Cheese Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Deklaruje i ja jednorazowo 30 zł dla Zefirka. Quote
conceited Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Dziewczyny - czas organizować transport :) Zefirek jutro kończy kwarantanne ;) Bardzo się cieszę !!! Quote
Kapsel Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 [quote name='Cheese']Deklaruje i ja jednorazowo 30 zł dla Zefirka.[/QUOTE] Dzięki Cheese :calus::Rose: [quote name='conceited']Dziewczyny - czas organizować transport :) Zefirek jutro kończy kwarantanne ;) Bardzo się cieszę !!![/QUOTE] :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: to cudownie :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Musimy się sprężyć. Ło matko :shake: Gisellka, prosiła żebym została skarbnikiem Zefirka, nie mam wyjścia więc wyraziłam zgodę. Roześlę Wam Kochane cioteczki mój numer konta z prośbą o wpłaty. [B]Koruś [/B]najpierw ten transport trzeba ogarnąć. Kto mógłby pojechać z Poznania do np Jarocina? Z Jarocina do Dzierżoniowa moglibyśmy Martę z Jarkiem poprosić...hmmm co o tym myślicie? [B]Aniu z Poznania [/B]dałabyś radę do Jarocina? Quote
tatankas Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 O jak szybko,kiedy to minęło-bardzo się cieszę i czekam na pw ;) Quote
conceited Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Ani z Poznania nie ma w Polsce :( wyjechała na 2 tyg. Quote
Kapsel Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 [quote name='conceited']Ani z Poznania nie ma w Polsce :( wyjechała na 2 tyg.[/QUOTE] Kurcze pieczone, tak liczyłam na Anię :-( Napisałam prośbę do cioci&wujka. To wspaniali ludzie, którzy już wielokrotnie pomagali boksiom.:loveu::loveu::loveu: Zobaczymy co nam odpiszą :roll::roll::roll: Quote
giselle4 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='kapsel']kurcze pieczone, tak liczyłam na anię :-( napisałam prośbę do cioci&wujka. To wspaniali ludzie, którzy już wielokrotnie pomagali boksiom.:loveu::loveu::loveu: Zobaczymy co nam odpiszą :roll::roll::roll:[/quote] tak masz racje to wspanili ludzie.... Quote
tatankas Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='giselle4']tak masz racje to wspanili ludzie....[/QUOTE] I mają wspaniałe pierniczki :) Quote
kora78 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 ale ciocia i wujek, to mieszkaja na slasku, gornym. dzierzoniow jest na dolnym. to z 200km nadkladania drogi w 1 strone. a gdzie ten jarocin? popatrze na mape. wejde tu na spokojnie, jak poloze dziecko spac, to pomysle. Quote
kora78 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 juz wiem, jarocin jest w polowie drogi miedzy poznaniem, a wroclawiem. ale widze 2 drogi z wrocka do poznania, albo przez jarocin, albo przez lesnzo i rawicz. moj tz, ktory kiedys czesto do poznania jezdzil, zawsze jechal przez rawicz. km w roznicy miedzy jazda przez jarocin, a przez rawicz, jest moze z 10-20, ale droga na pewno jest lepsza, skoro tz tak jezdzil. dopytam sie go pozniej. poznan-wroclaq to 186km. wroclaw-dzierzoniow to 56km poznan-dopiewo to 20km dopiewo wroclaw to 164km. wiec o 20km mniej nawet, no i przez wroclaw jechac nie trzeba. dopiewo-sosnowiec dla wujka i cioci to 366km. a powrotna przez dzierzoniow to 438km. razem 800km. po 50gr za 1km = 400zl jakby jechal wujek i ciocia to ja doloze moje papugi z dt, na ds do gliwic, to cos kaska sie doloze. no i bullika bym dorzucila w drodze na poznan. to juz te 200km zaplacimy na pol. czyli powyzej 100zl juz byloby taniej dla Zefira. czyli niecale 300 by trzeba bylo z jego kasy zaplacic. chyba,ze ktos jeszcze na przyczepke sie znajdzie. najlepiej trasa- wroclaw-lub dzierzoionow-slask. marta z jarkiem, czarno to widze, czarno... dzis beda u mnie, to zapytam. jak pisalam- Psiratownicy pod koniec wrzesnia moze jechac. i jemu mniej km by wyszlo, bo mieszka blizej tego dzierzoniowa, wiec taniej by chyba bylo. edit, jak ze skaska to jeszcze Szczepon wozi. mi wiozl psy w sumie jeden i drugi pan. szczepon z jaworzna, to ciut dalej, ale tez slask. tu z wrocka sie okazuje,ze jest ktos nowy, kto wozi, ale w tym tyg na warszawe jedzie. tz dogomanki, z wroclawia, wiec najlepiej, bo na trasie mieszka i nigdzie kluczyc nie musi. Quote
Kapsel Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Koruś,:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ło matko prawdziwa z Ciebie specjalistka od logistyki, az mi się w głowie zakręciło od tych wariantów;) Ciocia &wujek mieszkają pod Poznaniem w Puszczykowie. Mam dobrą wiadomość :smile::smile::smile: Pojawiła się opcja domu stałego, a właściwie nie jedna a dwie!!!!! :crazyeye: Jeden domek w Bydgoszczy, drugi domek w Gdyni ;););) Wszystko rozstrzygnie się sobota/niedziela więc na razie wszystko wstrzymane, choć zawsze trzeba przyjąć wersję awaryjną i mieć w zanadrzu transport do DT. Ciocia&wujek mi nie odpisała, więc czekam.:roll: Conceited, czy ktoś był już z boksiem na spacerze, wie ktoś jak zachowuje się Zefirek poza kratami? Faflunek, musi do soboty jeszcze wytrzymać niestety :-( Quote
giselle4 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='Kapsel']Koruś,:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ło matko prawdziwa z Ciebie specjalistka od logistyki, az mi się w głowie zakręciło od tych wariantów;) Ciocia &wujek mieszkają pod Poznaniem w Puszczykowie. Mam dobrą wiadomość :smile::smile::smile: Pojawiła się opcja domu stałego, a właściwie nie jedna a dwie!!!!! :crazyeye: Jeden domek w Bydgoszczy, drugi domek w Gdyni ;););) Wszystko rozstrzygnie się sobota/niedziela więc na razie wszystko wstrzymane, choć zawsze trzeba przyjąć wersję awaryjną i mieć w zanadrzu transport do DT. Ciocia&wujek mi nie odpisała, więc czekam.:roll: Conceited, czy ktoś był już z boksiem na spacerze, wie ktoś jak zachowuje się Zefirek poza kratami? Faflunek, musi do soboty jeszcze wytrzymać niestety :-([/QUOTE] o Bogowie domek staly niech sie jemu poszczesci.....trzymam kciuki Quote
Maruda666 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Trzymam kciuki za stały domek :) :) oby Zefirkowi się poszczęściło. Quote
Cheese Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Byłoby superowo, mocno zaciskam piąstki za domek dla Zefirka !! Quote
wujek & ciocia Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 witam cioteczki :) chętnie przerzucę psa do Jarocina, ale niestety z powodu nadmiaru pracy mogę dopiero w sobotę :( jeśli to pasuje to dajcie znać ... pzdr Quote
Nutusia Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 To i ja się do trzymania przyłączam i mam nadzieję, że skoro chętne domki są dwa, to dwa boksie znajdą swoją przystań... ;) Quote
Kapsel Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 [quote name='wujek & ciocia']witam cioteczki :) chętnie przerzucę psa do Jarocina, ale niestety z powodu nadmiaru pracy mogę dopiero w sobotę :( jeśli to pasuje to dajcie znać ... pzdr[/QUOTE] Cały wujek&ciocia :calus: i ciocia &wujek:calus: Na nich zawsze można liczyć :happy1::happy1::happy1: Wujku&ciociu, właśnie sobota/niedziela ma się wszystko rozstrzygnąć czy Zefirek pójdzie do Domu Stałego :roll::roll::roll: Jeśli by coś nie wyszło, choć nie przyjmuję tego do wiadomości :mad::mad::mad:to możemy planować Zefirka wyjazd na 24 września dopiero... Quote
Nutusia Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Jakie "nie wyszło"?!?!?!?!!? Zefir pogna do domu jako ten wicher, halny, orkan albo z zagraniczna tornado, tsunami czy inny huragan! ;) Quote
sabinka40 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Rany jakie wieści, domek stały się zapowiada:bigcool:, trzymam kciuki bardzo mocno, musi sie udać:thumbs: Quote
tatankas Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Kapselku-jakbyście miały na zbyciu(wiem,że marzę teraz)jakiś domek dla boksia bez dzieci i innych zwierzaków,to daj znać-Gaborek został oddany przez właścicielkę,która nie wzięła danych od nowych właścicieli,no a od 2 września siedzi w kojcu Gryfińskim,jak skończy się kwarantanna,to nie wiem,co z nim będzie,to taki ładny psiak,zaszczepiony już i wykastrowany.Właściciele starzy nie chcą go odebrać,bo w obronie dzieci atakuje babcię,która się dziećmi zajmuje,również inne psy :( Quote
Nutusia Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Tatankas - dodaj może jeszcze, że te ataki to wersja właścicieli... Powinien go jakiś behawiorysta zobaczyć ;) Quote
Recommended Posts