Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nasz Kaszlak

Na spacerek ubiera szeleczki,
Bo to Kaszlak ,więc musi tak być;),
Spędza smutnie wieczory i nocki,
Tylko we śnie cudowne ma sny....

-O czym śni nasz Kaszlaczek kochany?
-Swego Pana lub Panią swą ma:multi:,
Wyczesany,głaskany,drapany:lol:,
Już nie wróci do życia zza krat:roll:.

Teraz ma swój kawałek podłogi,
Jego Człowiek i on-jego pies:loveu:,
To cioteczki na dogomani,
Postaraly sie ,że tak właśnie jest.

Tu...sie budzi nasz stary Kaszlaczek,
Oczka śliczne otwiera i płacze,
-Jeszcze trochę poczekam na domek,
-Tylko starszy już jestem.czy zdążę?:roll:

Na spacerek szeleczki ubiera,
Kaszlakowi w nich bardzo do pyska:cool1:,
I pięknymi oczkami spoziera,
Domek chciałby najszybciej uzyskać:Dog_run:.

Posted

Sabina02 napisał(a):
Piesk@, zamowie pakiet 130 ogloszen dla Kaszlaka u cioteczki CatAngel. Tylko pewnie troche to potrwa, bo slyszalam ze ma sporo tych zlecen.

Pinesk@, niektore z tych ogloszen wymagaja aktywacji. Na jaki adres e-mailowy maja isc te aktywacje? Czy moze byc ten, ktory jest w Allegro [FONT=Verdana][email protected][/FONT]?

róża35, sliczne piszesz te wierszyki! :loveu: Nie dosc, z przyjemnoscia sie je czyta to jeszcze podrzucaja Kaszlaczka watek do gory! :lol:

Posted

Ciotki Paulinka narazie wstrzymała robienie ogłoszeń i nie wiem kiedy wznowi :roll:
pamiętam o Kaszlaku i przykre jest to że nie mogę dołożyć się teraz nawet do płatnych
ogłoszeń, które chcecie zamówić

róża wiersz wspaniały

Posted

Igiełka napisał(a):
Ciotki Paulinka narazie wstrzymała robienie ogłoszeń i nie wiem kiedy wznowi :roll:
pamiętam o Kaszlaku i przykre jest to że nie mogę dołożyć się teraz nawet do płatnych
ogłoszeń, które chcecie zamówić

róża wiersz wspaniały

Igiełka, nie martw sie. Ja zamowilam pakiet 130 ogloszen dla Kaszlaczka... Jak beda gotowe, to wkleje tu linki. :lol:

Allegro psinek tez ma, caly czas mu odnawiam. :lol:

Posted

Kaszlaczek Sabinko jest Ci bardzo, bardzo wdzięczny! On jest takim zapomnianym pieskiem u nas w schronisku, razem ze swoim kolegą z kojca Tomim. Kochane psiaki a już tak długo są u nas, nie przyciagają niczyjej uwagi :(

Posted

Pinesk@ napisał(a):
Kaszlaczek Sabinko jest Ci bardzo, bardzo wdzięczny! On jest takim zapomnianym pieskiem u nas w schronisku, razem ze swoim kolegą z kojca Tomim. Kochane psiaki a już tak długo są u nas, nie przyciagają niczyjej uwagi :(

takich psiaków mi bardzo żal..a przecież Kaszlak jest super psem! Ludzie nie wiedzą co tracą!

Posted

Pinesk@ napisał(a):

A czy Tomi ma wątek na dogo?

Posted

Sabina02 napisał(a):
Igiełka, nie martw sie. Ja zamowilam pakiet 130 ogloszen dla Kaszlaczka... Jak beda gotowe, to wkleje tu linki. :lol:

Allegro psinek tez ma, caly czas mu odnawiam. :lol:

Cioteczko chciałabym pomóc Wszystkich ale czasem brakuje już na to środków- Sabinko dziękuje Ci za ogłoszenia dla Kaszlaczka :multi:

Beatkaa napisał(a):
takich psiaków mi bardzo żal..a przecież Kaszlak jest super psem! Ludzie nie wiedzą co tracą!

mam podobnie i trudno się z tym pogodzić :roll:

Posted

Asia_M napisał(a):
Cudny maluszek, będę odwiedzać wątek

Dziekujemy za dolączenie do Kaszlaczka fan-klubu! :lol:

Igiełka napisał(a):
Cioteczko chciałabym pomóc Wszystkich ale czasem brakuje już na to środków- Sabinko dziękuje Ci za ogłoszenia dla Kaszlaczka :multi:

Oj tez znam ten ból... :shake:

Pinesk@ napisał(a):
Tomiś nie ma wątku na dogo, mogę mu założyć ale ktoś musiałby pomóc z tekstem.. :(

No to moze zrob watek taki roboczy z podstawowa informacja o Tomisiu i fotkami, a potem ktos cos ulozy to wrzucisz do pierwszego postu, no i bedzie tez do ogloszen. :lol: