Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tripti, powiem Ci szczerze, że sama nie wiem juz co o tym mysleć. Gdyby na wątku Korabiewic były zdjęcia konkretnych psów, a pod nimi ich aktualny status, to nie trzeba byłoby pytać, domyślać się, czy wątek zakładać czy nie. Ale ok, poczekam. Zresztą wobec mega "zainteresowania" deklaracjami i chęcią pomocy może faktycznie należałoby sobie odpuścić.

Posted

Prawdę mówiąc w chwili, kiedy ludzie zrzucają się na najtańszą karmę dla całego głodującego schronu, proponowanie hotelu za kilkaset złotych dla jednego psa nie jest najlepszym pomysłem. Sądzę, że w tej chwili należy skupić się na tym, aby przetrwały te wszystkie zwierzęta do momentu rozwiązania spraw Korabiewic, to jest ogromne obciążenie finansowe, a 400zł to około 180kg karmy...

Posted

ja tam uważam że wyciąganie psów jest równie ważne jak karmienie, szczególnie że nie wiadomo jak długo jeszcze będzie można to robic, tu w każdej chwili może się okazać że drzwi się zamkną i dowidzenia. Dlatego jak jest miejsce to moim zdaniem trzeba zabierać a jak się szybko znajdzie DS czy bezpłatny DT to nikt nie będzie płakał. Natomiast gorzej jeśli skończą się możliwości adopcji i pies straci szanse.

Ale to jest moje zdanie, może jest na tyle "dobrze" że adopcja będzie mozliwa i za tydzien i za miesiąc i za rok. Niestety nikt tego nie wie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...