zerduszko Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Moja Liz tez szczupła mimo zabiegu, Sadie grubas nawet przed <teraz waży mniej niż przed zabiegiem>, ale kota moja była szczupła, po sterylce jak bomba wybuch apatyt i urósł brzuchol! Quote
Saththa Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Tazz wiecznie za chudy mimo zabiegu :) Teraz mi sie udało go trochę utuczyć :) Quote
jambi Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Sandra, od razu pozbawię Cię złudzeń, Aron nigdy nie przytył po zabiegu , tak, że płonne Twe nadzieje :P MNargi, a co tam u Ciebie? :) Quote
Saththa Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='jambi']Sandra, od razu pozbawię Cię złudzeń, Aron nigdy nie przytył po zabiegu , tak, że płonne Twe nadzieje :P MNargi, a co tam u Ciebie? :)[/QUOTE] wiem :( toż napisałam ze wiecznie chudy mimo zabiegu , nie?:) Quote
Saththa Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Przesliczne :) Ale... az mnie w nosie kręci :evil_lol: mam na nie piorunska alergie hyhy Quote
zerduszko Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Piękne kwiaty, choć się nie znam :lol: Ale piłeczkowa Figa mnie zachwyca najbardziej :) Quote
wilczy zew Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Twój pies jest myśliwski ;) http://i46.tinypic.com/33nc7cw.jpg Quote
Margi Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 Noooooo,poluje głównie na patyki i piłeczki :evil_lol: Quote
WATACHA Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Jaka grzeczna panienka ;) http://i50.tinypic.com/2h30pd2.jpg Liliowce prześliczne :) Quote
Tekla64 Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 lomatko cudne lilije ale Figa bije je na leb i chyba juz troszke zarosla , ja mam teraz schize bo akurat dzis zrobilam Donie dobrze hihihi Tekla tez mnie namawiala ale dzis juz nie mialam sily a Niko chyba mial nadzieje ze go ominie i trafnie przewidywal Quote
Margi Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 W zeszłym tygodniu byliśmy w odwiedzinach u znajomych.Figa przez kilka godzin biegała za piłeczką robiąc paro minutowe przerwy.Wieczorem była tak padnięta,że w domu nie ruszyła się aż do rana. Quote
zerduszko Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 [FONT=Arial]Turid Rugaas rzekłaby zapewne na info o piłeczce - znęcanie się nad psem :lol: [/FONT] Quote
Margi Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 [quote name='zerduszko'][FONT=Arial]Turid Rugaas rzekłaby zapewne na info o piłeczce - znęcanie się nad psem :lol: [/FONT] ale na psie życzenie :lol: Quote
malawaszka Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 [quote name='zerduszko'][FONT=Arial]Turid Rugaas rzekłaby zapewne na info o piłeczce - znęcanie się nad psem :lol: [/FONT] zerduszko nie czytaj tak dużo tej literatury bo to szkodliwe jest ;) och jak mnie się podobają te tujki aurea nana :loveu: muszę zakupić tylko miejsce jakieś dla niej wynajdę Quote
zerduszko Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Margi napisał(a):ale na psie życzenie :lol: Tym gorzej ;) malawaszka napisał(a):zerduszko nie czytaj tak dużo tej literatury bo to szkodliwe jest ;) To nie z literatury :P Quote
Saththa Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Oooooooooooooooo fajna :) Ale... ona sama z siebie jest kuleczką, czy trzeba jej pomóc?:) Quote
Recommended Posts