Jump to content
Dogomania

Frytka zostaje na zawsze w cudownym domku u Bianki !!!! Frytka za TM.

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='quasimodo']polizała, użarła, podstawiła do głaskania, przewróciła na plecki,nic nie zrobiła, uciekła, zawarczała, zapiszczała, wróciła do domku, zaszczekała...[/quote]
Chyba musicie się podzielić nagrodą :evil_lol:

Posted

[quote name='Asia_M']Hhehehehe, suuuuuuper!!!!:lol: :lol: :lol:
Już szykuję w domu miejsce na szóstego psa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

Hahaha Asiu_M - przy piątce się i szósta uchowa :evil_lol:

Posted

Dobrze Wam się śmiać :shake: Ładną zrobila sobie reklamę . Pan powiedział . że taki właśnie powinien być pies :eviltong: No , nie wiem :cool1:
Purinka smakowala jak wszystko inne . Nie mówiła , ale zjadła :lol:
Wpadłam wczoraj na kawkę do sąsiadki od jamnika .Pani powiedziała , że właśnie wystawila koło schodów miskę z jedzoniek i mogę przyprowadzić Frytkę , jak będziemy wracać z ogródka . Bardzo śmieszne :mad:
Inna sąsiadka zaproponowala oddanie mi misek po swoim śp . kocie bo mogą mi się przydać przy takiej ilości zwierzaków :razz:
No cóż........ pewnie mogą :p

Posted

Frycia tak specjalnie robi,żeby się jej wszyscy bali i nie chcieli zabrać od Bianki :cool3:.Ot spryciula.A sąsiadki to Bianka też ma udane,nie ma co gadać.

Posted

Taaaaaaaaaaa wszyscy mamy takich "kochanych" sąsiadów. Gorzej, nawet część z przyjaciół patrzy na mnie leko dziwnie, ale co mi tam! Niby mi współczują, że taki kłopot !!

Posted

Sąsiadki nie są złośliwe:diabloti:
Sąsiadka od jamnika zawsze zostawia resztki w misce koło schodów dla ptaszków i kotków , a Frytka zagląda do niej i wyjada z miski .:evil_lol:
No to poinformowala mnie , że jest świeże żarełko i Frytka może je bezpiecznie skonsumować :eviltong:
Sąsiadka od misek ma teraz amstafa i małe miski nie są jej potrzebne , a u mnie psów mnogośc , miski myję w zmywarce , to dodatkowy komplet jak znalazł :lol:
Ogólnie sąsiedzi u mnie nie są najgorsi :cool3:

Za każdym płotem coś szczeka i miałczy .W większości są to podrzutki z centrum miasta . Wywalają psy na przedmieściu z samochodów , licząc na to że " wiocha " wszystko wchłonie :shake:
Jeden to nawet z kartką na szyi chodził :mad:
Są rejony , że jest znacznie gorzej :-(
Właśnie za oknem miauczy mi obcy kot . Jest tu już 2 tygodnie . Je z wystawionej miski , śpi na moim tarasie i zagląda do domu przez otwarte okno . Nie boi się ludzi ani psów . I co mam zrobić ?

Posted

Oto Pan Kot . Obsmrodził mi już pół chałupy :mad: Kto chce Kota ?

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img511.imageshack.us/img511/2516/imag0003uw7.jpg[/IMG][/URL]

Posted

No nieeeee...
Komu Ty chcesz wmówić, że ta rozkoszna panna kogos gryzie...:evil_lol:
Toż ona stapa po łące, kwiatki wącha i wystawia brzuszek do głaskania...
Przyznaj się od razu, że postanowiłaś ją sobie zostawić i tylko znięchęcasz potencjalnych amatorów mrożącaymi krew w żyłach opowiadaniami o krwiożerczości tego zwierza...
A to słodka kruszynka jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Odpoczęłaś już trochę po tych przejściach z uszkami?
Czy Ty w ogóle masz na coś czas poza opieką na tymi biedami?:shake:
:Rose: :Rose: :Rose:

Posted

[quote name='quasimodo']No nieeeee...
Komu Ty chcesz wmówić, że ta rozkoszna panna kogos gryzie...:evil_lol:
Toż ona stapa po łące, kwiatki wącha i wystawia brzuszek do głaskania...
Przyznaj się od razu, że postanowiłaś ją sobie zostawić i tylko znięchęcasz potencjalnych amatorów mrożącaymi krew w żyłach opowiadaniami o krwiożerczości tego zwierza...
A to słodka kruszynka jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Odpoczęłaś już trochę po tych przejściach z uszkami?
Czy Ty w ogóle masz na coś czas poza opieką na tymi biedami?:shake:
:Rose: :Rose: :Rose:[/quote]
Taaak ............. straszna z niej poczciwina :diabloti:
Dopiero trzeci dzień jak mnie przestala gryść :lol:
Chyba jej lepiej , bo już nie drapie tak uszu i nie rozpacza i znowu nalała mi na dywan :mad::mad::mad:
Owczem , mam jeszcze czas .............. na pranie dywanów :p

Posted

Fotki są przepiękne :loveu:
Pan ma rację - TAKI WŁAŚNIE POWINIEN BYĆ PIES - bronić swojej Pani i terenu :)
A co do liczby psiaków to masz całkowitą słuszność :lol: - po przekroczeniu magicznej trójki człowiek przestaje już liczyć:evil_lol:

Posted

Bianka wyrażnie minęła się z powołaniem.Powinna zostać powieściopisarzem i zarazem twórcą ilustracji fotograficznych do nich.Tylko kto by się zajmował wtedy bidami?? A pisząc o sąsiadach miałam na myśli,że są fajni, a nie beee.

Posted

[quote name='BIANKA1']A Kot ? Nikt nie widział Kota ?:cool3:[/quote]
Ja widzę!:lol: Trzeba go wykastrować to nie będzie "psikał" wokół domu:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Asia_M']Ja widzę!:lol: Trzeba go wykastrować to nie będzie "psikał" wokół domu:diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote]
Bardzo dziękuję za radę :mad:Sama nigdy bym na to nie wpadła :evil_lol: