Dorothy Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 a Gruby to co sie opiernicza na spacerze zamiast zrzucać sadełko he???:evil_lol: co to za lezenie na srodku drogi??:cool3: Quote
BIANKA1 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Dorothy']a Gruby to co sie opiernicza na spacerze zamiast zrzucać sadełko he???:evil_lol: co to za lezenie na srodku drogi??:cool3:[/quote] Ciotka Dorotka wszystko zobaczy :diabloti: Quote
AMIGA Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Witamy witamy, na dziki czekamy.:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Witam . Jeszcze nie poszliśmy . U nas leje i psy niechętnie wystawiają nosy za próg . Kobi i Puniek jeszcze nie wyleżli z piernatów . Reszta zaliczyła podwórko i śpi :diabloti: Mnie się nie spieszy . Mogę nawet wcale nie łazić po lesie :evil_lol: Czym te psy starsze , to więcej im przeszkadza :cool3: Takie życie , niestety :roll: Quote
BIANKA1 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Nikt grubasów nie odwiedza . :placz: Wróciliśmy ze spaceru . Całe osiedle jest rozkopane . Wszystkie ulice , chodniki i nawet pola . Zbroją teren , bo okolica ciekawa i będą budować nowe osiedla . Pewnie muszę kasę wydac do końca roku , albo co , bo takich wykopów to jeszcze nie było . Błoto niesamowite . Psy brudne po uszy :placz: Ja jak zwykle upadłam w błoto i też jestem ubłocona . Wszystko w pralce , a pralka wczoraj mi się znarowiła i poszły łożyska . Ale śmierdziało :cool3: I tak ją teraz włączyłam , tylko dałam mały wsad i zmniejszyłam prędkość obrotów . Zobaczymy , wytrzyma , czy szlag ją trafi :cool1: Przejmować się nie będę . Za tydzień przyjedzie TZ to niech się martwi :evil_lol: Ostatecznie mogę nie prać :oops: Quote
Dorothy Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 dlaczego w bloto wpadasz Bianka? Czy to taka forma zażywania borowin??:evil_lol: albo może maseczek z glinki...:roll: współczuję wiem co to znaczy błoto, szlag człowieka może trafić...:p Quote
BIANKA1 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Dorothy']dlaczego w bloto wpadasz Bianka? Czy to taka forma zażywania borowin??:evil_lol: albo może maseczek z glinki...:roll: współczuję wiem co to znaczy błoto, szlag człowieka może trafić...:p[/quote] Wpadam w błoto , bo jest gliniaste i śliskie . A ja ide po ciemku i goowno widzę :mad: Quote
BIANKA1 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img162.imageshack.us/img162/6766/imag0022bf9.jpg[/IMG][/URL] Quote
Dorothy Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Puniek Ty grubasie, no schować za tą rurka to Ci sie nigdy nie uda...:evil_lol: Quote
Czaka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [FONT=System][SIZE=3]Faktycznie z Twoich sierściuchów, to tylko Roki ma wysokie zawieszenie. Nic dziwnego, że cała wypasiona reszta ciągnie podwoziem po błocie. :evil_lol:[/SIZE][/FONT] [FONT=System][SIZE=3]Puniek jak zawsze zniewalająco piękny! :loveu:[/SIZE][/FONT] Quote
AMIGA Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Romek-Zamość'] [FONT=System][SIZE=3]Puniek jak zawsze zniewalająco piękny! :loveu:[/SIZE][/FONT][/quote] Święte slowa :loveu: Az Wam zazdroszczę, że u Was zabawki moga sobie tak swobodnie leżeć, bo moja zołzeczka z zębami się rzuca w obronie swoich skarbów nawet jak Bono tylko koło nich przechodzi! On nie ma zamiaru jej nic zabierać, bo nie wie, co to jest zabawa patyczkiem, piłeczką czy kulkami śniegowymi:shake: Quote
quasimodo Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='BIANKA1'][URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img162.imageshack.us/img162/6766/imag0022bf9.jpg[/IMG][/URL][/quote] kobi to ma wielce wydatne wargi :evil_lol: I szminki używa...:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Ooooooooo, chrzestni się znależli :loveu: Frytka życzy sobie pod choinkę dzwig , żeby ją podnosił , bo już sama ledwie wstaje :cool3: , I wózek do wożenia jej pulchnego ciałka ;) Quote
quasimodo Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='BIANKA1']Ooooooooo, chrzestni się znależli :loveu: Frytka życzy sobie pod choinkę dzwig , żeby ją podnosił , bo już sama ledwie wstaje :cool3: , I wózek do wożenia jej pulchnego ciałka ;)[/quote] Jakies zatrucie nas dopadło i trzyma juz bardzo długo :angryy: Ale juz mamy siłę podejść w stronę komputera... Frycia rzeczywiście dorodna dziewczyna, a ze zdjęć widać, że i grzeczna i kotki polubiła :lol: Pozdrawiamy serdecznie! Quote
Czaka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='quasimodo']kobi to ma wielce wydatne wargi :evil_lol: I szminki używa...:evil_lol:[/quote] [FONT=System][SIZE=3]Ale ze mnie ślepota. Uroda Puńka tak mnie przyćmiła, że wcale nie zauważyłam Kobiego. :roll:[/SIZE][/FONT] [FONT=System][SIZE=3]Masz rację Kobi wygląda bardzo całuśnie. :loveu:[/SIZE][/FONT] [FONT=System][/FONT] Quote
BIANKA1 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Romek-Zamość'][FONT=System][SIZE=3]Ale ze mnie ślepota. Uroda Puńka tak mnie przyćmiła, że wcale nie zauważyłam Kobiego. :roll:[/SIZE][/FONT] [FONT=System][SIZE=3]Masz rację Kobi wygląda bardzo całuśnie. :loveu:[/SIZE][/FONT] [/quote] Coś takiego :evil_lol: Frytki nie mam jak fotografować , bo albo stoi w kolejce do miski , albo spi pod komodą :diabloti: Quote
Tola Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Nie wiem co sie dzieje, ale Puniek ma coraz wiecej wielbicielek. Dzisiaj moja córa zobaczyła to ostatnie zdjecie "zza stołu" no i wzięło ją:evil_lol: Przejrzała cały wątek w poszukiwaniu punkowych zdjęć:evil_lol: Quote
Czaka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [FONT=System][SIZE=3]A tak swoją drogą , w porównaniu z Kobim , to z Puńka jest kawał chłopa :loveu:[/SIZE][/FONT] Quote
Sabina02 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=red][B]Sparalizowana sunia zostanie uspiona!!! :placz:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=red][B]Potrzebny DT natychmiast!!!! HELP!!![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100800[/URL] [IMG]http://img144.imageshack.us/img144/3659/ciagutka5ds5.jpg[/IMG] Quote
AMIGA Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Romek-Zamość'][FONT=System][SIZE=3]A tak swoją drogą , w porównaniu z Kobim , to z Puńka jest kawał chłopa :loveu:[/SIZE][/FONT][/quote] Ale [B]JAKIEGO[/B] chłopa :loveu: Quote
BIANKA1 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Witamy . U nas lekki mrozik , ale błoto nie zamarzło . Wykopu pod domem idą pełną parą . Panowie zastanawiają się , czy zdążą zasypać przed świętami :cool1: Punio pozdrawia wielbicieli . [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img205.imageshack.us/img205/5536/imag0025uk0.jpg[/IMG][/URL] Quote
BIANKA1 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [SIZE=4][COLOR=Red]Sabinko , czytałam o suni , ale nie mam jak pomóc . [/COLOR][/SIZE] Quote
Tola Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Szkoda tej suni:-( Moze sie uda, chociaz trudno teraz o DT:-( U nas tez lekki mróz, słonce. My dopiero wybieramy sie na spacerek, bo mam na popołudnie. Nie trzeba będzie myc psich łap i brzuchów:lol: Quote
BIANKA1 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='martaa2']Szkoda tej suni:-( Moze sie uda, chociaz trudno teraz o DT:-( U nas tez lekki mróz, słonce. My dopiero wybieramy sie na spacerek, bo mam na popołudnie. Nie trzeba będzie myc psich łap i brzuchów:lol:[/quote] Puniowi trzeba myć bez względu na pogodę :cool3: Jak patrzę na niego , to przypomina mi się wierszyk Idzie wąż leśną dróżką Nie porusza żadną nóżką . Poruszałby gdyby mógł Lecz on przecież nie ma nóg :evil_lol::diabloti: Quote
Tola Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale mnie rozbawiłas z rana:evil_lol: Quote
Recommended Posts