Jump to content
Dogomania

Frytka zostaje na zawsze w cudownym domku u Bianki !!!! Frytka za TM.

Recommended Posts

Posted

Ja też pękałam ze śmiechu z biednej Fryci szczególnie widząc ją zaklinowaną pod samochodem.Całe szczęście,że Rokuś nie wpadł na pomysł,żeby skakać przez płot :roll:,bo dopiero byłby cyrk.
A Frycia lamentowała ,bo zgubiła swoją ukochaną rodzinę,której się czuje członkiem.

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witam o poranku. Wczoraj wieczorem padał u nas rzęsisty deszcz. Nie zgadzam się na to, żeby w ten wekend padało! Nie i już!
Mizianka dla poszczepionych wielkich i małych :loveu:

Posted

Ojeeej, nikt nie odwiedzał Frytencji od rana? A ja wpadłam, żeby się pożegnać, bo mimo deszczu jadę do "raju" i wrócę dopiero w niedzielę w południe, czy wczenym popołudniem.
Życzę wszystkim Fankom i Fanom Fryciastej i całej sforki miłego wekendu:loveu:

Posted

A ja to dzisiaj nie mam na nic czasu :cool1:Cały dzień się kręcę , i nie wyrabiam z niczym .
Fryciasta prawie cały czas na zesłaniu . Coraz zjadliwiej atakuje maluchy . Mam nadzieję , że do mrozów zejdą , bo Fryciasta zamarznie :diabloti:
Trochę siedzi na dworze , a trochę w ganku . Jest niereformowalna w kociej kwestii , niestety :mad:

Posted

[quote name='Hala']Jedno kociątko pojechało? To dobre wieści. :)[/quote]
Drugie kociątko pojechało do nowego domku .
Jest szansa , że Frytka powróci na pokoje przed zimą :evil_lol:

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Czy to znaczy, że Frycia zawarła rozejm z kociakami :razz:[/quote]
Nic podobnego :shake: Frycia jest na pokojach wtedy , gdy kociaki mają areszt :evil_lol:

Posted

[quote name='Hala']Bianka, wydajesz koty w tempie niesamowitym. Dobra jesteś ;).[/quote]To nie moja zasługa tylko Cioci Anuli .Mam nadzieję , że reszta też znajdzie domki . Dzisiaj nikt nie zadzwonił :shake:

Posted

Witam o o poranku. Jaki to koszmar - wstawanie po usłyszeniu wstrętnego budzika!
Pozdrawiam wszystkie ogonki, ale jak możecie, to śpijcie sobie jeszcze spokojnie i dajcie się wyspać Pańci:loveu:

Posted

Witam jak zwykle ostatnio póżno .Coś wyrobić się nie mogę . Wydałam kolejne kocie , jeszcze mam 3 w tym jedno rozgarnięte inaczej :cool3:
Jest więc szansa , że Frytka do zimy znowu będzie rządzić w domu . Narazie jest taka piękna pogoda , że i tak woli razem z Rokim szczekać na dworze . Morda jej się nie zamyka . Tak się zastanawiam , że ją szczęki nie bolą tak nadawać . Nawet jak nikt nie szczeka , to Frytka i tak znajdzie powód :shake:
A to pies , kot , ptaszek , spadający listek . Nawet jak syn wraca , to Frytka nadaje .:evil_lol:
Apetyt ma zdumiewający .Je z wielkim zapałem wszystko . Chyba nigdy nie schudnie .