wilczy zew Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 siemie lniane do karmy też dobry efekt pikniasta po fryzjerze Quote
Tekla64 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 witam witam i jakze sie ciesze ze macie wlasna galerie ze bede mogla se was ogladac Figa[nomen omen hihihi] piekna i chyba zaczynam zalowac ze se czarnego Nikusia nie wzielam hihihi Kocisko jak kocisko stoisci spokoj jak mu sie chcy hihihi po fryzjerze naprawde fajowa panienka [ ja w ogole lubie ogolone jak wiesz ] to teraz juz bede stalym gosciem jesli moge Quote
Margi Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 [B]Serdecznie witam.:lol: [/B]Tekla,czekałam kiedy do nas zaglądniesz ;) Quote
Tekla64 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 deczko muslalam ponadrabiac hihihi ale juz mam nadzieje ze bede stale sentyment mam do imienia Figa hihihi ino ze moja byla czerowna wrecz ale jak widac po dogo to rozniste kilory maja to imie a wasza ma tyz takie chochliki w oczach jak moja dawna Figa poopowiadaj jeszcze troche o niej od kiedy ja macie , czemu sama jej nie probujesz ciac , choc moze przy jednym to jednak fryzjer jest jeszcze oplacalny no ibez roboty ale ja sie tym bawie hihihi i mam z tego spora radoche choc nie zawsze mnie to fajnie wychodzi hihihi Quote
jambi Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 no proszę, zauważalna różnica :) [URL]http://i51.tinypic.com/2hn8efq.jpg[/URL] ślicznie się Figlarna Panienka prezentuje :) Quote
Margi Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Figlarna to ona jest okropnie.Właśnie pogoniła kota z takim hukiem jak by go chciała zjeść.Oczywiście nic mu nie zrobiła.. Kacper prowokował ją cały wieczór.Paradował przed jej nosem kilka razy pomiaukując,żeby ją sprowokować do zabawy.a ta nic.W końcu skoczył na nią i Figa go pogoniła. Dalej łazi za nią,ale ona coś nie w humorze. Quote
zerduszko Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Musisz mu sprawić kociego towarzysza ;) Mam akurat uroczą koteczkę, hihihihi ;) Quote
Tekla64 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Margi rob zdjecia byloby cudnie zobaczyc jak zla Figa goni filuta Kacperka Quote
Margi Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 [IMG]http://i54.tinypic.com/zwltas.jpg[/IMG] To jest jedyne zdjęcie,które udało mi się zrobić.To moje towarzystwo jest zbyt szybkie. Quote
jambi Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 bomba!!!!! [URL]http://i54.tinypic.com/zwltas.jpg[/URL] Kacper ma morderczy wyraz oczu, a Figa... no normalnie widać jak w "pysk" dostaje! extra!!! :lol: Quote
Margi Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Jeśli chodzi o psy to Kacper nie ma żadnego hamulca.Fidze wiesza się zębami na brodzie i ją podgryza. Quote
Tekla64 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 no prosze jedno ale za to jaaakiiee!!!! zdjecie bomba, a mowia ze koty nie potrafia se dac rady z psami hihihi ja znalam sporo kotow co se radzily i to swietnie No Kacperek fajowy i wie na ile mu wolno hihihi Quote
zerduszko Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [quote name='Tekla64']no prosze jedno ale za to jaaakiiee!!!! zdjecie bomba, a mowia ze koty nie potrafia se dac rady z psami hihihi ja znalam sporo kotow co se radzily i to swietnie No Kacperek fajowy i wie na ile mu wolno hihihi[/QUOTE] A kto tak kłamie? ;) U mnie to jest taki porządek, że jak kot ma ochotę spać na psim posłaniu, to mu psy miejsca ustępują, a same próbują cokolwiek na kocim ułożyć ;) Quote
Margi Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 W domu rządzi kuweciarz. :evil_lol: Quote
Luna_wro Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [quote name='Margi']W domu rządzi kuweciarz. :evil_lol:[/QUOTE] po zdjęciu doskonale widać kto ma władze;) Quote
jambi Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [quote name='Margi']W domu rządzi kuweciarz. :evil_lol:[/QUOTE] no ja się dziwię, że jeszcze nie zażadał umieszczenia go w Twoim avatarku :diabloti: Quote
Tekla64 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 jak klamie kto klamie???? u nas koty nie rzadza juz od dawna hihihi ale miewalam takie co rzadzily miewalam Quote
Margi Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 [quote name='jambi']no ja się dziwię, że jeszcze nie zażadał umieszczenia go w Twoim avatarku :diabloti:[/QUOTE] No jeszcze nie zażądał,ale portal Miau podczytuje.:evil_lol: Quote
Saththa Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [quote name='Tekla64']Margi rob zdjecia byloby cudnie zobaczyc jak zla Figa goni [B] filuta[/B] Kacperka[/QUOTE] :mdleje: zdecydownie źle przeczytałam :lol: [url]http://i54.tinypic.com/zwltas.jpg[/url] normalnie słysze to miauuuuuuuuuuu Quote
Tekla64 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 nie przejmuj sie czasem tak bywa ze..... Quote
zerduszko Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [quote name='Tekla64']jak klamie kto klamie???? u nas koty nie rzadza juz od dawna hihihi ale miewalam takie co rzadzily miewalam[/QUOTE] Wszyscy :D Quote
Margi Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 [IMG]http://i56.tinypic.com/20r5lwp.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts