Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Donata']Nie to jakiez nieporozumienie. Do Ani poszedl przelew w dniu 10.10.2011 w wysokosci 50,- zl za ogloszenia 5 psiakow : Tiny, Lali, Liszki, barego, Erniego. Pytalam o Lolka i mial byc juz oplacony.

Rozumiem że to są kolejne ogłoszenia, więc dla kogo mam zrobic przelew i piszmy za jakie psiaki. Chcę to miec przy każdej zapłacie.
Wszystko jest dobrze!.Były 2 bazarki:
Tina,Lala ,Liszka,Barry i Erni kwota 30zł,przelew 10 09 2011r.
http://www.dogomania.pl/threads/213828-ZAKO%C5%83CZONY!-Og%C5%82oszeniowy-na-Sosnowiec-40-za-6z%C5%82-Rozliczenie-i-zam%C3%B3wienia-%29?p=17775264#post17775264
oraz bazarek na który wrzuciłam Lolka(mamy jeszcze 4 miejsca),kwota 50 zł,widzę przelew z 10 10 2011r.,to jest ten do Ani!
http://www.dogomania.pl/threads/215146-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-20-30-50-og%C5%82osze%C5%84-.-Zapraszamy-do-25.10-
Trzeba tylko poprawić wpisy bo to chyba mnie zmyliło!
Nie trzeba robić żadnego nowego przelewu.JEST DOBRZE!
Przelew do Ani nie jest przelewem na Tinę.Lalę...tylko na Lolka +4 miejsca wolne.:lol:

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już poprawiłam, tylko brakuje mi opisu dla kogo byly ogloszenia w dniu 12.09.2011 w kwocie 50,- zl. Mozna byłoby to tez uzupełnic to mielibyśmy biezaca informacje o ogłaszanych psiakach.

A banerek jest cudny, oddaje cel i misję dla której słuzy.

Posted

[quote name='Romka']Wszystko jest dobrze!.Były 2 bazarki:
Tina,Lala ,Liszka,Barry i Erni kwota 30zł,przelew 10 09 2011r.
http://www.dogomania.pl/threads/213828-ZAKO%C5%83CZONY!-Og%C5%82oszeniowy-na-Sosnowiec-40-za-6z%C5%82-Rozliczenie-i-zam%C3%B3wienia-%29?p=17775264#post17775264
oraz bazarek na który wrzuciłam Lolka(mamy jeszcze 4 miejsca),kwota 50 zł,widzę przelew z 10 10 2011r.,to jest ten do Ani!
http://www.dogomania.pl/threads/215146-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-20-30-50-og%C5%82osze%C5%84-.-Zapraszamy-do-25.10-
Trzeba tylko poprawić wpisy bo to chyba mnie zmyliło!
Nie trzeba robić żadnego nowego przelewu.JEST DOBRZE!
Przelew do Ani nie jest przelewem na Tinę.Lalę...tylko na Lolka +4 miejsca wolne.:lol:
Ten drugi bazarek to ogłoszenia dla Lolka,Cyganka,Izziego,Edzi i Mini

Posted

[quote name='Donata']Już poprawiłam, tylko brakuje mi opisu dla kogo byly ogloszenia w dniu 12.09.2011 w kwocie 50,- zl. Mozna byłoby to tez uzupełnic to mielibyśmy biezaca informacje o ogłaszanych psiakach.

A banerek jest cudny, oddaje cel i misję dla której słuzy.
Zaraz upewnię się czy do Anji nie poszedł podwójny przelew...bo innych bazarków nie było...od 1 września nie było innych bazarków tylko te 2,można sprawdzić także na wątku głównym.Trzeba zobaczyć czy nie poszedł podwójny przelew,jeśli tak jest trzeba poprosić o zwrot pieniędzy lub o dodatkowe ogłoszenia.

Posted

[quote name='Romka']Zaraz upewnię się czy do Anij nie poszedł podwójny przelew...bo innych bazarków nie było...od 1 września nie było innych bazarków tylko te 2,można sprawdzić także na wątku głównym.Trzeba zobaczyć czy nie poszedł podwójny przelew,jeśli tak jest trzeba poprosić o zwrot pieniędzy lub o dodatkowe ogłoszenia.

Napewno podwójny przelew nie poszedł do Ani natomiast ustaliłam że w dniu 12.09.2011 zrobiłam przelew dla Pauliny W. Nick Paja i może ta zapłata dotyczyc ogloszeń Trampa, Rebusa, Borysa, Leona i Smyka.
Proszę Romka potwierdź to, bo może się mylę gdyż wczesniej było napisane że zapłata będzie dotyczyc ogloszeń Jantara, Rebusa, Borysa.

Jeśli moja wersja się potwierdzi to uzupełnię wpłatę z dnia 12.09.2011 w kwocie 50,- zł o tę informację.
Chciałabym czytelnie rozpisywac na wątku każdą zapłatę za ogłoszenia bo to ułatwi nam analizę ogłoszen robionych dla naszych psiaków.

Posted

Donato,dopisz proszę do skarbonki kwotę 30zł jest to część moich deklaracji Rufuskowych,które przeznaczam na skarbonkę...pozostałą kwotę 100zł przekazuję jako deklarację stałą na Laseczkę.Dopisz tę kwotę do skarbonki Laseczki na jej wątku.

Posted

Donata napisał(a):
Napewno podwójny przelew nie poszedł do Ani natomiast ustaliłam że w dniu 12.09.2011 zrobiłam przelew dla Pauliny W. Nick Paja i może ta zapłata dotyczyc ogloszeń Trampa, Rebusa, Borysa, Leona i Smyka.
Proszę Romka potwierdź to, bo może się mylę gdyż wczesniej było napisane że zapłata będzie dotyczyc ogloszeń Jantara, Rebusa, Borysa.

Jeśli moja wersja się potwierdzi to uzupełnię wpłatę z dnia 12.09.2011 w kwocie 50,- zł o tę informację.
Chciałabym czytelnie rozpisywac na wątku każdą zapłatę za ogłoszenia bo to ułatwi nam analizę ogłoszen robionych dla naszych psiaków.

Donato ,myślę,że masz rację to mogą być te ogłoszenia.Paja robiła nam ogłoszenia w 2 turach dla 10 psiaków(2x5).

Posted

[quote name='Romka']Czy płaciliśmy już za allegro Rafika?Widzę tylko kwotę 18zł 30 gr za allegro Elmo.

Odpowiadam sobie sama...płaciłyśmy,sklerozo jedna, ze skarbonki Rafika...:p:pDonato,wszystko jest ok!:lol:

Posted

Na tym bazarku zamówiłam ogłoszenia dla naszych psiaków;
http://www.dogomania.pl/threads/217121-Bazarek-og%C5%82oszniowy-20-40-60-80-100-celem-wsparcia-Beziola-do-15listopada2011r.
dla 10 psiaków po 60 ogłoszeń x15zł czyli łączny koszt 150zł
Donato,trzeba przesłać na konto Pai,wysłałam ci już PW.
Psiaki dla ,których zmówiłam ogłoszenia to:Szorti,Konor,Semir,Kaśka,Laki,Alf,Riko,Kiko,Antosia,Jantar.

Posted

[quote name='Romka']Na tym bazarku zamówiłam ogłoszenia dla naszych psiaków;
http://www.dogomania.pl/threads/217121-Bazarek-og%C5%82oszniowy-20-40-60-80-100-celem-wsparcia-Beziola-do-15listopada2011r.
Psiaki dla ,których zmówiłam ogłoszenia to:Szorti,Konor,Semir,Kaśka,Laki,Alf,Riko,Kiko,Antosia,Jantar.

Pieniążki już poszły dla Pai. Znajdę jej PW to ją zawiadomię żeby wcześniej wrzucała już naszych psiakow na ogłoszenia.

Posted

Romka napisał(a):
No to tylko przypomnę,że do wydatków trzeba dopisać koszty ogłoszenia Elmo,pewnie jakieś 77,40 groszy.Dobrze myślę?

Niestety trochę więcej bo 116,24 zł; jest informacja o rozchodach w Skarbonce.

Posted

Dzisiaj wpłynęły nam pieniążki do naszej Skarbonki w kwocie 140,- zl. Szczegóły o darczyńcach na wątku rozliczeniowym.

Za wsparcie pieniężne dla naszych psiaków serdecznie dziękujemy.

Pragniemy wzmóc akcje ogłoszeniowe dla naszych podopiecznych celem przybliżenia im możliwości znalezienia dobrego domu docelowego.

Posted

Romka napisał(a):
Na tym bazarku zamówiłam ogłoszenia dla naszych psiaków;
Donato,trzeba przesłać na konto Pai,wysłałam ci już PW.

Zamówiłam dodatkowe ogłoszenia dla 10 psiaków po 60zł.Trzeba wysłać kolejne 150zł na konto Pai.

Posted

Donata napisał(a):
Dzisiaj wpłynęły nam pieniążki do naszej Skarbonki w kwocie 140,- zl. Szczegóły o darczyńcach na wątku rozliczeniowym.

Za wsparcie pieniężne dla naszych psiaków serdecznie dziękujemy.

Pragniemy wzmóc akcje ogłoszeniowe dla naszych podopiecznych celem przybliżenia im możliwości znalezienia dobrego domu docelowego.

Widziałam na wątku rozliczeniowym Rufuska...:lol:

Posted

W imieniu swoim i moich wszystkich psiaków chciałabym bardzo podziękować za 8 szt koców, kołdrę i poduszkę, oraz za kilka paczek makaronu. Będzie ciepło w budkach i w pycholkach :) Bardzo dziękuję, bo to na zimę się przyda, oj tak.

Posted

UMilki napisał(a):
W imieniu swoim i moich wszystkich psiaków chciałabym bardzo podziękować za 8 szt koców, kołdrę i poduszkę, oraz za kilka paczek makaronu. Będzie ciepło w budkach i w pycholkach :) Bardzo dziękuję, bo to na zimę się przyda, oj tak.

Bardzo proszę! :lol:Uzupełniam informację...oprócz batonów mięsnych,przekazałam do UMilki także puszki mięsne otrzymane od nowego domku Tinki,psiaki zjadły zaraz po spacerku...
Poduszkę i kołdrę przekazał nowy domek Tinki,
1 koc przekazała Donata,
8 koców przekazała Romka.;):lol:

Posted

Romka napisał(a):
Zamówiłam dodatkowe ogłoszenia dla 10 psiaków po 60zł.Trzeba wysłać kolejne 150zł na konto Pai.

Zaplata poszła na konto Pai 7.11.2011 w kwocie 150,-,zl

Posted

magda222 napisał(a):
Czy można prosić namiary do przelewu?
Chciałam wpłacić pieniążki w imieniu wujaszka UBOCZE :)

OOO!Bardzo dziękujemy!Konto już wysłałam na PW.:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...