San_(jagodowa:) Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Może taki Ktoś się znajdzie :eviltong: Quote
San_(jagodowa:) Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 CZeka,a czasu ma staruszek coraz mniej...:-( Quote
Macho Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 I w dodatku....czeka sam... jego Czarek pojechał do Domu... :( Quote
siekowa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 O a kiedy Czaruś do domu pojechał? :) Ja żadnych zdjęć Funia nie widzę na pierwszej stronie :( Dobrze by było uaktualnić pierwszy post. Quote
Ana_Zbyska Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Macho']I w dodatku....czeka sam... jego Czarek pojechał do Domu... :( No, ale chyba dobrze, ze pierd.olka pojechala? Funio jakos specjalnie zalamany nie byl, jak Go widzialam w niedzielnik. Wrecz przteciwnie- tuptal i sie cieszyl w kojcu. Razem chyba mieli male szanse na adopcje, Czarkoslaw ma juz dom, Funio niestety dalej czeka, zawsze mozna Funia poznac z jakims nowym kolega CKwskim;) Quote
San_(jagodowa:) Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='Ana_Zbyska']No, ale chyba dobrze, ze pierd.olka pojechala? Funio jakos specjalnie zalamany nie byl, jak Go widzialam w niedzielnik. Wrecz przteciwnie- tuptal i sie cieszyl w kojcu. Razem chyba mieli male szanse na adopcje, Czarkoslaw ma juz dom, Funio niestety dalej czeka, zawsze mozna Funia poznac z jakims nowym kolega CKwskim;) No,jest lepiej niż się obawiałam. Może już miał dość małego szczekacza? Teraz wreszcie trochę spokoju:evil_lol: A może Funio po prostu jest mądry i rozumie, że dla Czarka to mogła być jedyna szansa,a on sam już jest staruszkiem...? O ile Funio go nie zje:diabloti: Quote
Ana_Zbyska Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 No, moze zrozumial, ze dla pierd.olki to jedyna szansa.. A sa jakies wiesci od Niego? troche nie jestem na biezaco:oops: Quote
Macho Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Ja też się bałam, że będzie gorzej... ;) Funiek to dzielny chłop ;) Quote
stupid-girl Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 a czemu nikt nie napisze, ze Funio juz w nowym domku?:cool3: Quote
Ana_Zbyska Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Oby Funiek już do nas nie wracał.. Ale się Chłopowi udało!:lol: Quote
San_(jagodowa:) Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Cóś siem ciotki zapomniały :oops: A Funio rzeczywiście MA DOM!!!!!:multi::multi::multi: Zamieszkał z dwoma kumplami, więc nie będzie się nudził;) Oby to był ten dom na zawsze!:lol: Quote
osc Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Tutaj o nowym domku Funia i przy okazji troche ciepłych słow o Waszym azylu:cool1: • Zobacz temat - Funio z Tarnowskich Gór szuka domu !!! Quote
Recommended Posts