mala_czarna Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Tripti, powiem Ci szczerze, że sama nie wiem juz co o tym mysleć. Gdyby na wątku Korabiewic były zdjęcia konkretnych psów, a pod nimi ich aktualny status, to nie trzeba byłoby pytać, domyślać się, czy wątek zakładać czy nie. Ale ok, poczekam. Zresztą wobec mega "zainteresowania" deklaracjami i chęcią pomocy może faktycznie należałoby sobie odpuścić.
rozi Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Prawdę mówiąc w chwili, kiedy ludzie zrzucają się na najtańszą karmę dla całego głodującego schronu, proponowanie hotelu za kilkaset złotych dla jednego psa nie jest najlepszym pomysłem. Sądzę, że w tej chwili należy skupić się na tym, aby przetrwały te wszystkie zwierzęta do momentu rozwiązania spraw Korabiewic, to jest ogromne obciążenie finansowe, a 400zł to około 180kg karmy...
mala_czarna Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Ok, poproszę moderatora o zamknięcie wątku.
Astaroth Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 ja tam uważam że wyciąganie psów jest równie ważne jak karmienie, szczególnie że nie wiadomo jak długo jeszcze będzie można to robic, tu w każdej chwili może się okazać że drzwi się zamkną i dowidzenia. Dlatego jak jest miejsce to moim zdaniem trzeba zabierać a jak się szybko znajdzie DS czy bezpłatny DT to nikt nie będzie płakał. Natomiast gorzej jeśli skończą się możliwości adopcji i pies straci szanse. Ale to jest moje zdanie, może jest na tyle "dobrze" że adopcja będzie mozliwa i za tydzien i za miesiąc i za rok. Niestety nikt tego nie wie.
Maupa4 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Na prośbę małej_czarnej wątek zamykam. Ale w kazdej chwili mogę go otworzyc ...
Recommended Posts