!! - ciekawa jestem czy Wasze pieski wiedzą, co Wy tu wypisujecie o nich! W Wigilię napewno Wam wszystko wygarną!!! :evil_lol: Piękne te Wasze psinki!!! Super, że się znalazły u Was :multi: Quote
quasimodo Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='AMIGA']Ale, ale!! - ciekawa jestem czy Wasze pieski wiedzą, co Wy tu wypisujecie o nich! W Wigilię napewno Wam wszystko wygarną!!! :evil_lol: Piękne te Wasze psinki!!! Super, że się znalazły u Was :multi:[/quote] Ile my lat czekaliśmy w Wigilię, żeby te gangreny coś z siebie wydusiły :diabloti: Quote
quasimodo Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='BIANKA1']A drugi piesek ?[/quote] Ostatnie wspólne zdjęcie rodzeństwa... Przepraszamy za zaśmiecanie wątku - jutro wszystko usuniemy. [URL="http://imageshack.us/"][/URL] Quote
Yona Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 O ile mi wiadomo, psów nie było w stajence, więc gadać nie będą :evil_lol: Plotkować więc można sobie na ich temat do woli :diabloti: Quote
AMIGA Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='quasimodo']Ostatnie wspólne zdjęcie rodzeństwa... Przepraszamy za zaśmiecanie wątku - jutro wszystko usuniemy. [URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/4505/hpim0334da3.jpg[/IMG][/URL][/quote] A te hantleto dla którego z nich?? Quote
Poker Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Pańcia przed snem zdjęła zegarek i odłozyła na szafke,a potem poczytała książkę i tez odłozyła :evil_lol:,ale te psiaki sa mądre:lol: Quote
quasimodo Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='AMIGA']A te hantleto dla którego z nich??[/quote] Dla każdego po sztuce :diabloti: Teraz Pańcia ma cały dobytek... Quote
quasimodo Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='Poker']Pańcia przed snem zdjęła zegarek i odłozyła na szafke,a potem poczytała książkę i tez odłozyła :evil_lol:,ale te psiaki sa mądre:lol:[/quote] No ba. Pańcia to wykształciuch. Co fakt, to fakt - mądre są i ludzie mogliby się od nich wiele nauczyć... Świat byłby lepszy... Quote
Poker Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 co prawda,to prawda,zgadzam się z Quasimodo w 100% Quote
AMIGA Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Pobuuuudka, co to ma znaczyć? Jakie spanie? Skoro my już po spacerku i - przymuszone przez ogół po trzaskaniu fotek??? Quote
BIANKA1 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Wstaje , wstaje :cool3: Roki calą noc nie dał mi spać :shake: Grzmiało , ale nie spadła nawet kropla deszczu . A wiadomo .......jak grzmi , to Roki szalaje :mad: Otwiera drzwi , piszczy , skacze po mnie :cool1: Teraz znowu zaczyna padać i muszę wynaleść coś nieprzemakalnego , bo 4 psów i parasolki nie utrzymam :lol: A jaka pogoda nad resztą Kraju ? :oops: Quote
AMIGA Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 U nas była burza wczoraj koło 18 godz. Wiesz - Japońcy chyba wymyślili taki parasol na specjalnym stelażyku, który się zakłada na głowę :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='AMIGA']U nas była burza wczoraj koło 18 godz. Wiesz - Japońcy chyba wymyślili taki parasol na specjalnym stelażyku, który się zakłada na głowę :evil_lol:[/quote] Nie poszłam . U nas chyba oberwanie chmury . Świata nie widać , nawet japońce nic nie pomogą :roll: Ale kundle są na podwórku :cool3: , Wywaliłam , zamknełam drzwi na klucz i niech się wietrzą :lol: Pod drzwiami jest dośc suchego miejsca na te pokraki , a tak to są nieznośnie sfrustrowane brakiem spaceru . Jak dojdą do siebie , to je wpuszczę :eviltong: Quote
BIANKA1 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='quasimodo']No to z góry przepraszając jeszcze jedno zdjęcie - taka jest ta nasza Pancia: "chciałabym powyglądać, ale się trochę boję wyjść na balkon". [U][URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img378.imageshack.us/img378/5453/hpim1063bz7.jpg[/IMG][/URL][/U][/quote] Ona jest naprawdę śliczna . A tego nie wykasujecie , bo i jak :loveu: Quote
Recommended Posts