Jump to content
Dogomania

Frytka zostaje na zawsze w cudownym domku u Bianki !!!! Frytka za TM.

Recommended Posts

Posted

[quote name='martaa2']Bianeczko skąd te kotki?
Też z Wrocławia?[/quote]
Tak , ze schroniska .
Buraska ktoś podrzucił na klatke , a czarnuszki są z działek . Ktoś zabił ich mamę i pan , który je dokarmia przywiózł maluchy do schroniska .
Byrasek jest malutki , trochę je sam , ale głównie ciągnie smoka .
Czarnuszki są troche wieksze .

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BIANKA1']Nie , bo one są już trochę większe . Ale i tak Tuśka budzi mnie przed 4 rano . To sie już nie opłaca kłaść .[/quote]

Mnie tam się opłaca wracać do łóżka nawet na 15 minut:oops:

Posted

Witam . Jak już pisałam na kotach , mam zepsuty komputer . Trzymajcie się ciepło . Mozw syn mi naprawi , jak sie mu uda . Narazie jest nieobecny , ale nie wyłaczył swojego kompa i sie wdarlam :evil_lol: Zwyklw jwst tu hasło na wejsciu , ale teraz zapomniał :cool3:

Posted

Bianko - zaszantażuj syna jakoś, ja zawsze coś wymyślam, żeby mi syn szybciutko coś naprawoił w kompie jak mi cos wysiądzie. Napewno masz też Swoje sposobiki :evil_lol:

Posted

[quote name='AMIGA']Witam czarnym świtem. [B]Bianko[/B] - jak tam Twój komp? Nadal w agonii? Nie dało się zmotywować Syna?:shake:[/quote]
Syn ciągle siedzi na uczelni . Niestety , to nie problem z cześciami , tylko z programem . Moze jakiś wirus albo co :shake:
Trzeba odzyskac dane i wdrac nowy program , a syn nie ma czasu .
U nas wszystko dobrze . Pozdrawiamy .

Posted

[quote name='BIANKA1'] Moze jakiś wirus albo co :shake:
Trzeba odzyskac dane i wdrac nowy program , a syn nie ma czasu .
U nas wszystko dobrze . Pozdrawiamy .[/quote]

A nie masz żadnego programu antywirusowego?

Posted

To zupełnie jak i u mnie, synuś informatyk, ehhhh...A jak trzeba było pisać wypracowania przez całą szkołę, do matury, to wszystko zaraz zrobił :cool3:
A widziałyscie na watku Foksi, co jest nowego? :loveu:

Posted

[quote name='BIANKA1'] . cytuję " zaraz zrobie " -Synuś też informatyk :mad:[/quote]

Oni wszyscy są tacy sami. Ja niestety muszę się uciekać do niecnych metod przekupstwa i korupcji :oops:

Posted

Witam serdecznie i zarazem żegnam się do niedzieli. Mam nadzieję, że kłopoty [B]Biankowe[/B] do tego czasu się już skończą i znowu od poniedziałku będziemy się budzić czarnym świtem :loveu:

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Gdyby tak chociaż zdjęcie szanownej emerytki lub rozkosznego Puńka :cool3:[/quote]
Mam już przeinstalowany komputer . Niestety nic więcej :-(
Nie mam programu do ściągniecia zdjęć z aparatu , ani gg , nic , zupełnie nic .
Dysk jest czysty jak nowonarodzony :shake:
Potraciłam prawie wszystko . Fryciasta zdrowa .

Posted

[quote name='Hala']Bianka? To Ty miałas GG??[/quote]

Faktycznie ............miałam :-(
Ale od wczoraj mam już program do ściągania zdjęć z aparatu :lol:
Jeszcze brakuje mi mnóstwa programów , a te co mam , nie zawsze działają .
Coś mam popitolone nadal . Do banku logowałam się tyle razy , że dwukrotnie blokowali mi dostęp :shake:
Dogo też mnie wywala i nie mogę się zalogować :cool1:
Frytka żyje ;)

Posted

Bianko - to TY miałaś GG???????????? I nic się nie przyznawałaś???????
Wróciłam ze strefy bezinternetowej i bardzo za Wami tęskniłam. Ale już jestem - teraz następny taki dłuższy wyjazd to dopiero Święta. Pozdrawiam sforkę serdecznie:loveu: