Poker Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Ja też pękałam ze śmiechu z biednej Fryci szczególnie widząc ją zaklinowaną pod samochodem.Całe szczęście,że Rokuś nie wpadł na pomysł,żeby skakać przez płot :roll:,bo dopiero byłby cyrk. A Frycia lamentowała ,bo zgubiła swoją ukochaną rodzinę,której się czuje członkiem. Quote
AMIGA Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Witam o poranku. Wczoraj wieczorem padał u nas rzęsisty deszcz. Nie zgadzam się na to, żeby w ten wekend padało! Nie i już! Mizianka dla poszczepionych wielkich i małych :loveu: Quote
AMIGA Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Ojeeej, nikt nie odwiedzał Frytencji od rana? A ja wpadłam, żeby się pożegnać, bo mimo deszczu jadę do "raju" i wrócę dopiero w niedzielę w południe, czy wczenym popołudniem. Życzę wszystkim Fankom i Fanom Fryciastej i całej sforki miłego wekendu:loveu: Quote
Czaka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 A ja mam nadzieję, że dzisiejszy dzień Frycia spędziła spokojnie :evil_lol: Quote
Tola Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 A ja witam sie dopiero teraz:oops: Wyprawiałam syna w swiat do Krakowa i musialam zadbać, zeby nie umarł tam z głodu;) Quote
BIANKA1 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 A ja to dzisiaj nie mam na nic czasu :cool1:Cały dzień się kręcę , i nie wyrabiam z niczym . Fryciasta prawie cały czas na zesłaniu . Coraz zjadliwiej atakuje maluchy . Mam nadzieję , że do mrozów zejdą , bo Fryciasta zamarznie :diabloti: Trochę siedzi na dworze , a trochę w ganku . Jest niereformowalna w kociej kwestii , niestety :mad: Quote
anula1959 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Nic jej nie będzie , ma zapas tłuszczyku , ma:evil_lol:. Jak posiedzi troche na dworze to może pójdzie po rozum do głowy i się zorientuje , że maluchy trzeba zostawiać w spokoju;). Quote
Czaka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Dzisiaj pierwsza witam się z Frycią i całą gromadką :cool3: Quote
Hala Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Jedno kociątko pojechało? To dobre wieści. :) Quote
BIANKA1 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [quote name='Hala']Jedno kociątko pojechało? To dobre wieści. :)[/quote] Drugie kociątko pojechało do nowego domku . Jest szansa , że Frytka powróci na pokoje przed zimą :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Odblaskowa Frytka :diabloti: [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img229.imageshack.us/img229/20/imag0033za9.jpg[/IMG][/URL] Quote
quasimodo Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Cóż za błyszcząca sierstka! Toż to czempionka! Quote
Czaka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Czy to znaczy, że Frycia zawarła rozejm z kociakami :razz: Quote
BIANKA1 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [quote name='Romek-Zamość']Czy to znaczy, że Frycia zawarła rozejm z kociakami :razz:[/quote] Nic podobnego :shake: Frycia jest na pokojach wtedy , gdy kociaki mają areszt :evil_lol: Quote
Hala Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Bianka, wydajesz koty w tempie niesamowitym. Dobra jesteś ;). Quote
BIANKA1 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [quote name='Hala']Bianka, wydajesz koty w tempie niesamowitym. Dobra jesteś ;).[/quote]To nie moja zasługa tylko Cioci Anuli .Mam nadzieję , że reszta też znajdzie domki . Dzisiaj nikt nie zadzwonił :shake: Quote
Tola Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Dzisiaj ja jestem pierwsza:lol: Fryciasta nadalpieknieje:loveu: ta sierść:loveu: Swietna robota Bianko:klacz: Quote
BIANKA1 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='martaa2']Dzisiaj ja jestem pierwsza:lol: Fryciasta nadalpieknieje:loveu: ta sierść:loveu: Swietna robota Bianko:klacz:[/quote] Dziękuję :loveu: Quote
Czaka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Bianki wszystkie sierściuch są na wysoki połysk :loveu: Quote
BIANKA1 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='Romek-Zamość']Bianki wszystkie sierściuch są na wysoki połysk :loveu:[/quote] Bo ja je pastuję przed robieniem zdjęć :evil_lol: Quote
AMIGA Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Witam po wspaniałym wekendzie, teraz muszę odrobić swoje lenistwo i niestety nie moge poczytać wszystkiego do tyłu :shake: Quote
Hala Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Ja miałąm spędzić wieczór nad papierami z pracy........ ale tak mi się nie chce..... Quote
AMIGA Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Witam o o poranku. Jaki to koszmar - wstawanie po usłyszeniu wstrętnego budzika! Pozdrawiam wszystkie ogonki, ale jak możecie, to śpijcie sobie jeszcze spokojnie i dajcie się wyspać Pańci:loveu: Quote
BIANKA1 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Witam jak zwykle ostatnio póżno .Coś wyrobić się nie mogę . Wydałam kolejne kocie , jeszcze mam 3 w tym jedno rozgarnięte inaczej :cool3: Jest więc szansa , że Frytka do zimy znowu będzie rządzić w domu . Narazie jest taka piękna pogoda , że i tak woli razem z Rokim szczekać na dworze . Morda jej się nie zamyka . Tak się zastanawiam , że ją szczęki nie bolą tak nadawać . Nawet jak nikt nie szczeka , to Frytka i tak znajdzie powód :shake: A to pies , kot , ptaszek , spadający listek . Nawet jak syn wraca , to Frytka nadaje .:evil_lol: Apetyt ma zdumiewający .Je z wielkim zapałem wszystko . Chyba nigdy nie schudnie . Quote
AMIGA Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Co masz na myśli mówiąc "kocię rozgarnięte inaczej"??? :p Quote
Recommended Posts