Tola Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Piekne zdjecia:loveu: Zazdroszzę takich spacerków. A Frycia co prawda na końcu, ale maszeruje:lol: Quote
Czaka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Faktycznie cudnie! :loveu: A wy to spacerujecie w pełnym składzie, czy w takim jaki widać na zdjęciu? :razz: Quote
BIANKA1 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Romek-Zamość']Faktycznie cudnie! :loveu: A wy to spacerujecie w pełnym składzie, czy w takim jaki widać na zdjęciu? :razz:[/quote] Spacerujemy bez czipsów , które by się zbytnio ubrudziły . Z czipsami chodzę odzielnie . ładne mam oko ? :cool3: [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img403.imageshack.us/img403/2522/p1000150pq8.jpg[/IMG][/URL] Quote
BeataSabra Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Jesoo Banka co się stało ?? Buuuuuu jak mi brakuje spaceru o 6 rano z Tobą i ze stadkiem. Tak samo mi brakuje spaceru o 24 z GreenEvil. Serdecznie pozdrawiam i przekazuje pozdrowienia dla Córki i syna oraz głaski dla zwierzaków. Quote
BIANKA1 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='BeataSabra']Jesoo Banka co się stało ?? Buuuuuu jak mi brakuje spaceru o 6 rano z Tobą i ze stadkiem. Tak samo mi brakuje spaceru o 24 z GreenEvil. Serdecznie pozdrawiam i przekazuje pozdrowienia dla Córki i syna oraz głaski dla zwierzaków.[/quote]Jakiś wylew do oka dostałam :cool1: Drugi w ostatnich dwóch tygodniach . Czwarty dzień tak wyglądam :-( To kiedy przyjedziesz i pójdziemy na spacer ? Dziękuję za pozdrowienia :loveu: Quote
Czaka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Bianeczko nie wygląda to dobrze :shake: Mam nadzieję, że byłaś u lekarza :roll:. Jeżeli nie , to idź jurto koniecznie. Psiaki psiakami, ale o sobie też trzeba myśleć :mad: Quote
BIANKA1 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Byłam u okulisty . Mam brać wapno , rutinoscorbin , kropelki i odpoczywać :cool3: Quote
Czaka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='BIANKA1']Byłam u okulisty . Mam brać wapno , rutinoscorbin , kropelki i odpoczywać :cool3:[/quote] I wszystko jasne :cool1: Quote
BeataSabra Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Cioteczko tu okulista nie wystarczy.... To jest najprawdopodobniej od nadciśnienia. Cioteczko zakaz schylania dźwigania i na ten tychmiast do internisty Quote
AMIGA Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 O mamma mia - Bianko! Ty faktycznie sprawdź, czy nie masz nadciśnienia!!! No i MUSISZ się oszczędzać - żadnych dzików, no a te klusiory, które u Ciebie maja być też Ci w oszczędnym trybie życia nie pomogą :-( Quote
figa33 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Z tym odpoczynkiem to będzie pewnie trudno... ale musisz się oszczędzać:cool3: Quote
BIANKA1 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Przywieżli budę w paczce jak z IKEI :cool1: Deszcz leje , jak to poskładać ? Nie wiem ile waży , ale jak kurier paczkę postawił , to jej nie ruszę :roll: Quote
Tola Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='BIANKA1']Przywieżli budę w paczce jak z IKEI :cool1: Deszcz leje , jak to poskładać ? Nie wiem ile waży , ale jak kurier paczkę postawił , to jej nie ruszę :roll:[/quote] I nie ruszaj, nie mysl teraz o budzie, najwazniejsze Twoje zdrowie. Ten krwiak musi sie wchłonąc, a do tego potrzebne tymczasowe nicnierobienie. Quote
Tola Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 A tu słyszę, ze maluszki przyjadą juz jutro. I wtedy sie zacznie... Quote
BIANKA1 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Buda ustawiona . Pokazałam Fryciastej , że da się tam wejść wrzucając do środka kawałek szynki :evil_lol: Wlazła . Buda stai w jej ulubionym miejscu , czyli w miejscu gdzie wykopała dołek pod balkonem . Pewnie jej sie spodoba . Dopiero teraz wyszła na dwór , bo spała cały czas pod ławą . Jak zobaczy to się zachwyci :lol: Oko już prawie dobrze . Quote
quasimodo Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Cieszymy się bardzo, że pojawia się szansa na rozwiązanie Twoich kłopotów z Frycią, a i ona powinna być zadowolona, mamy nadzieję... Ale to oko to faktycznie nie wygląda na drobiazg :shake: Postaraj się tego nie lekceważyć i odwiedź lekarza... Quote
BIANKA1 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='quasimodo']Cieszymy się bardzo, że pojawia się szansa na rozwiązanie Twoich kłopotów z Frycią, a i ona powinna być zadowolona, mamy nadzieję... Ale to oko to faktycznie nie wygląda na drobiazg :shake: Postaraj się tego nie lekceważyć i odwiedź lekarza...[/quote] Ja też mam nadzieję , że Fryciasta będzie zadowolona . Ona lubi być na podwórku . Od początku wolała , choć w domu juz się przyzwyczaiła . Ale i tak jak tylko coś się dzieje na ulicy , to pierwsza leci z wrzaskiem do drzwi .:lol: Buda jest ,powiedzmy ,taka bardziej dekoracyjna niż praktyczna , ale idzie do lata . Na zimę TZ zrobi jej solidną . W tym domu , który kupujemy , są solidne zabudowania gospodarcze , a TZ ma maszyny stolarskie . Będzie miał okazję się wykazać :cool3: Quote
figa33 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Fajnie jest mieć taki domek letni za miastem...:lol: Quote
BIANKA1 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='figa33']Fajnie jest mieć taki domek letni za miastem...:lol:[/quote] Ciotka , to nie letni domek . To gospodarstwo na wsi . Na domek to nas nie stać :cool3: A gospodarstwo jest niechodliwe , więc tanie . To ruina bez wygód . Quote
Dorothy Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 mmm moje marzenie:cool3: a stajnia jest? na ile koni??? bo w sobote przywiozlam nastepna czterokopytna biede i przestaje sie miescic na wlasnym :razz: [url]http://www.swiatkoni.pl/forum/viewtopic.php?t=10273&postdays=0&postorder=asc&start=0[/url] Quote
figa33 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Też fajnie..:lol: takie gospodarstwo , zwierzaki będą szczęśliwe Quote
BIANKA1 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Dorothy']mmm moje marzenie:cool3: a stajnia jest? na ile koni??? bo w sobote przywiozlam nastepna czterokopytna biede i przestaje sie miescic na wlasnym :razz: [URL]http://www.swiatkoni.pl/forum/viewtopic.php?t=10273&postdays=0&postorder=asc&start=0[/URL][/quote] Jest , ze stanowiskami dla koni , krów i świń . Gospodarstwo ma 86arów . Na tym to wszystko stoi . Pola na szczęście nie ma :cool3: Tylko nie proś mnie o tymczas dla konia , bo ja się koni boję :shake: [url]http://www.autogielda.pl/?modul=pokazzdjecie&nroferty=35092245&nrzdjecia=1&szerokosc=800&wysokosc=578[/url] Quote
figa33 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Wiesz co? Fajnie to wygląda , a stajnia tam chyba całkiem , całkiem duża:cool3: , spodoba Ci się i już tam zostaniesz:cool1: Quote
BIANKA1 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='figa33']Wiesz co? Fajnie to wygląda , a stajnia tam chyba całkiem , całkiem duża:cool3: , spodoba Ci się i już tam zostaniesz:cool1:[/quote] Pewnie duża . Ja do stajni nie wchodziłam :cool3: Jakoś nie byłam zainteresowana :evil_lol: Zostanę tam na stałe , ale nie teraz . To trzeba wyremontować . Tam kibelek jest za domem , a dom też w opłakanym stanie . Na krótki wyjazd to atrakcja , ale na stałe bez wygód to dramat :-( Quote
figa33 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Bianko , jak to wyszykujecie będzie cudo. Tylko sie nie przemęczaj! ..... dopiero co wylew w oku:cool3: Quote
Recommended Posts