daga31081980 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Kochany Lakusiu nie miałam okazji Cię poznać ale odwiedzam Cię Quote
agat21 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 ostatnio bardzo rzadko bywam na dogo i pewnie dlatego nie zauważyłam wiadomości o Lakusiu:placz: Tak mi przykro, miałam okazję przebyć sporą podróż z tym kochanym psiulkiem. Pamiętam, jaki był grzeczny i kochany... Lakuniu, biegaj szczęśliwy za Tęczowym Mostem i zaopiekuj się moją Azunią, która 5 tygodni temu też przekroczyła próg tej krainy :-( To tak boli kiedy nas opuszczacie.. Idalio, pozdrawiam Cię serdecznie, mam nadzieję, że u Ciebie i Twoich zwierzaczków wszystko w porządku. Quote
Ulka18 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Ja zajrzalam na watek Lakusia i zagladam teraz ... z czasem tak krucho.... pamietam o Tobie Lakusiu grubasku. W boksie cierpiales tyle lat, na szczescie Ida Cie wziela do siebie i miales kochajaca Pancie. Quote
ewajanka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Laki był piewrszym pieskiem, który zapadł mi w serce rozpoczynając moją przygodę z dogomanią. Jemu pierwszemu tak bardzo kibicowałam i cieszyłam się kiedy znalazł dom. Teraz zamieszkał w krainie wiecznej szczęśliwości. Podziękowania dla Idy za dom jak mu dała i uczucie jakim go obdarzyła. Quote
ida47 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Tesknie za Toba Lakusiu , tak mi Ciebie brakuje , dziekuje Cioteczkom ,za odwiedziny u Lakusia Quote
Ulka18 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Lakus byl niezwykly, taki delikatny, kochany grubasek, niesamowity przytulak. Nie dziwie sie Idzie, ze jej brakuje kochanego pieska... Quote
ida47 Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Lakuniu kochany .pamietam o Tobie , czesto zagladam na watek , i wspominam Ciebie , badz szczesliwy za TM Quote
Ulka18 Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Pamiętamy Lakusia, pamiętamy. To już tyle lat kiedy go pierwsze raz zobaczylam, kochany piesek, grzeczniutki, cichutki. Quote
ida47 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Lakuniu .pamietam , i tesknie ., nie ma juz ze mna pudelka , bokserka , pinczerki , jest jeszcze misio i pabianicki Groszek dziadzio ktory prawie nie widzi , , , opiekuj sie nimi z daleka :-( Quote
Ulka18 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Psiaki żyja za krotko, odchodza, zostawiajac nas samych.... :-( Quote
ida47 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Lakuniu ,ilekroc jestem na dogo odwiedzam Ciebie , jestes nadal w moich myslach , .pamietam , opiekuj sie moimi pieskami Misiem i Groszkiem :-( Quote
Recommended Posts