quasimodo Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Jak się tam wszyscy czujecie? Ty, psiaki, no i biedne kociaki??? Pozdrawiamy Was serdecznie! Quote
quasimodo Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 A co tu się dzieje?????????? Nikogo nie ma????? Quote
AMIGA Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Nikogo nie ma, bo nikt nie miał cierpliwości do Dogo. Przecież godzinami trzeba było czekać aż się strona załaduje. Pozdrawiamy z zasypanego całkowicie na bialo Krakowa. Jest wspaniale, jeszcze czyściutki śnieg i psy mają niesamowitą radochę!!! Co tam słychać u Was?? Quote
BIANKA1 Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Witamy . U nas nie ma śniegu . Frytka zakochała się w Kropce . Kropka ma cieczkę i Fryta zachowuje się jak pies , a nie suka . Nagle dostała niezwykłej werwy co mnie raczej irytuje :mad: Oskakuje Kropkę , skomli , piszczy , jęczy , warczy i odgania innych . Prawdę mówiąc , mam jej dość . Tyle mam teraz kłopotów , i jeszcze ta wariatka :shake: Przekopała mi cały ogródek :angryy: Nie jest łatwo mieć Frytkę :cool1: Quote
quasimodo Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 [quote name='BIANKA1']Witamy . U nas nie ma śniegu . Frytka zakochała się w Kropce . Kropka ma cieczkę i Fryta zachowuje się jak pies , a nie suka . Nagle dostała niezwykłej werwy co mnie raczej irytuje :mad: Oskakuje Kropkę , skomli , piszczy , jęczy , warczy i odgania innych . Prawdę mówiąc , mam jej dość . Tyle mam teraz kłopotów , i jeszcze ta wariatka :shake: Przekopała mi cały ogródek :angryy: Nie jest łatwo mieć Frytkę :cool1:[/quote] Wybacz Frytce, emeryci są trochę zdziwaczali czasem... Wszyscy się zestarzejemy... Przepraszamy w jej imieniu... Quote
Tola Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Moze Frycia chce przypomnieć, ze w tym domu oprócz kociaków - są tez psy:p Zycze wszystkim dobrego dnia. Quote
Poker Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Frytka po prostu broni cnoty Kropki i dlatego wszystkich odgania :evil_lol:,a nie tam jakieś pretensje ciocia ma do psa obronnego :eviltong: Quote
BIANKA1 Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Ja już nie wiem , czy Frytka też ma cieczkę , czy nie . Frytka dowala się do Kropki i Punia . Punio pilnuje Kropki i na wszystkich warczy . Kobi chce , ale się boi :cool3: . Se tylko wącha z daleka . Frytka lata jak nakręcona , macha wysoko uniesionym ogonem , strzyże uszami i cały czas piszczy . Jak na nią krzykne , to na chwile przestaje . A za chwilę znów tokuje . Quote
Czaka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [FONT=System][SIZE=3]Jednym słowem Bianka teraz ma wesoło. Kobi , Puniek i Frytka w zalotach no, no… , a co na to wszystko Roki. :diabloti: Pewnie przygląda się kurdupli z politowaniem :evil_lol:[/SIZE][/FONT] [FONT=System][/FONT] Quote
BIANKA1 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='Romek-Zamość'][FONT=System][SIZE=3]Jednym słowem Bianka teraz ma wesoło. Kobi , Puniek i Frytka w zalotach no, no… , a co na to wszystko Roki. :diabloti: Pewnie przygląda się kurdupli z politowaniem :evil_lol:[/SIZE][/FONT] [/quote] Dodaj do tego Kropkę i stado kundli wyjących pod domem :mad: Jednak Frytka też ma cieczkę :angryy: Quote
Czaka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [FONT='Times New Roman'][FONT=System]Popatrz na to z drugiej strony, na święta będziesz miała spokój[/FONT] :diabloti:[/FONT] Quote
BIANKA1 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='Romek-Zamość'][FONT=Times New Roman][FONT=System]Popatrz na to z drugiej strony, na święta będziesz miała spokój[/FONT] :diabloti:[/FONT][/quote] No ....tak . Jeśli tak na to spojrzeć :cool3: Ale jak nie upilnuję tej bandy , to dopiero będzie cyrk :angryy: Kropka nie jest zbyt chętna , ale ta stara torba wlazła by nawet pod tira :mad: Quote
Tola Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='BIANKA1']No ....tak . Jeśli tak na to spojrzeć :cool3: Ale jak nie upilnuję tej bandy , to dopiero będzie cyrk :angryy: Kropka nie jest zbyt chętna , ale ta stara torba wlazła by nawet pod tira :mad:[/quote] Widać Frycia to starsza pani z temperamentem;) A mysmy wszyscy widzieli w niej tylko zmęczoną zyciem emerytkę:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img140.imageshack.us/img140/6024/imag0023ri7.jpg[/IMG][/URL] Quote
Czaka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Od razu widać, że to porządna i stateczna suczyna , a nie jakaś tam rozkochana pannica. Quote
anula1959 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='BIANKA1']No ....tak . Jeśli tak na to spojrzeć :cool3: Ale jak nie upilnuję tej bandy , to dopiero będzie cyrk :angryy: Kropka nie jest zbyt chętna , [B]ale ta stara torba wlazła by nawet pod tira[/B] :mad:[/quote] Ciocia , no wiesz:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
BIANKA1 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Szaleje , to mało powiedziane :shake:Ona piszczy , wyje , zwołuje wszystkie psy z okolicy . Jak jest w domu , to wyje . Jak wyrzuciłam na podwórko , to przez pręty ogrodzenia przedarł sie ten biały gnojek , co czase był z nami na zjeciach . Pokonał 2 płoty i przylazł . Nie wiem , czy jej cos zmalował . W kazym razie , ja tego drugi raz nie przeżyję . Kropki pilnuje Puniek . Nie pozwala nikomu do niej dojśc . Kobi chciałby , ale się boi . Mam nadzieję , ze mi nic nie przybędzie . Quote
Czaka Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 A może jak się to wszystkie imprezy pokończą, to warto zrobić dziewczynom zabiegi. Nie wiem tylko, czy stan zdrowia Fryciuli pozwala na taki zabieg. Quote
BIANKA1 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='Romek-Zamość']A może jak się to wszystkie imprezy pokończą, to warto zrobić dziewczynom zabiegi. Nie wiem tylko, czy stan zdrowia Fryciuli pozwala na taki zabieg.[/quote] J a sie jeszcze dopytam u wetki , bo szkoda moich nerwów . Dzisiaj kobita opieprzyła mnie na spacerze , że ciagam suki z cieczka po całej okolicy i jej pies uciekł . Powiedziałam , żeby go wykastrowała :cool3: Quote
AMIGA Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [B]Bianko [/B]Ty powinnaś jakiś medal dostać jak to wszystko przeżyjesz :loveu: Quote
BIANKA1 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='AMIGA'][B]Bianko [/B]Ty powinnaś jakiś medal dostać jak to wszystko przeżyjesz :loveu:[/quote] Też jestem tego zdania :diabloti: Quote
Czaka Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Nikogo dzisiaj nie było u naszej artystki? :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Artystka już się wygziła , i życie powraca do normalności . Jeszcze nie całkiem , ale już jest o wiele lepiej . Quote
AMIGA Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Uffffffffffff, to całe szczęście! Mnie to samo czeka w lutym :crazyeye: Quote
Recommended Posts