Lupi Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Lucuś! Dziś piątek! Chwila odprężenia i nowych celów... Myślę o Tobie i Twoim wymarzonym właścicielu cieplutko... Quote
psi Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 hop na pierwszą Lucjanie :) szukamy i pamiętamy :) Quote
psi Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 wczoraj nękała mnie myśl,że Lucjan jest zbyt stary,zbyt duży i w dodatku ślepy by znalazł dom :( ehhh ZAŁAMKA ani jednego telefonu czy maila jakiegokolwiek zapytania o niego na FB tez tak sobie :( Lucjanku co robić ?????? :( Quote
Lupi Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Ja tam kibicuję mu mocno. I ufam, że znajdzie się ktoś kto się w nim zakocha. Jeszcze zapytam. A jak tam jego stawy? Czy jest szansa aby ktoś codziennie podawał mu jakiś suplement?? Quote
Martika&Aischa Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Cały czas zaglądam z nadzieją że Lucuś ma domek :( a tu cisza :( Lucuś kochany psiaku wierzę że Cię ktoś pokocha :* Quote
psi Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 [quote name='Lupi']Ja tam kibicuję mu mocno. I ufam, że znajdzie się ktoś kto się w nim zakocha. Jeszcze zapytam. A jak tam jego stawy? Czy jest szansa aby ktoś codziennie podawał mu jakiś suplement??[/QUOTE] Lucjan miewa się dobrze ma opiekunkę mogę spytać czy coś mu podaje.Będę we wtorek w schronie to pogadam z Lucjanem i pozdrowię go od Was kochane cioteczki :) Quote
Agula99 Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Pozdrów, wyściskaj, wycałuj, wymiziaj, wytul ;) Quote
psi Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 [quote name='Agula99']Pozdrów, wyściskaj, wycałuj, wymiziaj, wytul ;)[/QUOTE] OK nie omieszkam :D Quote
psi Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 Widziałam wczoraj Lucjana czuje się ok leków żadnych nie przyjmuje jedynie MULTI VITA DOG firmy NATURALLY Nic się nie zmienił nadal jest pogodny i ufny :) Kochane stare psisko :loveu: Quote
Lupi Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 PSI! Dziękuje za info. Postaram się znaleźć coś na bazarek w celu kupienia czegoś na stawy dla Lucka. No i Luckowi życzę domku... hop po dom ;) Quote
psi Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 Lupi dziękuję :) Lucusiu na FB trochę się ruszyło może ktoś Cię w końcu wypatrzy ...... :) Quote
psi Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 Lucjan już 2 lata czeka na swoją szansę jak długo jeszcze wytrzyma? :( Quote
psi Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Lucjanku cioteczki kibicują rozglądają się za domkiem dla Ciebie bądź cierpliwy SŁONECZKO :) Quote
Agula99 Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Lucuś pozdrawiamy, ty słoneczko nasze!!! :loveu: Quote
psi Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 Lucjanek nadal bez domku :( nic się nie dzieje cisza w temacie :( Staruszki maja gorzej :( ciężko przekonać LUDZIA do adopcji seniorka :roll: Quote
Martika&Aischa Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 psi napisał(a):Lucjanek nadal bez domku :( nic się nie dzieje cisza w temacie :( Staruszki maja gorzej :( ciężko przekonać LUDZIA do adopcji seniorka :roll: Żadnych telefonów nic ??? :( Strasznie go szkoda .......smutna ta starość :( Quote
psi Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Żadnych telefonów nic ??? :( Strasznie go szkoda .......smutna ta starość :( Martika@Aischa NIC CISZA żadnego telefonu czy maila, na FB też cisza na szczęście udostępniany jest to tyle i aż tyle bo dzięki temu może ktoś wypatrzy chłopaka Może,żeby nie był ślepy to miał by większe szanse na dom? Choć znam osobiście ślepaczki i widzę jak sobie świetnie radzą jedyne moim zdaniem nie nadaje się do bloku na wysokie piętra ze względu na bioderka bo na razie jest ok le potem to kto wie jak może być i znoszenie go z góry na dół i z dołu do góry to nie lada wyczyn by był (ale to moje zdanie). Miłego dnia cioteczki :) Quote
Agula99 Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Oj Lucjanku, Lucjanku, ściskam cię słodziaku !!!! :) Quote
Martika&Aischa Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Kurcze :( Mam nadzieję że w końcu odezwie się wspaniały człowiek o wielkim sercu i podaruje Lucusiowi choć kawałeczek podłogi z ciepłym kocykiem!!! Lucuś wierzę że Ci się poszczęści chłopaku! Quote
Recommended Posts