AmeliaR Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 A oto dwa dzisiejsze zdjęcia :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
AmeliaR Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 A to zdjęcia sprzed kilku dni. Melancholijnie :) Uploaded with ImageShack.us I w słoneczku. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
AmeliaR Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 I jeszcze takie znalazłam, z boksu :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
agaga21 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 szkoda, że nikt nie zagląda do inguni. amelko, czy ona ma ogłoszenia? Quote
AmeliaR Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Ogłosiłam Ją może w trzech, czterech miejscach, ale mi to nie wychodziło za bardzo. Jeśli byłby ktoś bardziej doświadczony, komu idzie to szybciej, to byłabym bardzo wdzięczna za zrobienie takich ogłoszeń. Quote
AmeliaR Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 A tutaj zdjęcia z wczoraj :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
zuzlikowa Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Nie potrafię oprzeć się urokowi staffików, a takim czarownym paniom już zupełnie nie umiem... to choć poodwiedzam słodką! Agaga21... jak przeczytałam,że następna amstaffka niejako porzucona na wątku... nie mogłam nie przyjść!Choć niewiele pomogę, to choć wpadając czasami, podniosę piękną i milutką! Quote
agaga21 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 zuzlikowa napisał(a):Nie potrafię oprzeć się urokowi staffików, a takim czarownym paniom już zupełnie nie umiem... to choć poodwiedzam słodką! Agaga21... jak przeczytałam,że następna amstaffka niejako porzucona na wątku... nie mogłam nie przyjść!Choć niewiele pomogę, to choć wpadając czasami, podniosę piękną i milutką!dzięki że jesteś. trzeba ingę bardziej "rozreklamować" bo to aż przykre, żeby nikt do takiej kochanej babuni nie zaglądał :( Quote
AmeliaR Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Cieszę się, że podniesiesz Inguś, ponieważ szczerze mówiąc zaczynam cierpieć na brak zdjęć, a następną sesję będę w stanie zrobić dopiero za tydzień :( Quote
aanka Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Zaglądam do psinki tygrysowatej:evil_:p.. także ... Quote
zuzlikowa Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 AmeliaR napisał(a):Cieszę się, że podniesiesz Inguś, ponieważ szczerze mówiąc zaczynam cierpieć na brak zdjęć, a następną sesję będę w stanie zrobić dopiero za tydzień :( Zdjęć jest bardzo dużo i to bardzo urokliwych... na pewno i do ogłoszeń się nadadzą! Inguś piękna i słodka na nich także... dobrze, że agaga21 wstawiła ją na wątek ogłoszeniowy! Warto sunię ogłaszać, a nóż się uda?... a warta domku najlepszego na 1000%... słodziutka jest! Quote
agaga21 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 zuzlikowa napisał(a):Zdjęć jest bardzo dużo i to bardzo urokliwych... na pewno i do ogłoszeń się nadadzą! Inguś piękna i słodka na nich także... dobrze, że agaga21 wstawiła ją na wątek ogłoszeniowy! Warto sunię ogłaszać, a nóż się uda?... a warta domku najlepszego na 1000%... słodziutka jest!musi się udać. nasz stary, schorowany amstaff dolar znalazł dom niedawno. cuda się zdarzają :) Quote
zuzlikowa Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 agaga21 napisał(a):musi się udać. nasz stary, schorowany amstaff dolar znalazł dom niedawno. cuda się zdarzają :) I tego się trzymajmy... Inguś... na Ciebie też domek czeka... Quote
AmeliaR Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Dziękuję bardzo, że wstawiłaś Inguś na wątek ogłoszeniowy :) Quote
agaga21 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 AmeliaR napisał(a):Dziękuję bardzo, że wstawiłaś Inguś na wątek ogłoszeniowy :) miałam indze wykupić ogłoszenia na jakimś bazarku (i zrobię to jeszcze jak znajdę bazarek) ale nadarzyła się okazja na 20 darmowych ogłoszeń, więc zapisałam dziewczynkę :) Quote
AmeliaR Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Dziękuję za pomoc :) A tutaj jeszcze dwa zdjęcia. Języczkowo :) Uploaded with ImageShack.us W skupieniu. Uploaded with ImageShack.us Quote
AmeliaR Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Jeszcze trzy zaległe zdjęcia, może nie rewelacyjne, ale następna sesja zdjęciowa Inguś zapowiada się dopiero w niedzielę :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
agaga21 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 widziałam że amazonka zamówiła duży pakiet ogłoszeń dla ingusi :) Quote
AmeliaR Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Tak, to prawda, jestem Jej bardzo wdzięczna :) Quote
zuzlikowa Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 agaga21 napisał(a):widziałam że amazonka zamówiła duży pakiet ogłoszeń dla ingusi :) ...i niech przyniosą suni, to co dla niej teraz najważniejsze...ciepły, bezpieczny i opiekuńczy domek! Quote
AmeliaR Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Jednak udało mi się dzisiaj zrobić kilka zdjęć Inguś, ale wiecie pewnie jak to jest robić samej zdjęcia psu :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
AmeliaR Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 I jeszcze takie zdjęcia Inguś :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
AmeliaR Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Inguś z wczoraj :) Mam sporo tych zdjęć, szczególnie z zabawy (Inguś kocha aportować patyki), ale wrzucę je jakoś na dniach, bo teraz nie mam niestety czasu, ale obiecuję- nadrobię :) Quote
AmeliaR Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Kilka zdjęć z zabawy :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Taka ja jestem niewinna :) Uploaded with ImageShack.us I komenda "nie rusz". Uploaded with ImageShack.us Quote
AmeliaR Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 A to z dzisiaj, korzystając ze słoneczka :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts