Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Igiełka napisał(a):
tyle tych biedaków w potrzebie ale pamiętamy o Kaszlaczku

wiem, wiem;-) miałam na myśli cioteczki, które mają na żywo kontakt z maluszkiem....może powinnam napisać, że zapomniały o nas i że czekamy tu na wieści od Kaszlaczka...Halo!!!cioteczki, dajcie znać co u Was:-)

• 2 weeks later...
Posted

ehhh, ujął nas za serce, jesteśmy z nim, a tu nikt nam nie pisze co u maluszka....przykro troszkę...:-( a może znalazł domek i nikt nam nie napisał i dlatego tu nie zaglądają?? Bardzo bym chciała aby tak było...

Posted

ehhh...widzę, że na nic nasze prośby...:-( mam prośbę, jeśli ktoś tu zajrzy, kto będzie wiedział co u Kaszlaczka, niech mi prześle wiadomość na pw. Będę czekać.Dziękuję.

Posted

[quote name='Igiełka']Cioteczko mam to samo jak tutaj zaglądam[/QUOTE]

ehhh...:-( mam nadzieję, że znalazł już dom i stąd ta cisza...Napisałam na pw wiadomość do Pineski z prośbą, żeby zajrzała tu do nas i napisała choć kilka słów co u pieseczka. Czekamy...

Posted

[quote name='nukujek']ehhh...:-( mam nadzieję, że znalazł już dom i stąd ta cisza...Napisałam na pw wiadomość do Pineski z prośbą, żeby zajrzała tu do nas i napisała choć kilka słów co u pieseczka. Czekamy...[/QUOTE]

jak nie było tak nie ma wieści o psiaku.. ehh chyba nie doczekamy się