yoshi22 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Pięknie wygląda w tej obroży, pewnie prezent od Ciebie? :) Quote
AmeliaR Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 Tak, ode mnie. Zobaczyłam tą obrożę i od razu wiedziałam, że idealnie pasuje do Inguś, więc wyciągnęłam tych kilka złotych i kupiłam :) Okazało się, że to był bardzo dobry zakup. Nie dość, że Inguś w niej do pyska to jeszcze jest wytrzymała i chyba całkiem wygodna :) Quote
yoshi22 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Też mam taką obroże na oku dla mojej suni ;) Powodzenia Inguś w szukaniu domu!!! Quote
AmeliaR Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Po pierwsze proszę nie zwracać uwagi na mój głos, złapałam się na tym, że mówię do psów jak lekko nienormalna, a poza tym mówię bardzo dużo :evil_lol: A po drugie? Bardzo kiepski ze mnie kamerzysta... Większość filmiku to nagrywanie ziemi i wszystkiego innego poza psem mimo wielkich chęci, ale jednak coś tam jest :) Ach i to jest nagrywane iPhone'em, więc jakość nie powala i ten obraz ma takie dziwne proporcje. [video=youtube;IwjQmjL517w]http://www.youtube.com/watch?v=IwjQmjL517w&feature=youtu.be[/video] [video=youtube;xH09Pt7pBDI]http://www.youtube.com/watch?v=xH09Pt7pBDI&feature=youtu.be[/video] [video=youtube;H-EntyjvR_k]http://www.youtube.com/watch?v=H-EntyjvR_k&feature=youtu.be[/video] Ten ostatni filmik to była próba wyładowania energii Inguś, zamęczenie Jej jest teraz niemożliwe, przyszła wiosna, a razem z Nią podwójne ADHD wstąpiło w psiaki :) Quote
AmeliaR Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Och, jak ja groźnie wyglądam! :D W końcu wiosna i oto taki mam nastrój! A na ostatnim zdjęciu inna obroża, ponieważ za szybko pochwaliłam tamtą... Rozleciała się, więc kupiłam nową, podobną. Chociaż stwierdzam, że w czerwonym Inguś ładniej :) Quote
Madzialenos Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Widziałam dzisiaj ingusię na spacerze śliczna jest tak jak i koka :) Quote
Dol Blathanna Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Ja też bardzo lubię Kokę. Jest bardzo podobna do mojej amstaffki :) też taki prosiaczek. No, a Inga już dawno temu powinna była znaleźć dom.. Quote
Ewelinaaa Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Inia, jest cudowna i z wyglądu i z charakteru. Też się dziwie , ze jeszcze nie znalazła domu :) Quote
aanka Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 przecudne pyszczydło ..od pewnego czasu kocham amstaffy ......po smutnej historii psa ,którego chciałam bardzo uratować ...........był młodym pręguskiem ...:-(.nie umiem o nim zapomnieć.... Sama by ją wzięłła, ale mam 3 psy ..:roll: Quote
Ewelinaaa Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Może pomóż Indze w inny sposób.? Na przykład porób ogłoszenia? ;) Quote
AmeliaR Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Inguś jest już ogłaszana, dziewczyny z ASTowego forum się tym zajęły :) Tak, to bardzo, bardzo kochana sunia, podbiła całe moje serce i bardzo się związałyśmy. Quote
Ewelinaaa Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 To w takim razie , jak inaczej można jej pomóc, skoro ogłoszeniami zajęły się już inne osoby? :) Quote
AmeliaR Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Hmm... To bardzo ciężkie pytanie. Inguś poza swoim domkiem nie brakuje niczego. Staramy się o Nią dbać jak najlepiej, spędzam z Nią jak najwięcej czasu potrafię (z resztą nie tylko ja). Bardzo Ją pokochałam :) Quote
Ewelinaaa Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Wcześniej wyczytałam,że chciałaś zabrać ją do siebie w ramach DT. Czy nadal o tym myślisz, czy to już w ogóle nie wchodzi w grę? Zdążyłam zauważyć, ze bardzo często spędzasz z nią czas. Często widzę cię z nią na spacerku, z resztą wczoraj minęłyśmy się przy schronisku, jak wychodziłaś z Koką(chyba), a ja wracałam z innym psiakiem :) Quote
AmeliaR Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 To już niestety nie wchodzi w grę. Mam 17 lat, mieszkam z rodzicami. Gdyby to tylko zależało ode mnie to byłoby inaczej, ale daję Jej tyle siebie ile potrafię :( Quote
Ewelinaaa Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Rozumiem, chociaż tyle dobrego. :) Inga w końcu znajdzie dobry dom, trzeba tylko w to bardzo mocno wierzyć :) Quote
AmeliaR Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Mam nadzieję, bo to świetna sunia i należy Jej się dom :) Quote
Madzialenos Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Znajdzie się i człowiek co ingunie weźmie do siebie :) Quote
AmeliaR Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 Wiecie co dziewczyny, Inguś jednak przyda się pomoc :) Kopiuję z ASTowego forum. Jeśli same nie dacie rady pomóc, to jeśli mogłabym prosić- prześlijcie dalej. "aliasbravo" napisał(a):Isia wesoła dziweczynka jest i rozbawiona słoneczkiem i wiosenką, lecz jak widać znów nam chudnie bidulka :( , trzeba koniecznie zrobić jej szczególowe badania na wątrobę i inne, aby nie dopuścić do stanu w jakim była jesienią i zimą, prosimy o wsparcie finansowe miłośinków tej rasy dla Ingi i wpłatę choćby przysłowiowej złotóweczki na konto Fundacji Fioletowy Pies (krucho z naszymi funduszami ostatnio stąd prośba do WAS) FUNDACJA FIOLETOWY PIES Bytnara Rudego 21b lok. 901 45-265 Opole LUKAS BANK 96 1940 1076 3046 8481 0000 0000 z dopiskiem; dla Ingi z góry dziekujemy...... "Amelka" napisał(a):Tak i jeszcze chciałam powiedzieć, że aktualnie ja kupuję Inguś karmę (Brit Care Senior Lamb & Rice), ponieważ na schroniskowej nie czuła się najlepiej, miała ciągłe biegunki itp., więc jest to już koszt 150 zł za 13 kilo. Gdyby nie daj Boże wyszło coś w badaniach to dojdzie dodatkowy koszt i naprawdę bardzo przydałaby się Wasza pomoc. Z góry, w imieniu swoim i Inguś dziękuję za pomoc :) Quote
Madzialenos Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Może warto wypróbować karmy : Josera Emotion Balance , Royal Canin Medium Mature 25, Quote
AmeliaR Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 (edited) Szczerze mówiąc nie mam pojęcia. Zobaczymy co pokażą badania i będziemy wtedy się zastanawiać co dalej trzeba robić, ale wtedy pewnie wejdzie w grę jakaś specjalistyczna karma. O, a tak przy okazji to takiego "kija" upolowała dzisiaj Inguś i chciała go zabrać ze sobą do boksu, ale jednak jego rozmiary i waga przewyższyły Jej możliwości :lol: Edited March 27, 2012 by AmeliaR Quote
aanka Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Fajna z niej psinka ...,a kijaszek niczego sobie:evil_lol: Quote
Madzialenos Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Hahah biedna Inguś nie zabrała kija :D AmeliaR nie wiesz może jakie psiaki poszły do adopcji od niedzieli ? Quote
yoshi22 Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Poszedł Karmel, Luna, Ksenia i nie wiem kto jeszcze ewentualnie. Quote
Recommended Posts