Jump to content
Dogomania

Galeria szalonej sznaucerzycy i miziastego kociosława.

Recommended Posts

Posted

[quote name='ania0112']nie widziałysmy... podaj linka. marako nagraj maluszki, plis![/QUOTE]
Nagrać to nie problem (mimo braku światła, jak wracam z pracy).
Ale gorzej z zamieszczeniem tego gdziekolwiek, bo nie mam za bardzo czasu się tego uczyć, a tak "na surowo" to ma taką objętość, że nie przechodzi. Na stronę moją przegrałam, ale nie chce się uruchamiać (nie wiem, czemu). Na you tube nigdy niczego nie wrzucałam.
Koleżanka wrzuciła na swojego fejsa, bo nagrała jak jadły (przy sztucznym świetle), to u mnie się też pojawiło (nie wiem, jak,bo nie ogarniam logiki fejsa), ale jakość bardzo byle jaka.

Jak mi ktoś powie, jak, albo jak córka się ulituje i mi to powrzuca, to OK, będą filmiki, bo jest na co patrzeć, takie są odlotowe te cudaki. Ale jak nie, to się nie wyrobię czasowo, żeby to opanować (nawet nie miałam czasu ogłosić, że mam miot, chyba zostanę z ósemką, bo na razie mam jedną osobę chętną - no ale jak nikt o nich nie wie, to trudno liczyć, że ludzie będą jasnowidzami i się ustawią w kolejce po szczeniory)

Posted

aaaaa jak Cie moge znaleźć na FB????

wrzucanie filów na youtube jest bardzo proste...

Wchodzisz, rejestrujesz sie, klikasz prześlij film potem wybierasz film i czekasz az się wgra, i masz go już...

BUdlozka w domu oglądac bede;)

Posted

[quote name='Saththa']marako Wasia mi Cię podesłała :) wysłałam zaproszenie[/QUOTE]

Sandra ja wysłałam chyba ze 2 miesiące temu i dalej nic.:evil_lol:

Buldożek przesłodki.

Marako szczeniaczki super ciamkają. :loveu: Jeszcze z tydzień i będą wielkości 4 miesięcznej Figi.
Ja nie wiem jak Ty się z nimi rozstaniesz,są coraz fajniejsze.Już sobie wyobrażam to szczekanie i powarkiwanie,ten cały harmider.:lol:

Posted

[quote name='Margi']Sandra ja wysłałam chyba ze 2 miesiące temu i dalej nic.:evil_lol:

/QUOTE]
Margi, do mnie zgłasza się tłum uczniów dziennie, więc na wszelki wypadek nie potwierdzam (a Ciebie znałam tylko po imieniu i nicku). Sandra ma tak rzadkie imię, że się zorientowałam.

Przyszedł płyn z Germapolu i po umyciu podłogi jest dziś nieco lepiej w powietrzu.
Dziś pocykałyśmy z córką fotki jeszcze za dnia i po wybraniu czegoś z nich nareszcie ruszę z ogłoszeniami i coś wrzucę na stronkę. Już wiem też jak na fb wrzucać nawet i filmiki, to coś sklecę.
Dziś spałam 3 godziny, jutro wstaję znów o 4:00 i mam do 21:00 pobyt w pracy + dyżur, więc nie liczę na cud, że mi się uda to zrobić dzisiaj, bo padam na twarz...

Posted

nie wiem czy widziałyście ale marako dała foty szczeniorów na swoją stronę - zabawy na dworze:loveu:
Ja chce szczeniora... i po tych filmikach chcę też bulwe!!:splat::huh:

Posted

[quote name='ania0112']nie wiem czy widziałyście ale marako dała foty szczeniorów na swoją stronę - zabawy na dworze:loveu:
Ja chce szczeniora... i po tych filmikach chcę też bulwe!!:splat::huh:[/QUOTE]

Nie widziałam ale już widziałam o jjjjjjjaaaaaaaaaa

Ja nie chcę szczeniora... tj chcę ale u kogoś :razz: ale ogólnie nie chcę.... i bulwy tez nie chccę bo bulgoczą... masakra i inne głupie psy(Tazz) chca je zjeść bo myslą ze te je atakują :splat: i potem u weta spotykam ludzi którzy operacje im robia aby nie chrumkały....

Posted

ja to najchętniej wzięłabym na tymczas taka bulwę... by na żywo posłuchac tego śpiewu :lol: bo tak na stałe to to nie jest pies dla mnie...
a szczeniorek... one są takie słodkie a ze inka nam nie dała popalić jakoś szczeniuś to mam chrapkę :eviltong:
no ale tak na chwile w odwiedziny do kogos pomiziac szczeniorki to chętnie :)

Posted

Mi ogólnie dwa moje walsne prywatne psy daja popalić jako szczeniak :grab: Mendy złe :lol:

Aleeeeeee jak pisałam gdzies już wlazłabym do Hondowych szczeniaków i przelezała cały weekend :multi:

Posted

Teraz to już by Ci spokojnie poleżęć nie dały.Teraz jest etap zabaw.Już widzę ten harmider.Słodziaki jedne.
Ja chcę szczeniorka.....,ale mnie na niego nie stać.:shake:

Posted

[quote name='Margi']Teraz to już by Ci spokojnie poleżęć nie dały.Teraz jest etap zabaw.Już widzę ten harmider.Słodziaki jedne.
Ja chcę szczeniorka.....,ale mnie na niego nie stać.:shake:[/QUOTE]

Nooo popodgryzały by mnie obsikały poskakały pogryzły :iloveyou: a potem bym poszła do domku :lol:

Posted

Ja włażę do nich, jak się drą, co następuje wtedy, gdy muszą iść już do "zagrody" spać. Jak wejdę, to natychmiast milkną wtedy i mnie obłażą. Szarpią frotkę z włosów, podgryzają, liżą, wspinają się - UWIELBIAM te miziaki.
Margi - to dobry moment na odwiedziny, bo później będą już może nie aż tak słodkie. I gryźć będą mocniej.

Posted

[quote name='marako']Ja włażę do nich, jak się drą, co następuje wtedy, gdy muszą iść już do "zagrody" spać. Jak wejdę, to natychmiast milkną wtedy i mnie obłażą. Szarpią frotkę z włosów, podgryzają, liżą, wspinają się - UWIELBIAM te miziaki.
[/QUOTE]

No nie dziwie się :loveu:

Tazzman juz był duzy jak go zabrałam :( i był mendą :lol: a nie miziakiem :)

No miziac tez sie lubił... troszku :cool1: