BIANKA1 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='martaa2']Bianeczko skąd te kotki? Też z Wrocławia?[/quote] Tak , ze schroniska . Buraska ktoś podrzucił na klatke , a czarnuszki są z działek . Ktoś zabił ich mamę i pan , który je dokarmia przywiózł maluchy do schroniska . Byrasek jest malutki , trochę je sam , ale głównie ciągnie smoka . Czarnuszki są troche wieksze . Quote
AMIGA Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='BIANKA1']Nie , bo one są już trochę większe . Ale i tak Tuśka budzi mnie przed 4 rano . To sie już nie opłaca kłaść .[/quote] Mnie tam się opłaca wracać do łóżka nawet na 15 minut:oops: Quote
BIANKA1 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Witam . Jak już pisałam na kotach , mam zepsuty komputer . Trzymajcie się ciepło . Mozw syn mi naprawi , jak sie mu uda . Narazie jest nieobecny , ale nie wyłaczył swojego kompa i sie wdarlam :evil_lol: Zwyklw jwst tu hasło na wejsciu , ale teraz zapomniał :cool3: Quote
quasimodo Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Jak tam Frytka? Ze zdjęć wygląda, że przyzwyczaja sie powoli do kociaków. Może je w końcu polubi? Mogłaby uruchomić instynkt macierzyński... Quote
AMIGA Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Bianko - zaszantażuj syna jakoś, ja zawsze coś wymyślam, żeby mi syn szybciutko coś naprawoił w kompie jak mi cos wysiądzie. Napewno masz też Swoje sposobiki :evil_lol: Quote
AMIGA Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Witam czarnym świtem. [B]Bianko[/B] - jak tam Twój komp? Nadal w agonii? Nie dało się zmotywować Syna?:shake: Quote
BIANKA1 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='AMIGA']Witam czarnym świtem. [B]Bianko[/B] - jak tam Twój komp? Nadal w agonii? Nie dało się zmotywować Syna?:shake:[/quote] Syn ciągle siedzi na uczelni . Niestety , to nie problem z cześciami , tylko z programem . Moze jakiś wirus albo co :shake: Trzeba odzyskac dane i wdrac nowy program , a syn nie ma czasu . U nas wszystko dobrze . Pozdrawiamy . Quote
AMIGA Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='BIANKA1'] Moze jakiś wirus albo co :shake: Trzeba odzyskac dane i wdrac nowy program , a syn nie ma czasu . U nas wszystko dobrze . Pozdrawiamy .[/quote] A nie masz żadnego programu antywirusowego? Quote
Tola Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Tak to juz jest ze tymi synami:shake: U mnie tez przy awarii komputera zawsze nerwy i czekanie, kiedy synus znajdzie czas:mad: Pozdrawiam wszystkich. Quote
malagos Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 To zupełnie jak i u mnie, synuś informatyk, ehhhh...A jak trzeba było pisać wypracowania przez całą szkołę, do matury, to wszystko zaraz zrobił :cool3: A widziałyscie na watku Foksi, co jest nowego? :loveu: Quote
AMIGA Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Witam wszystkich - i tych z dostępem i tych odciętych od netu. Czarny i senny Kraków pozdrawia cichutko na palcach :p Quote
Czaka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Jakoś tak smutno bez relacji o Fryci i reszcie gromadki Quote
quasimodo Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Romek-Zamość']Jakoś tak smutno bez relacji o Fryci i reszcie gromadki[/quote] Nooooo..... Quote
AMIGA Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 No właśnie, chyba trzeba jakąś petycję wyskrobać do syna [B]Bianki[/B] żeby nam tak smutno nie było:shake: Quote
BIANKA1 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Hala']No...i jak? ;)[/quote] Nijak . cytuję " zaraz zrobie " -Synuś też informatyk :mad: Quote
AMIGA Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='BIANKA1'] . cytuję " zaraz zrobie " -Synuś też informatyk :mad:[/quote] Oni wszyscy są tacy sami. Ja niestety muszę się uciekać do niecnych metod przekupstwa i korupcji :oops: Quote
Tola Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Własnie wróciłam z watku kociąt:shake: A co na to wszytsko Frycia? Quote
AMIGA Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Witam serdecznie i zarazem żegnam się do niedzieli. Mam nadzieję, że kłopoty [B]Biankowe[/B] do tego czasu się już skończą i znowu od poniedziałku będziemy się budzić czarnym świtem :loveu: Quote
Tola Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Ranek jakis nie taki bez wiesci o gromadce:roll: Quote
Czaka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Gdyby tak chociaż zdjęcie szanownej emerytki lub rozkosznego Puńka :cool3: Quote
BIANKA1 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Romek-Zamość']Gdyby tak chociaż zdjęcie szanownej emerytki lub rozkosznego Puńka :cool3:[/quote] Mam już przeinstalowany komputer . Niestety nic więcej :-( Nie mam programu do ściągniecia zdjęć z aparatu , ani gg , nic , zupełnie nic . Dysk jest czysty jak nowonarodzony :shake: Potraciłam prawie wszystko . Fryciasta zdrowa . Quote
BIANKA1 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='Hala']Bianka? To Ty miałas GG??[/quote] Faktycznie ............miałam :-( Ale od wczoraj mam już program do ściągania zdjęć z aparatu :lol: Jeszcze brakuje mi mnóstwa programów , a te co mam , nie zawsze działają . Coś mam popitolone nadal . Do banku logowałam się tyle razy , że dwukrotnie blokowali mi dostęp :shake: Dogo też mnie wywala i nie mogę się zalogować :cool1: Frytka żyje ;) Quote
AMIGA Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Bianko - to TY miałaś GG???????????? I nic się nie przyznawałaś??????? Wróciłam ze strefy bezinternetowej i bardzo za Wami tęskniłam. Ale już jestem - teraz następny taki dłuższy wyjazd to dopiero Święta. Pozdrawiam sforkę serdecznie:loveu: Quote
AMIGA Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Witam, ale Wam się dzisiaj dałam wyspać!! Miziamy cichutko całą sforkę. Quote
Recommended Posts