soboz4 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 w koszulce prześliczne, ale następne artystyczne! Tak bardzo się cieszę, że Figa ma szczęśliwy dom! Quote
jofracy Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Rewelacyjnie, że Zuza jest taka szczęśliwa :) Quote
saphira18 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 ładna pannica:loveu: fajnie że dochodzi do siebie:) i jeszcze że się dłużej bawiła. Figa brawo! Zdjęcia ładne:) zwłaszcza z uśmiechem. dziękujemy:multi: Quote
kotwtrampkach Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 (edited) pomyślałam, że dodam zdjęcie naszego futrzaka :) Figa jest trudno uchwytna na zdjęciach, ale dnie coraz dłuższe, będzie więcej okazji :) Ciągle niechętnie pozwala się czesać, nożyczek też nie lubi, wycinanie sierści między łapkami to tragedia (może odpuscimy jednak ten proceder...), na razie chodzi z zarośniętym pyskiem. Z niecierpliwościa czekamy jeszcze aż jej urosną dłuuugie włosy na uszach :):) a na miejscu otarć na łapach (na kolanach? :) ) urosła jej ciemniejsza sierść Edited January 19, 2012 by kotwtrampkach Quote
soboz4 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Jak fajnie, że nie zapomnieliście o nas!!! Bardzo się cieszę z widoku naszej szczęśliwej mordeczki!!! Ma teraz kupę futra na sobie, dziury jej zarosły i ma piękne i gęste futerko!!! Widać, że jest zadbana i szczęśliwa! Quote
saphira18 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Super:multi::multi::multi: dziękujemy za zdjęcia i prosimy o jakieś relacje co tam u pudliczki:loveu: Quote
madzia.uje93 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Super, nie poznałabym jej teraz na ulicy:) Czekamy na relacje:D Quote
kotwtrampkach Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 jak mogłabym zapomnieć napisać - przecież bez Was nie mielibyśmy w domu psa! a co jeszcze u Figi.. hmm. Jest strasznym śmieciarzem (trzy razy zapomniałam wynieść śmieci i zostawiłam w worku pod drzwiami po powrocie były ..wszędzie..); nie możemy mieć pierników na choince (przez dwa dni się zastanawiałam skąd sznurki koło szafki, a trzeciego choinka leżała na ziemi :evil_lol: ). Ma mało pudlowy stosunek do zesania i chrapie od czasu do czasu (czasem szturcham faceta żeby przestał, a to ona :lol: ); lubi się bawić, ale nie rozrabia i jest nieziemsko cierpliwa. Jak idę spać, to przenosi się na mój fotel przed komputerem : ): ): ) Jest uwielbiana przez naszych sąsiadów i znajomych. Jest mądra, łatwo się uczy i trochę szkoda, że jej nie pokazujemy sztuczek do powtarzania :) Do wtorku mam pracę, więc pewno wybierzemy się w drugiej części nast.tygodnia do wet.. trzeba pooglądac guzki, zważyć, pokazać łapki. Trochę się boję i odkładam, ale już najwyższa pora. Quote
Recommended Posts