Jump to content
Dogomania

Amstaffka Inga- super babunia z opolskiego schroniska szuka nowego domu!

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ogłosiłam Ją może w trzech, czterech miejscach, ale mi to nie wychodziło za bardzo. Jeśli byłby ktoś bardziej doświadczony, komu idzie to szybciej, to byłabym bardzo wdzięczna za zrobienie takich ogłoszeń.

Posted

Nie potrafię oprzeć się urokowi staffików, a takim czarownym paniom już zupełnie nie umiem... to choć poodwiedzam słodką!

Agaga21... jak przeczytałam,że następna amstaffka niejako porzucona na wątku... nie mogłam nie przyjść!Choć niewiele pomogę, to choć wpadając czasami, podniosę piękną i milutką!

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Nie potrafię oprzeć się urokowi staffików, a takim czarownym paniom już zupełnie nie umiem... to choć poodwiedzam słodką!

Agaga21... jak przeczytałam,że następna amstaffka niejako porzucona na wątku... nie mogłam nie przyjść!Choć niewiele pomogę, to choć wpadając czasami, podniosę piękną i milutką!
dzięki że jesteś. trzeba ingę bardziej "rozreklamować" bo to aż przykre, żeby nikt do takiej kochanej babuni nie zaglądał :(

Posted

Cieszę się, że podniesiesz Inguś, ponieważ szczerze mówiąc zaczynam cierpieć na brak zdjęć, a następną sesję będę w stanie zrobić dopiero za tydzień :(

Posted

AmeliaR napisał(a):
Cieszę się, że podniesiesz Inguś, ponieważ szczerze mówiąc zaczynam cierpieć na brak zdjęć, a następną sesję będę w stanie zrobić dopiero za tydzień :(

Zdjęć jest bardzo dużo i to bardzo urokliwych... na pewno i do ogłoszeń się nadadzą! Inguś piękna i słodka na nich także... dobrze, że agaga21 wstawiła ją na wątek ogłoszeniowy! Warto sunię ogłaszać, a nóż się uda?... a warta domku najlepszego na 1000%... słodziutka jest!

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Zdjęć jest bardzo dużo i to bardzo urokliwych... na pewno i do ogłoszeń się nadadzą! Inguś piękna i słodka na nich także... dobrze, że agaga21 wstawiła ją na wątek ogłoszeniowy! Warto sunię ogłaszać, a nóż się uda?... a warta domku najlepszego na 1000%... słodziutka jest!
musi się udać. nasz stary, schorowany amstaff dolar znalazł dom niedawno. cuda się zdarzają :)

Posted

AmeliaR napisał(a):
Dziękuję bardzo, że wstawiłaś Inguś na wątek ogłoszeniowy :)

miałam indze wykupić ogłoszenia na jakimś bazarku (i zrobię to jeszcze jak znajdę bazarek) ale nadarzyła się okazja na 20 darmowych ogłoszeń, więc zapisałam dziewczynkę :)

Posted

agaga21 napisał(a):
widziałam że amazonka zamówiła duży pakiet ogłoszeń dla ingusi :)

...i niech przyniosą suni, to co dla niej teraz najważniejsze...ciepły, bezpieczny i opiekuńczy domek!

Posted

Inguś z wczoraj :)
Mam sporo tych zdjęć, szczególnie z zabawy (Inguś kocha aportować patyki), ale wrzucę je jakoś na dniach, bo teraz nie mam niestety czasu, ale obiecuję- nadrobię :)