Jump to content
Dogomania

Galeria szalonej sznaucerzycy i miziastego kociosława.

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']No, czyli masz kota :eviltong: Psa sobie wybieramy sami, a kota... kot wybiera nas :) Gratki :multi:
Ps. Ale z Ciebie optymistka, "mu"... hehe ;)[/QUOTE]

Raczej nie optymistka tylko[U] ten[/U] kot, po prostu i tak pisze gdyby to była no nie wiem mysz, sowa... to by była ona;)

ja nie wiem, moze on po prostu wychodzacy jest ;) i przylazi jesc u mnie hehehhehe

Posted

[quote name='Fides79']a może on by został tylko Tazzia się obawia?;)[/QUOTE]

Hm one się nigdy nie spotkały... a nie wiemc zy kot czuje psa w garazu który przebywa tak czasem tylko aby do bagaznika wskoczyc;)

Posted

ja se tak czytam i czytam i se tak mysle ze to chyba ciutke nie tak, Sandra poprostu dokarmia kota , ktorego napotkala w swoim garazu , a ktory super se daje rade zyjac po kociemu [ co zreszta wlasnie pokazuje wykorzytsujac wszystkie mozliwosci dozywiania a zachowania samodzielnosci]. Nazywa go swoim kotem bo bardzo by chciala miec kota tak na wlasnosc znaczy do: karmienia , galskania , tulenia ,leczenia i co tam jeszcze z kotem mozna robic a ten kot..... poprostu sie dozywia korzytsajac z jej dobrego serca i to wszystko, nawet go za dobrze nie obejrzala a co dopiero o galskaniu i tuleniu , posiadaniu mowic

Posted

[quote name='Fides79']nie martw sie, zwierzaki maja bardzo czułe nosy i nawet jak nie czuje w garażu to moze czuc od Ciebie, tzn bardziej od Twoich ubrań chyba[/QUOTE]

A nie wiem, nie zastanawiałam sie zreszta widziałam go ze 4 razy;) a do domu go nie wezme i tak....

I juz zakonczmy ten temat bo mnie MArgi pogoni;)

Posted

[quote name='Tekla64']ja se tak czytam i czytam i se tak mysle ze to chyba ciutke nie tak, Sandra poprostu dokarmia kota , ktorego napotkala w swoim garazu , a ktory super se daje rade zyjac po kociemu [ co zreszta wlasnie pokazuje wykorzytsujac wszystkie mozliwosci dozywiania a zachowania samodzielnosci]. Nazywa go swoim kotem bo bardzo by chciala miec kota tak na wlasnosc znaczy do: karmienia , galskania , tulenia ,leczenia i co tam jeszcze z kotem mozna robic a ten kot..... poprostu sie dozywia korzytsajac z jej dobrego serca i to wszystko, nawet go za dobrze nie obejrzala a co dopiero o galskaniu i tuleniu , posiadaniu mowic[/QUOTE]

Wlaśnie ;) ja go nawet nie nazwałam moim;) napsiałamz e muszę odrobaczyc kota a Moim ochciały go dziewczyny;)

Posted

Na różne sposoby można mieć zwierzaka ;) Można mieć kota w domu i mieć koty dokarmiane pod blokiem, można mieć psa w domu i na tymczasie i w hotelu. Ale łączy je jedno - odpowiedzialność za tego zwierzaka. One tego nie rozumieją, im się tego nie wytłumaczy. Nigdy nam nie wolno zabierać tego co już zwierzakowi daliśmy, bo to nie fair.

Posted

[quote name='zerduszko']Na różne sposoby można mieć zwierzaka ;) Można mieć kota w domu i mieć koty dokarmiane pod blokiem, można mieć psa w domu i na tymczasie i w hotelu. Ale łączy je jedno - odpowiedzialność za tego zwierzaka. One tego nie rozumieją, im się tego nie wytłumaczy. Nigdy nam nie wolno zabierać tego co już zwierzakowi daliśmy, bo to nie fair.[/QUOTE]

Hm ja mam w sumie psa. A kota po prostu dokarmiam, dałam do garazu poduszke i miske i tyle. Takie mrozy były ;) dopóki tutaj będę niczego nie zabiore:lol:

Posted

[quote name='Margi']Poduszkę to czasem zabierz i daj na ciepły kaloryfer,bo na pewno zawilgotnieje w garażu.;)[/QUOTE]

hm nie sięgnę jej bo jest głębo wrzucona na stryszek:)

Posted (edited)

[quote name='Saththa']Hm ja mam w sumie psa. A kota po prostu dokarmiam, dałam do garazu poduszke i miske i tyle. Takie mrozy były
;) dopóki tutaj będę niczego nie zabiore:lol:[/QUOTE]
Zwał jak zwał, dla jednego masz kota tylko nie domowego, ale dochodzącego :lol: a dla innego nie. Sądząc po tym jak o niego dbasz, zależy Ci na jego dobru :P dobrze? :razz: No obadamy czyi jak się sytuacja rozwinie, tylko nam napisz :p

Wiecie, że ja mam dwie suki, cóż z tego, że jedna mieszka 20 km ode mnie ;)

Edited by zerduszko
Posted

Przewijam i przewijam te strony i dokopać się nie mogłam do jakiś zdjęć hehe
Ale już odnalazłam co nieco :) Kocur na kaloryferze zupełnie jak mój hehe
W ogóle odnajduję sporo podobieństw bo i u mnie kotka i czarna sunia do tego :)
Pozdrawiam i czekam na nowe zdjęcia trio ;)

Posted

Zapodaje zdjęcie mostu na którym wiszą kłódki zakochanych. Na życzenie Magdy.Zdjęcie zrobiła moja mama.

[IMG]http://i47.tinypic.com/10crp8w.jpg[/IMG]