Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BUDRYSEK']kumpel z boksu obok...Tymus chetnie do Niego zaglada :)

Lucus

http://www.dogomania.pl/threads/214819-Wyrzucony-z-auta-Lucuś....?p=17652874#post17652874

Budrysku, co Ty robisz, że kolejne cuda masz u siebie? Lucuć niezwykły i słodki, a jego ucha? Fenomenalne!!!!:)... ja beniasta jestem , a tym pięknotom oprzeć się nie potrafię!
Ale jak już tyle pięknych, to jeszcze jedno cudeńko dołożę i zaproszę do niego... OK?

http://www.dogomania.pl/threads/214371-Ogromny-cia%C5%82em-i-Ogromny-strachem_-BERNARDYN-potrzebuje-pilnie-pomocy_-dt-ds.-POM%C3%93%C5%BB?p=17655887&posted=1#post17655887

Kordo...ogromne serce potrzebuje ogromnych serc!
Nie zostawiajmy go w jego beznadziei!

[SIZE=2]Pilnie potrzebuje bezpiecznego miejsca...
na dt trudno liczyć( z tymi, które potrafiłyby sobie poradzić z wycofywaniem się i strachami Kordo i które znam... już rozmawiałam. Niestety nie mają możliwości)
...potrzebny więc płatny dt lub hotelik, z podobnymi umiejetnościami i dobrymi warunkami dla bernardyniastego chłopca
... a w związku z tym i pieniądze na hotelik i transport(musi być w jednym ciagu, nie może być łączony niestety).

Deklaracje stałe bardzo potrzebne!Każda, najmniejsza kwota to dla tego psiaka ratunek... i to wprost zycia!
Sam sobie nie poradzi w schronisku, a schronisko nie jest mu w stanie pomóc!

Bez nas nie ma szansy!

Posted

Juz przegladnęłam cały wątek. Jutro wieczorkiem wrzucimy go do nas na stronę fundacyjną, na forum malamucie w Malamuty w Potrzebie - to juz za chwilke i ruszymy ostro z ogłaszaniem. Nie miałaś mozliwości spradzic jak zachowuje sie do dzieciaków i kociąt?
Dostanie od Fundacji pakiet 130 ogłoszen na wszystkich portalach jak tylko zrealizowane zostaną obecne zamówienia dla 5 mioch podopiecznych. Mam nadzieję, że nie będzie długo czekał na nowy domek :shake:

Posted

araman napisał(a):
Juz przegladnęłam cały wątek. Jutro wieczorkiem wrzucimy go do nas na stronę fundacyjną, na forum malamucie w Malamuty w Potrzebie - to juz za chwilke i ruszymy ostro z ogłaszaniem. Nie miałaś mozliwości spradzic jak zachowuje sie do dzieciaków i kociąt?
Dostanie od Fundacji pakiet 130 ogłoszen na wszystkich portalach jak tylko zrealizowane zostaną obecne zamówienia dla 5 mioch podopiecznych. Mam nadzieję, że nie będzie długo czekał na nowy domek :shake:

do dzieciakow jest ok
przechodzilam kolo kociarni i nie byl zbytnio zainteresowany ale sprawdze jeszcze dokladnie

Posted

W bloku jedyny minus, że jest gorąco - na pewno spadnie mu trochę futra. Poza tym nie ma to żadnego znaczenia. Moje "maleństwo" też mieszka w bloku i nie sądzę żeby jej to przeszkadzało. I tak najchętniej przebywa ze swoim ludziem (a najlepiej na nim :cool3:)