Ag_konin Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Kapsel napisał(a):Dzięki Ag_konin za spacerek. Dzisiaj faflaczek ukaże się na stronie Fundacji Sos Bokserom :fadein: Mam małą prośbę. Jeśli będziecie ogłaszać następnym razem jakiegoś konińskiego psiaka to prosiłabym po pierwsze o linka a po drugie o ogłaszanie go z imieniem jakie ma w schronisku i jakiś kontakt do nas, chociażby nr tel Prezeski czy Schroniskowy. Dzisiaj zauważyłam na stronie sosbokserom, że był ogłaszany jako Fart pod szyldem Fundacji. Super, że był ogłaszany i znalazł dom, ale tak naprawdę to nie było słowa, że Grzesiu jest u nas w Koninie a to trochę nie fair. I dołączam się do pytania czy są newsy? Quote
Kapsel Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Marta była przedwczoraj na wizycie u Grzesia/Farta. Wszyscy go bardzo kochają, a on wszystkim na kolanka włazi i się stale migdoli.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: U Pana w warsztacie wszystkim klientom rozdaje buziaki i również pcha się na kolanka. Jest ich ulubieńcem. Boksiołek jeszcze ma biegunkę, ale ze zdrówkiem już lepiej, nie kaszle, ale lekarstwa przyjmuje. Jak Marta przyjechała, to siedział z kółeczkiem w zębach z którym nie rozstaje się prawie wcale. Leżał jak król na białej skórze.:loveu::loveu::loveu: Psiaków nie lubi, bo pogryzł się z sąsiadem jamnikiem :cool3: Jest bardzo posłuszny i przeuroczy z tym brakiem zębolków :evil_lol: W grudniu na święta jadą do Niemiec i być może zostanie tam na dłużej z samą Panią. Będzie mieszkał w willi z basenem i ogrodem, potem przyjedzie do Wałbrzycha. Pani Beata kazała czekać z cierpliwością na zdjęcia, bo mu zrobi i wyśle dopiero jak już będzie ładnie wyglądał, bo nie chce chudzielca fotografować. Pozdrowienia od Farta/Grzesia dla opiekunów ze schroniska w Koninie, a szczególnie dla Nikoli.:bye::bye::bye: Quote
Karolcia_ko5 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Jej, a czemu ja wcześniej nie widziałam tego wątku. Jestem u Grzesia :) Quote
Kapsel Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Ag_konin napisał(a):Mam małą prośbę. Jeśli będziecie ogłaszać następnym razem jakiegoś konińskiego psiaka to prosiłabym po pierwsze o linka a po drugie o ogłaszanie go z imieniem jakie ma w schronisku i jakiś kontakt do nas, chociażby nr tel Prezeski czy Schroniskowy. Dzisiaj zauważyłam na stronie sosbokserom, że był ogłaszany jako Fart pod szyldem Fundacji. Super, że był ogłaszany i znalazł dom, ale tak naprawdę to nie było słowa, że Grzesiu jest u nas w Koninie a to trochę nie fair. I dołączam się do pytania czy są newsy? Nie zauważyłam postu wcześniej, więc teraz odpowiadam Hola, hola... ogłaszany był pod szyldem Fundacji bo był na naszej stronie. Wyraźnie pisane było, że przebywa w schronisku i my jako Fundacja nigdy nie dajemy kontaktów na profilu żadnego psiaka do osób ze schronisk jak również nigdy nie piszemy gzdie psiak przebywa ze względów bezpieczeństwa psa. A jak zadzwoni pseudohodowca albo ktoś komu posłuży psiak do walk?????? to co kto za to dopowie??? Sprawdzacie potencjalny dom??? Bo my TAK!!! Dlatego nie dajemy namiarów i nie podajemy skąd jest pies. Imię dla niego nadała wolontariuszka, która z nim wychodziła na spacer i tak zostało. Dom dla niego został znaleziony również przez nas i po weryfikacji Pani dostała namiary na szefostwo schroniska. Sama zresztą po niego przyjechała i pracownik powiedział Pani Beacie, że chyba na głowę upadła, że z Wałbrzycha przyjechała i jeszcze ją zniechęcał do adopcji, że Grześ/Fart jest agresywny.:shake: Ot i wszystko z mojej strony! Quote
Recommended Posts