Jump to content
Dogomania

Frytka zostaje na zawsze w cudownym domku u Bianki !!!! Frytka za TM.

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Faktycznie cudnie! :loveu:
A wy to spacerujecie w pełnym składzie, czy w takim jaki widać na zdjęciu? :razz:[/quote]
Spacerujemy bez czipsów , które by się zbytnio ubrudziły . Z czipsami chodzę odzielnie .

ładne mam oko ? :cool3:

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img403.imageshack.us/img403/2522/p1000150pq8.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Jesoo Banka co się stało ??

Buuuuuu jak mi brakuje spaceru o 6 rano z Tobą i ze stadkiem.
Tak samo mi brakuje spaceru o 24 z GreenEvil.

Serdecznie pozdrawiam i przekazuje pozdrowienia dla Córki i syna oraz głaski dla zwierzaków.

Posted

[quote name='BeataSabra']Jesoo Banka co się stało ??

Buuuuuu jak mi brakuje spaceru o 6 rano z Tobą i ze stadkiem.
Tak samo mi brakuje spaceru o 24 z GreenEvil.

Serdecznie pozdrawiam i przekazuje pozdrowienia dla Córki i syna oraz głaski dla zwierzaków.[/quote]Jakiś wylew do oka dostałam :cool1: Drugi w ostatnich dwóch tygodniach . Czwarty dzień tak wyglądam :-(
To kiedy przyjedziesz i pójdziemy na spacer ? Dziękuję za pozdrowienia :loveu:

Posted

Bianeczko nie wygląda to dobrze :shake:
Mam nadzieję, że byłaś u lekarza :roll:. Jeżeli nie , to idź jurto koniecznie. Psiaki psiakami, ale o sobie też trzeba myśleć :mad:

Posted

O mamma mia - Bianko! Ty faktycznie sprawdź, czy nie masz nadciśnienia!!! No i MUSISZ się oszczędzać - żadnych dzików, no a te klusiory, które u Ciebie maja być też Ci w oszczędnym trybie życia nie pomogą :-(

Posted

[quote name='BIANKA1']Przywieżli budę w paczce jak z IKEI :cool1: Deszcz leje , jak to poskładać ?
Nie wiem ile waży , ale jak kurier paczkę postawił , to jej nie ruszę :roll:[/quote]
I nie ruszaj, nie mysl teraz o budzie, najwazniejsze Twoje zdrowie.
Ten krwiak musi sie wchłonąc, a do tego potrzebne tymczasowe nicnierobienie.

Posted

Buda ustawiona . Pokazałam Fryciastej , że da się tam wejść wrzucając do środka kawałek szynki :evil_lol: Wlazła . Buda stai w jej ulubionym miejscu , czyli w miejscu gdzie wykopała dołek pod balkonem . Pewnie jej sie spodoba . Dopiero teraz wyszła na dwór , bo spała cały czas pod ławą . Jak zobaczy to się zachwyci :lol:
Oko już prawie dobrze .

Posted

Cieszymy się bardzo, że pojawia się szansa na rozwiązanie Twoich kłopotów z Frycią, a i ona powinna być zadowolona, mamy nadzieję...
Ale to oko to faktycznie nie wygląda na drobiazg :shake:
Postaraj się tego nie lekceważyć i odwiedź lekarza...

Posted

[quote name='quasimodo']Cieszymy się bardzo, że pojawia się szansa na rozwiązanie Twoich kłopotów z Frycią, a i ona powinna być zadowolona, mamy nadzieję...
Ale to oko to faktycznie nie wygląda na drobiazg :shake:
Postaraj się tego nie lekceważyć i odwiedź lekarza...[/quote]
Ja też mam nadzieję , że Fryciasta będzie zadowolona . Ona lubi być na podwórku . Od początku wolała , choć w domu juz się przyzwyczaiła . Ale i tak jak tylko coś się dzieje na ulicy , to pierwsza leci z wrzaskiem do drzwi .:lol:
Buda jest ,powiedzmy ,taka bardziej dekoracyjna niż praktyczna , ale idzie do lata . Na zimę TZ zrobi jej solidną . W tym domu , który kupujemy , są solidne zabudowania gospodarcze , a TZ ma maszyny stolarskie . Będzie miał okazję się wykazać :cool3:

Posted

[quote name='figa33']Fajnie jest mieć taki domek letni za miastem...:lol:[/quote]
Ciotka , to nie letni domek . To gospodarstwo na wsi . Na domek to nas nie stać :cool3: A gospodarstwo jest niechodliwe , więc tanie . To ruina bez wygód .

Posted

mmm
moje marzenie:cool3:
a stajnia jest? na ile koni??? bo w sobote przywiozlam nastepna czterokopytna biede i przestaje sie miescic na wlasnym :razz:
[url]http://www.swiatkoni.pl/forum/viewtopic.php?t=10273&postdays=0&postorder=asc&start=0[/url]

Posted

[quote name='Dorothy']mmm
moje marzenie:cool3:
a stajnia jest? na ile koni??? bo w sobote przywiozlam nastepna czterokopytna biede i przestaje sie miescic na wlasnym :razz:
[URL]http://www.swiatkoni.pl/forum/viewtopic.php?t=10273&postdays=0&postorder=asc&start=0[/URL][/quote]

Jest , ze stanowiskami dla koni , krów i świń . Gospodarstwo ma 86arów . Na tym to wszystko stoi . Pola na szczęście nie ma :cool3: Tylko nie proś mnie o tymczas dla konia , bo ja się koni boję :shake:
[url]http://www.autogielda.pl/?modul=pokazzdjecie&nroferty=35092245&nrzdjecia=1&szerokosc=800&wysokosc=578[/url]

Posted

[quote name='figa33']Wiesz co? Fajnie to wygląda , a stajnia tam chyba całkiem , całkiem duża:cool3: , spodoba Ci się i już tam zostaniesz:cool1:[/quote]
Pewnie duża . Ja do stajni nie wchodziłam :cool3: Jakoś nie byłam zainteresowana :evil_lol: Zostanę tam na stałe , ale nie teraz . To trzeba wyremontować . Tam kibelek jest za domem , a dom też w opłakanym stanie . Na krótki wyjazd to atrakcja , ale na stałe bez wygód to dramat :-(