malawaszka Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 my tu sobie pitu pitu a Remiczek już w domku :lol: nie jechałam po niego, odebrali go nowi opiekunowie żeby to oni byli jego wybawicielami z lecznicy a ja już nie chciałam mu mieszać w główce kochanej, on już ich znał bo nas odwiedzili w czasie oczekiwania - teraz już musi być tylko dobrze malutki :loveu: a ja chcę gdzieś jechać na urlop, ale nie wiem gdzie aaaa i za co :lol: Quote
wilczy zew Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 :bigcool: co tam,co jakiś czs przypomnisz nowym właścicielom o właściwej wadze Quote
anita_happy Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Margi napisał(a):Kurcze to musisz mnie adoptować lub przyjąć na DT.:evil_lol: uuu widze wczasy odchudzające promujecie.. a Reik - bez jajeczny...i w domu siedzi i zawija w sreberka GRATULACJE Quote
malawaszka Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 anita_happy napisał(a):uuu widze wczasy odchudzające promujecie.. a Reik - bez jajeczny...i w domu siedzi i zawija w sreberka co zawija w sreberka? Rozmawiałam z Remiczkowymi - wszystko jest ok, mały się tuli i wcale za nami nie tęskni :cry: Quote
Rumi. Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 malawaszka napisał(a):co zawija w sreberka? Rozmawiałam z Remiczkowymi - wszystko jest ok, mały się tuli i wcale za nami nie tęskni :cry: Hehe pewnie chodziło o skojarzenie- jak świstak zawija w sreberka milkę :lol: Super że Remik już w domu :) Quote
Recommended Posts