Mysza2 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 basia34 napisał(a):pCHELKA JUZ W DOMKU I NIEDALEKO NAS. ciotki, jak Wy to robicie. Dobry domek? Bardzo się cieszę, bo te jej oczy powalały Quote
DONnka Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [quote name='basia34']pCHELKA JUZ W DOMKU I NIEDALEKO NAS. :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jak ??? Kiedy ??? Gdzie ??? Ależ niespodzianka :multi: W jednym poście czytam: Pchełka w schronisku :( A zaraz poniżej: Pchełka już w domku :):):) Dajcie cioteczki więcej informacji, proszę :modla: Quote
brzośka Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 ciotki są głuche na nasze prośby i błagania :placz: :placz: :placz: Quote
azalia Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Gdzie Pchełka trafiła,do jakiego domku?Napiszcie proszę. Quote
Mysza2 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='DONnka']Pchełko pokaż nam swój domek :)[/QUOTE] podczepiam się pod prośbę:) Quote
fiorsteinbock Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Ciotki, ja - zalozycielka watku dopiero wlazlam i przeczytalam, że Pchelka ma domek. Bardzo sie ciesze, Grazynko, Basiu - dokad pojechala i domek z ogloszen? Lece zmienic tytul... Quote
fiorsteinbock Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='giselle4']Edytko zmien tytul i potwierdzam jzu w domku szczescia ksiezniczko:)[/QUOTE] Ano, zaspalam ;) Quote
brzośka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 ciotki nas totalnie olewają, nic dokładnie o losach Pchełki nadal nie wiemy :placz: :placz: :placz: :mad: Quote
fiorsteinbock Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Moze zajrza dzisiaj jeszcze na watek i cosik napisza. Mialam nadzieje, ze odezwie sie chlopak, ktoremu ją podeslalam - ale nic pisal nic, wiec sadze, że adoptujacy nie pochodza "z mojego" zrodla :) Quote
giselle4 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Ciotki, ja - zalozycielka watku dopiero wlazlam i przeczytalam, że Pchelka ma domek. Bardzo sie ciesze, Grazynko, Basiu - dokad pojechala i domek z ogloszen? Lece zmienic tytul...[/QUOTE] Pan z Piskorzowa[10km] byl w schronie bo ma onka staruszka i ja sobie wybral wie,ze jego piesek odejdzie wiec chce ją przywiazac do siebie [ale słowo beee] Ju Huba wiodzial ja na posesji jak bryka a staruszek biega za nią. Ona po sterylce wiec nic jej nie grozi a pan to taki biznesmen na mniejsza skale... jest gut:):0 Quote
giselle4 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='brzośka']ciotki nas totalnie olewają, nic dokładnie o losach Pchełki nadal nie wiemy :placz: :placz: :placz: :mad:[/QUOTE] nie olewam wiesz.zalozyla zby duzo watkow i to tak wyglada przepraszam Quote
brzośka Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='giselle4']nie olewam wiesz.zalozyla zby duzo watkow i to tak wyglada przepraszam[/QUOTE] no wiem, wiem... po prostu wszystkie byłyśmy ciekawe szczegółów adopcji, bo była tak niespodziewana a jak Pchełka się teraz czuje, wiemy coś? Quote
fiorsteinbock Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='giselle4']Pan z Piskorzowa[10km] byl w schronie bo ma onka staruszka i ja sobie wybral wie,ze jego piesek odejdzie wiec chce ją przywiazac do siebie [ale słowo beee] Ju Huba wiodzial ja na posesji jak bryka a staruszek biega za nią. Ona po sterylce wiec nic jej nie grozi a pan to taki biznesmen na mniejsza skale... jest gut:):0[/QUOTE] To wiem o kim mowisz!!! Ja wychodziłam ze schronu jak ten Pan przyjechal, slyszalam wlasnie jak mowil o swoim staruszku. Pan przyjechal z kolega. No wygladali bardzo przyzwoicie, bedzie jej tam dobzre! Quote
azalia Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Dobrze,że Pchełka u siebie,a można będzie liczyć na wiadomości,choć raz na jakiś czas i może kiedyś zdjęcie.. Quote
fiorsteinbock Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Jesli wlasciciel zadzwoni do schronu i poopowiada cos o Pchelce to pewnie Basia napisze, ale czy zdjecie wysle, nie wiem. Chyba rzadko sie zdarza aby adoptujacy ze schroniska wysylali fotki do Azyla. Inaczej gdy do adopcji dochodzi poprzez wolontariuszy, np. Grazynke. Quote
Recommended Posts