Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wczoraj nękała mnie myśl,że Lucjan jest zbyt stary,zbyt duży i w dodatku ślepy by znalazł dom :( ehhh ZAŁAMKA ani jednego telefonu czy maila jakiegokolwiek zapytania o niego na FB tez tak sobie :(

Lucjanku co robić ?????? :(

Posted

Ja tam kibicuję mu mocno. I ufam, że znajdzie się ktoś kto się w nim zakocha.
Jeszcze zapytam. A jak tam jego stawy? Czy jest szansa aby ktoś codziennie podawał mu jakiś suplement??

Posted

[quote name='Lupi']Ja tam kibicuję mu mocno. I ufam, że znajdzie się ktoś kto się w nim zakocha.
Jeszcze zapytam. A jak tam jego stawy? Czy jest szansa aby ktoś codziennie podawał mu jakiś suplement??[/QUOTE]

Lucjan miewa się dobrze ma opiekunkę mogę spytać czy coś mu podaje.Będę we wtorek w schronie to pogadam z Lucjanem i pozdrowię go od Was kochane cioteczki :)

Posted

Widziałam wczoraj Lucjana czuje się ok leków żadnych nie przyjmuje jedynie MULTI VITA DOG firmy NATURALLY

Nic się nie zmienił nadal jest pogodny i ufny :) Kochane stare psisko :loveu:

Posted

PSI! Dziękuje za info. Postaram się znaleźć coś na bazarek w celu kupienia czegoś na stawy dla Lucka.
No i Luckowi życzę domku... hop po dom ;)

• 2 weeks later...
Posted

Lucjanek nadal bez domku :( nic się nie dzieje cisza w temacie :(

Staruszki maja gorzej :( ciężko przekonać LUDZIA do adopcji seniorka :roll:

Posted

psi napisał(a):
Lucjanek nadal bez domku :( nic się nie dzieje cisza w temacie :(

Staruszki maja gorzej :( ciężko przekonać LUDZIA do adopcji seniorka :roll:

Żadnych telefonów nic ??? :( Strasznie go szkoda .......smutna ta starość :(

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Żadnych telefonów nic ??? :( Strasznie go szkoda .......smutna ta starość :(

Martika@Aischa NIC CISZA
żadnego telefonu czy maila, na FB też cisza na szczęście udostępniany jest to tyle i aż tyle bo dzięki temu może ktoś wypatrzy chłopaka
Może,żeby nie był ślepy to miał by większe szanse na dom? Choć znam osobiście ślepaczki i widzę jak sobie świetnie radzą jedyne moim zdaniem nie nadaje się do bloku na wysokie piętra ze względu na bioderka bo na razie jest ok le potem to kto wie jak może być i znoszenie go z góry na dół i z dołu do góry to nie lada wyczyn by był (ale to moje zdanie).

Miłego dnia cioteczki :)