Roszpunka Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Kciukamy wszystkimi rękami i łapkami :kciuki: Quote
eliza_sk Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Decyzja zapadła jeszcze wczoraj - dziś kombinuję wizytę ;) Jutro wyjazd. Quote
Ziutka Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='eliza_sk']Decyzja zapadła jeszcze wczoraj - dziś kombinuję wizytę ;) Jutro wyjazd.[/QUOTE] Super wieści :) Cieszę się, że się udało :multi: :lol: Quote
eliza_sk Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='Ziutka']Super wieści :) Cieszę się, że się udało :multi: :lol:[/QUOTE] Ziutka, chyba ją odczarowałaś - bo jak inaczej tłumaczyć :) Jak będziesz miała czas to coś CI jeszcze podeślę, bo masz dobrą rękę ;) Quote
Ziutka Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='eliza_sk']Ziutka, chyba ją odczarowałaś - bo jak inaczej tłumaczyć :) Jak będziesz miała czas to coś CI jeszcze podeślę, bo masz dobrą rękę ;)[/QUOTE] Podsyłaj dzisiaj :cool3: mam nadzieję, że odczaruję kolejną psinkę ;) Quote
eliza_sk Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='Ziutka']Podsyłaj dzisiaj :cool3: mam nadzieję, że odczaruję kolejną psinkę ;)[/QUOTE] Ok, pw czy mailem ? Quote
Ziutka Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='eliza_sk']Ok, pw czy mailem ?[/QUOTE] Wolę maila, tam nie zginie ;) [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] (chyba już masz, ale na wszelki wypadek piszę ) :eviltong: Quote
eliza_sk Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='Ziutka']Wolę maila, tam nie zginie ;) [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] (chyba już masz, ale na wszelki wypadek piszę ) :eviltong:[/QUOTE] Super, ja teraz ogłaszam Wojtusia i zaraz podeślę Ci chyba Horkę - to będzie dopiero wyczyn jak ją odczarujesz, bo sunia z brakami w socjalu i u nas ... UWAGA .... ponad 3 lata :( Quote
Ziutka Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='eliza_sk']Super, ja teraz ogłaszam Wojtusia i zaraz podeślę Ci chyba Horkę - to będzie dopiero wyczyn jak ją odczarujesz, bo sunia z brakami w socjalu i u nas ... UWAGA .... ponad 3 lata :([/QUOTE] No to slij...już ja się zawezmę! I wątek małej mi podeślij :cool3: Quote
eliza_sk Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='Ziutka']No to slij...już ja się zawezmę! I wątek małej mi podeślij :cool3:[/QUOTE] Podesłałam CI wątek - u nas na wątkach porządki, więc wszystko wraz z fotami masz w I poście - łatwiej skopiować z wątku niż z maila, więc tak Ci wysłałam przed chwilką. Quote
Ziutka Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='eliza_sk']Podesłałam CI wątek - u nas na wątkach porządki, więc wszystko wraz z fotami masz w I poście - łatwiej skopiować z wątku niż z maila, więc tak Ci wysłałam przed chwilką.[/QUOTE] Ok, lece na maila ;) Quote
mama_Alfika Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 To czekamy na jutrzejsze foty Pepsika z nowym Państwem :) Quote
mama_Alfika Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Wielki dzień dla Pepsika :loveu: Jak minął poranek :p Quote
eliza_sk Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 [quote name='mama_Alfika']Wielki dzień dla Pepsika :loveu: Jak minął poranek :p[/QUOTE] [quote name='Roszpunka']Czy Pepsik już w domku?[/QUOTE] Oj jakie niecierpliwe :) Wizyta to była pro forma jak myślałam. Pańciostwo przed 15 było już u nas na miejscu, Pepsik bardzo się spodobał, charakter super, a z wyglądu bardzo przypomina ich Spota - PRT. Ludzie świetni, młodzi, super zorganizowani, widać, ze decyzja bardzo przemyślana. Jak Pepsi będzie chciała, to również będzie mogła chodzić na agility razem ze Spotem :) Państwo wyrażali tylko nadzieje, ze Peps nie będzie tak jak Spot chodził po blacie kuchennym ... :) Jak to powiedziała Handzia w przypadku Rumisia - długie czekanie to dobre śniadanie - tak było i tym razem ! [IMG]http://img220.imageshack.us/img220/1034/1011757.jpg[/IMG] [IMG]http://img810.imageshack.us/img810/6518/1011759.jpg[/IMG] Quote
Roszpunka Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Niecierpliwe od razu... Ciekawskie po prostu :diabloti: A Pepsuni najlepszego życzę :) Quote
mama_Alfika Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Ale się cieszę :multi::multi::multi: Wszystkiego dobrego w nowym domku Pepsiku :loveu::loveu::loveu: Quote
eliza_sk Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 Ludzie na prawdę super, więc myślę, że będzie ok. Właśnie dzwonił p. Lukasz, że już na miejscu, Pepsik wciągnął blyskiem cała michę - nic dziwnego nie jadła od wczoraj - pół drogi płakała i wypatrywała przez okno, a drugie pół [I]"tatuś wziął pod kocyk, przytulił i było ok" [/I]:loveu: Quote
Roszpunka Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 O proszę, będzie "córunia tatunia". Super :) Czekała, czekała i domek jej się trafił pierwsza klasa:) Quote
Ziutka Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Powodzenia w nowym domku :lol: :multi: :lol: Quote
eliza_sk Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Spragnione wieści i ilustracji ? Więc psiaki już po zapoznaniu, wszystko ok, bawią się, chwilami nawalają, ale ofiar nie ma :) Pepsik ma apetyt wilczy. Już wykąpana, czyściutka i pachnąca. Cytuję: "Co prawda mieliśmy tylko próbkę szamponu do białej sierści, ale jej nie wybieliło ;)" :diabloti: Pepsunia zmieniła imię na Nya (Nija - jak dziewczyna z Lego Ninjago...) - chyba nietrudno się domyślić kto imię wymyślił :) Quote
mama_Alfika Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Mega inteligentna dziewczynka, szybciutko wyczaiła, do czego służy kanapa :evil_lol: Quote
eliza_sk Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 mama_Alfika napisał(a):Mega inteligentna dziewczynka, szybciutko wyczaiła, do czego służy kanapa :evil_lol: Prawda - kto by pomyślał, że prawie 3 mies. w boksie siedziała, a wcześniej na pewno takich luksusów nie zaznała. Uczy się błyskawicznie :) Zdjęcia cudne, p. Łukasz jest fotografem - więc mam nadzieję, że częściej nas będzie rozpieszczał takimi obrazkami - zaprosiłam ich na wątek, zobaczymy. Quote
Recommended Posts