Sarunia-Niunia Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Barkelono, a jakie są losy Sary? Jakiż Ona ma piękny ogon!!! Quote
Barkelona Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Sara została adoptowana niedlugo po Heniu, niestety nie trafiła zbyt dobrze. To mix husky, potrzebuje częstych spacerów i biegania, a w nowym domu była zamknięta w małym kojcu. Moja koleżanka, która się nią opiekowała w schronisku, pojechała tam z wizytą poadopcyjną. Właścicielka Sary powiedziała, że mają zabierać psa, bo ona już go nie chce (!!!) No i teraz Sarcia jest w domu u koleżanki, zostanie tam prawdopodobnie na stałe lub trafi do domu z ogrodem u rodziny, jeśli stwierdzą, że psiak jednak w mieszkaniu się męczy. Tak czy inaczej, do schronu nie wróci :) Quote
Sarunia-Niunia Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 O Boże! jak czasem słucham, albo czytam jak tzw "ludzie" się wypowiadają, to mnie dosłownie krew zalewa na taką bezmyślność i głupotę... Dobrze, że pojechałayście z wizytą po/a, bo aż strach pomyśleć, co czekałoby Sarunię... taka śliczniusia dziewczyneczka:):):)... Będę trzymać za Nią kciuki, choć pewnie teraz już jej nic nie grozi... Najważniejsze, że ma zapewniony DOM!!! Ma swój wątek na dogo? Quote
baster i lusi Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Głosujcie proszę na Rachów: [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14399&view=viewpoll[/URL] Wystarczy się zarejestrować na forum i oddać głos! Wasz jeden głos może oznaczać przetrwanie zimy dla 150 psów! głosowanie jest do dzisiaj, rachow idzie łeb w łeb, kazdy głos na wage złota kochani!!!! Quote
Jagoda1 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Czy mieliscie upowaznienie ze schroniska do wizyty poadopcyjnej? Czy schronisko powiadomione, zgodnie z umową, o zmianie własciciela? Czy macie zrzeczenie właściciela? Czy był z Wami pracownik schroniska? Quote
Barkelona Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 o witam pani Jagodo. cieszę się że odwiedza Pani wątek, szkoda tylko, że tylko po to, żeby zarzucić mnie takimi pytaniami. Nie ja byłam z wizytą. Ale proszę się nie martwić. Wszystko było w porozumieniu z Panią Dyrektor i może Pani zapytać Ją o szczegóły. Sarunia, Sara nie ma wątku na Dogo. baster i lusi, jeśli nie za późno, to zagłosuję :) Quote
Jagoda1 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='Barkelona']o witam pani Jagodo. cieszę się że odwiedza Pani wątek, szkoda tylko, że tylko po to, żeby zarzucić mnie takimi pytaniami. Nie ja byłam z wizytą. Ale proszę się nie martwić. Wszystko było w porozumieniu z Panią Dyrektor i może Pani zapytać Ją o szczegóły. Sarunia, Sara nie ma wątku na Dogo. baster i lusi, jeśli nie za późno, to zagłosuję :)[/QUOTE] Wierzę, że jako prawnik dopilnowała Pani wszystkiego:) Quote
marra Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Ojej Sara rzeczywiście prześliczna, szkoda że jej się tak na początku trafilo ale chyba mnie już nic nie zdziwi. My w Fundacji szukamy DT albo DS dla suczki onkowatej która siedzi zamknięta w maleńkim kojcu cały czas już przez kilka lat, na prośbę kogoś z zewnątrz i naszej wypuszczają ją co jakiś czas. Jest bardzo kochana :( Quote
Barkelona Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 ONka w kojcu? :( :( ma ogłoszenia? jakieś fotki? Quote
Barkelona Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 [INDENT]Znalazłam na jednym z wątków. Zamieszczam, bo bardzo mi się podoba, nie chcę żeby gdzieś mi zniknął :) Dokąd idą psy gdy odchodzą? No bo jeśli nie idą do nieba To przepraszam Cię, Panie Boże mnie tam także iść nie potrzeba Ja poproszę na inny przystanek - Tam gdzie merda stado ogonów Zrezygnuję z anielskich chórów Tudzież i innych nagród nieboskłonu W moim niebie będą miękkie sierści Nosy, łapy, ogony i kły W moim niebie będę znowu głaskać Wszystkie moje pożegnane psy... Barbara Borzymowska [/INDENT] Quote
magdyska25 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='Barkelona'][INDENT]Znalazłam na jednym z wątków. Zamieszczam, bo bardzo mi się podoba, nie chcę żeby gdzieś mi zniknął :) Dokąd idą psy gdy odchodzą? No bo jeśli nie idą do nieba To przepraszam Cię, Panie Boże mnie tam także iść nie potrzeba Ja poproszę na inny przystanek - Tam gdzie merda stado ogonów Zrezygnuję z anielskich chórów Tudzież i innych nagród nieboskłonu W moim niebie będą miękkie sierści Nosy, łapy, ogony i kły W moim niebie będę znowu głaskać Wszystkie moje pożegnane psy... Barbara Borzymowska [/INDENT][/QUOTE] Oj tak, to mój ulubiony psi wiersz. Quote
Sarunia-Niunia Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 [CENTER][B][SIZE=4][COLOR=green]Serdecznie zapraszam na bazarek dla Luneczki:[/COLOR][/SIZE] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/219652-To-i-owo-dla-Luny-do-28.12.2011r.-do-18.00[/URL][/B][/CENTER] Quote
azalia Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Dzisiaj po raz pierwszy weszłam na wątek Henia i przeczytałam go jednym tchem,naprawdę podnosi na duchu.Piękny pies i kochający go,odpowiedzialni i świadomi ludzie,eh żeby wszystkie psiaki były takimi szczęśliwcami.. Quote
Sarunia-Niunia Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 [quote name='azalia']Dzisiaj po raz pierwszy weszłam na wątek Henia i przeczytałam go jednym tchem,naprawdę podnosi na duchu.Piękny pies i kochający go,odpowiedzialni i świadomi ludzie,eh żeby wszystkie psiaki były takimi szczęśliwcami..[/QUOTE] Tak, to najprawdziwsza prawda!!!!!!!!!!!!!! Quote
Barkelona Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 [quote name='azalia']Dzisiaj po raz pierwszy weszłam na wątek Henia i przeczytałam go jednym tchem,naprawdę podnosi na duchu.Piękny pies i kochający go,odpowiedzialni i świadomi ludzie,eh żeby wszystkie psiaki były takimi szczęśliwcami..[/QUOTE] Azalia witam serdecznie na wątku! bardzo dziękuję za tyle miłych słów :) zapraszam gorąco do odwiedzania wątku, postaram się niedługo zamieścić nowe zdjęcia Henrysia :) Sarunia, dziękuję! :) Quote
Sarunia-Niunia Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Odwiedzam Heniusia i posyłam Mu głaski!!! Miał chłopak szczęście, że trafił do takich WSPANIAŁYCH LUDZI!!! Quote
Barkelona Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 Kochana Sarunia :* Wczoraj ubraliśmy choinkę. Być może to pierwsza choinka w Heniusiowym życiu. Mam nadzieję, że po powrocie do domu zastanę choinkę całą. Ozdoby też :) Henio dzielnie uczestniczył wczoraj w ozdabianiu drzewka, obwąchując wszystkie gwiazdki, śnieżynki. Przed wyjściem z domu wprawdzie obwarowałam choinkę poduszkami, ale co to dla takiego ciekawskiego psa :) Quote
Sarunia-Niunia Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Ja myslę, że henio zachowa twarz i choinka będzie w całości;)... Jednak, jak będzie chciał dokładnie sprawdzić o co w tym wszystkim "kaman", to żadne poduszki Mu w tym nie przeszkodzą:eviltong::evil_lol::diabloti:... Napisz nam Barkelonko po powrocie do domku, jak jest... [COLOR=silver]I dziękuję, za wszystkie dobre słowa. [/COLOR] Quote
magdyska25 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 W takim razie czekam na wieści czy choinka jest cała :) Quote
Sarunia-Niunia Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 No i super!!! A już właśnie miałam pisać i pytać o choinkę, ale odebrałam w tzw "międzyczasie" pw i odpisywałam:) Henio Facet na 6!!! Wiedziałam:) Quote
Barkelona Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 hahah to chyba wyłapałam Twoje myśli, żeby jeszcze dziś odpisać :) Jestem dumna z niego, no i mam nadzieję, że nie narozrabia jutro ;) lecę spać, buziaki dla Ciebie, Luny, Nera i Koruni :) Quote
Sarunia-Niunia Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 [quote name='Barkelona']hahah to chyba wyłapałam Twoje myśli, żeby jeszcze dziś odpisać :) Jestem dumna z niego, no i mam nadzieję, że nie narozrabia jutro ;) lecę spać, buziaki dla Ciebie, Luny, Nera i Koruni :)[/QUOTE] Dziękujemy za buziaki i przesyłamy równie ciepłe:) U mnie pewnie jutro stanie choinka i też pytanie - na jak długo? Nero pierwszy raz, Lunia pierwszy raz, tylko Korunia i Killerek zaprawieni w boju... Killerek zresztą w momencie, kiedy pojawia się choinka robi za szopkę - na czas choinki mieszka pod nią:razz: Quote
Barkelona Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 hahha, dzień dobry :) Killerek czuje chyba wtedy swoje dziko kocie instynkty, jak przetrwać w dżungli ;D Sarunia, teraz Ty będziesz zdawać relację, jak Twoja choinka w obliczu zagrożenia ciekawskim zwierzyńcem :) Quote
phase Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Witamy się. :) Razem z moją Żabcią życzymy ciepłych, spokojnych, udanych Świąt! :):) [IMG]http://images46.fotosik.pl/1234/3f01a6de40ed11ce.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts