Jump to content
Dogomania

Frytka zostaje na zawsze w cudownym domku u Bianki !!!! Frytka za TM.

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dorothy']a Gruby to co sie opiernicza na spacerze zamiast zrzucać sadełko he???:evil_lol:
co to za lezenie na srodku drogi??:cool3:[/quote]
Ciotka Dorotka wszystko zobaczy :diabloti:

Posted

Witam . Jeszcze nie poszliśmy . U nas leje i psy niechętnie wystawiają nosy za próg . Kobi i Puniek jeszcze nie wyleżli z piernatów . Reszta zaliczyła podwórko i śpi :diabloti:
Mnie się nie spieszy . Mogę nawet wcale nie łazić po lesie :evil_lol:
Czym te psy starsze , to więcej im przeszkadza :cool3: Takie życie , niestety :roll:

Posted

Nikt grubasów nie odwiedza . :placz:
Wróciliśmy ze spaceru . Całe osiedle jest rozkopane . Wszystkie ulice , chodniki i nawet pola . Zbroją teren , bo okolica ciekawa i będą budować nowe osiedla . Pewnie muszę kasę wydac do końca roku , albo co , bo takich wykopów to jeszcze nie było .
Błoto niesamowite . Psy brudne po uszy :placz:
Ja jak zwykle upadłam w błoto i też jestem ubłocona . Wszystko w pralce , a pralka wczoraj mi się znarowiła i poszły łożyska . Ale śmierdziało :cool3:
I tak ją teraz włączyłam , tylko dałam mały wsad i zmniejszyłam prędkość obrotów . Zobaczymy , wytrzyma , czy szlag ją trafi :cool1:
Przejmować się nie będę . Za tydzień przyjedzie TZ to niech się martwi :evil_lol:
Ostatecznie mogę nie prać :oops:

Posted

dlaczego w bloto wpadasz Bianka? Czy to taka forma zażywania borowin??:evil_lol:
albo może maseczek z glinki...:roll:

współczuję wiem co to znaczy błoto, szlag człowieka może trafić...:p

Posted

[quote name='Dorothy']dlaczego w bloto wpadasz Bianka? Czy to taka forma zażywania borowin??:evil_lol:
albo może maseczek z glinki...:roll:

współczuję wiem co to znaczy błoto, szlag człowieka może trafić...:p[/quote]
Wpadam w błoto , bo jest gliniaste i śliskie . A ja ide po ciemku i goowno widzę :mad:

Posted

[FONT=System][SIZE=3]Faktycznie z Twoich sierściuchów, to tylko Roki ma wysokie zawieszenie. Nic dziwnego, że cała wypasiona reszta ciągnie podwoziem po błocie. :evil_lol:[/SIZE][/FONT]
[FONT=System][SIZE=3]Puniek jak zawsze zniewalająco piękny! :loveu:[/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Romek-Zamość']
[FONT=System][SIZE=3]Puniek jak zawsze zniewalająco piękny! :loveu:[/SIZE][/FONT][/quote]

Święte slowa :loveu:
Az Wam zazdroszczę, że u Was zabawki moga sobie tak swobodnie leżeć, bo moja zołzeczka z zębami się rzuca w obronie swoich skarbów nawet jak Bono tylko koło nich przechodzi! On nie ma zamiaru jej nic zabierać, bo nie wie, co to jest zabawa patyczkiem, piłeczką czy kulkami śniegowymi:shake:

Posted

[quote name='BIANKA1'][URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img162.imageshack.us/img162/6766/imag0022bf9.jpg[/IMG][/URL][/quote]

kobi to ma wielce wydatne wargi :evil_lol: I szminki używa...:evil_lol:

Posted

Ooooooooo, chrzestni się znależli :loveu:
Frytka życzy sobie pod choinkę dzwig , żeby ją podnosił , bo już sama ledwie wstaje :cool3: , I wózek do wożenia jej pulchnego ciałka ;)

Posted

[quote name='BIANKA1']Ooooooooo, chrzestni się znależli :loveu:
Frytka życzy sobie pod choinkę dzwig , żeby ją podnosił , bo już sama ledwie wstaje :cool3: , I wózek do wożenia jej pulchnego ciałka ;)[/quote]

Jakies zatrucie nas dopadło i trzyma juz bardzo długo :angryy:
Ale juz mamy siłę podejść w stronę komputera...
Frycia rzeczywiście dorodna dziewczyna, a ze zdjęć widać, że i grzeczna i kotki polubiła :lol:
Pozdrawiamy serdecznie!

Posted

[quote name='quasimodo']kobi to ma wielce wydatne wargi :evil_lol: I szminki używa...:evil_lol:[/quote]

[FONT=System][SIZE=3]Ale ze mnie ślepota. Uroda Puńka tak mnie przyćmiła, że wcale nie zauważyłam Kobiego. :roll:[/SIZE][/FONT]
[FONT=System][SIZE=3]Masz rację Kobi wygląda bardzo całuśnie. :loveu:[/SIZE][/FONT]
[FONT=System][/FONT]

Posted

[quote name='Romek-Zamość'][FONT=System][SIZE=3]Ale ze mnie ślepota. Uroda Puńka tak mnie przyćmiła, że wcale nie zauważyłam Kobiego. :roll:[/SIZE][/FONT]
[FONT=System][SIZE=3]Masz rację Kobi wygląda bardzo całuśnie. :loveu:[/SIZE][/FONT]
[/quote]
Coś takiego :evil_lol:
Frytki nie mam jak fotografować , bo albo stoi w kolejce do miski , albo spi pod komodą :diabloti:

Posted

Nie wiem co sie dzieje, ale Puniek ma coraz wiecej wielbicielek. Dzisiaj moja córa zobaczyła to ostatnie zdjecie "zza stołu" no i wzięło ją:evil_lol:
Przejrzała cały wątek w poszukiwaniu punkowych zdjęć:evil_lol:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=red][B]Sparalizowana sunia zostanie uspiona!!! :placz:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=red][B]Potrzebny DT natychmiast!!!! HELP!!![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100800[/URL]

[IMG]http://img144.imageshack.us/img144/3659/ciagutka5ds5.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Romek-Zamość'][FONT=System][SIZE=3]A tak swoją drogą , w porównaniu z Kobim , to z Puńka jest kawał chłopa :loveu:[/SIZE][/FONT][/quote]

Ale [B]JAKIEGO[/B] chłopa :loveu:

Posted

Witamy . U nas lekki mrozik , ale błoto nie zamarzło . Wykopu pod domem idą pełną parą . Panowie zastanawiają się , czy zdążą zasypać przed świętami :cool1:
Punio pozdrawia wielbicieli .

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img205.imageshack.us/img205/5536/imag0025uk0.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Szkoda tej suni:-(
Moze sie uda, chociaz trudno teraz o DT:-(
U nas tez lekki mróz, słonce. My dopiero wybieramy sie na spacerek, bo mam na popołudnie.
Nie trzeba będzie myc psich łap i brzuchów:lol:

Posted

[quote name='martaa2']Szkoda tej suni:-(
Moze sie uda, chociaz trudno teraz o DT:-(
U nas tez lekki mróz, słonce. My dopiero wybieramy sie na spacerek, bo mam na popołudnie.
Nie trzeba będzie myc psich łap i brzuchów:lol:[/quote]
Puniowi trzeba myć bez względu na pogodę :cool3:
Jak patrzę na niego , to przypomina mi się wierszyk

Idzie wąż leśną dróżką
Nie porusza żadną nóżką .
Poruszałby gdyby mógł
Lecz on przecież nie ma nóg :evil_lol::diabloti: