zuzlikowa Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Oj cudniasty giganciku... jakiż to słodki wielkopsiak! Na razie nie wiem jak Ci pomóc, ale pokombinuję na pewno... oj, na pewno! Imię piękne... TYMON...Tymonek... :) Quote
zuzlikowa Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='BUDRYSEK']kumpel z boksu obok...Tymus chetnie do Niego zaglada :) Lucus http://www.dogomania.pl/threads/214819-Wyrzucony-z-auta-Lucuś....?p=17652874#post17652874 Budrysku, co Ty robisz, że kolejne cuda masz u siebie? Lucuć niezwykły i słodki, a jego ucha? Fenomenalne!!!!:)... ja beniasta jestem , a tym pięknotom oprzeć się nie potrafię! Ale jak już tyle pięknych, to jeszcze jedno cudeńko dołożę i zaproszę do niego... OK? http://www.dogomania.pl/threads/214371-Ogromny-cia%C5%82em-i-Ogromny-strachem_-BERNARDYN-potrzebuje-pilnie-pomocy_-dt-ds.-POM%C3%93%C5%BB?p=17655887&posted=1#post17655887 Kordo...ogromne serce potrzebuje ogromnych serc! Nie zostawiajmy go w jego beznadziei! [SIZE=2]Pilnie potrzebuje bezpiecznego miejsca... na dt trudno liczyć( z tymi, które potrafiłyby sobie poradzić z wycofywaniem się i strachami Kordo i które znam... już rozmawiałam. Niestety nie mają możliwości) ...potrzebny więc płatny dt lub hotelik, z podobnymi umiejetnościami i dobrymi warunkami dla bernardyniastego chłopca ... a w związku z tym i pieniądze na hotelik i transport(musi być w jednym ciagu, nie może być łączony niestety). Deklaracje stałe bardzo potrzebne!Każda, najmniejsza kwota to dla tego psiaka ratunek... i to wprost zycia! Sam sobie nie poradzi w schronisku, a schronisko nie jest mu w stanie pomóc! Bez nas nie ma szansy! Quote
Aimez_moi Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Ja takze odwiedzam cudnego psiaka.....:) Quote
araman Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Juz przegladnęłam cały wątek. Jutro wieczorkiem wrzucimy go do nas na stronę fundacyjną, na forum malamucie w Malamuty w Potrzebie - to juz za chwilke i ruszymy ostro z ogłaszaniem. Nie miałaś mozliwości spradzic jak zachowuje sie do dzieciaków i kociąt? Dostanie od Fundacji pakiet 130 ogłoszen na wszystkich portalach jak tylko zrealizowane zostaną obecne zamówienia dla 5 mioch podopiecznych. Mam nadzieję, że nie będzie długo czekał na nowy domek :shake: Quote
BUDRYSEK Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 araman napisał(a):Juz przegladnęłam cały wątek. Jutro wieczorkiem wrzucimy go do nas na stronę fundacyjną, na forum malamucie w Malamuty w Potrzebie - to juz za chwilke i ruszymy ostro z ogłaszaniem. Nie miałaś mozliwości spradzic jak zachowuje sie do dzieciaków i kociąt? Dostanie od Fundacji pakiet 130 ogłoszen na wszystkich portalach jak tylko zrealizowane zostaną obecne zamówienia dla 5 mioch podopiecznych. Mam nadzieję, że nie będzie długo czekał na nowy domek :shake: do dzieciakow jest ok przechodzilam kolo kociarni i nie byl zbytnio zainteresowany ale sprawdze jeszcze dokladnie Quote
BUDRYSEK Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Tymon czeka z nadzieja....:( Quote
zuzlikowa Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 ...i ja także jeszcze przed spacerkami... Tymonku, do góry! Quote
Aimez_moi Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Tymonek......i znow odwiedzinki.....:) Quote
BUDRYSEK Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 jest zainteresowana rodzinka z gdanska, mieszkanie w bloku...co o tym myslicie? kiszka troche z tym blokiem Quote
Aimez_moi Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Troche tak.....ale z drugiej strony...... mase duzych psiakow mieszka w bloku...... Quote
zuanna Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 W bloku jedyny minus, że jest gorąco - na pewno spadnie mu trochę futra. Poza tym nie ma to żadnego znaczenia. Moje "maleństwo" też mieszka w bloku i nie sądzę żeby jej to przeszkadzało. I tak najchętniej przebywa ze swoim ludziem (a najlepiej na nim :cool3:) Quote
Aimez_moi Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Co tam u chlopaczka slychac?.....:) Quote
Recommended Posts